since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 736
Το χοντραίνειςΕκαναν και παιχνιδι μεταξυ τους?
Το χοντραίνειςΕκαναν και παιχνιδι μεταξυ τους?
Ναι, με το σημερινό ποστάρισματις αποκαταστήσατε;
ΣυγνωμηΤο χοντραίνεις
τις αποκαταστήσατε;
Είναι εν ζωή τώρα;Ξέρετε λίγο πολύ πως είναι αυτές οι ηλικίες. Όταν ήθελα εγώ δεν ήθελαν αυτές, και κατόπιν όταν θέλησαν αυτές, δεν ήθελα εγώ πλέον.
Δεν μπηκε ακομητι εγινε με Κολομβια λεγε ΛΕΓΕ
Μάνα δοκίμασες η την γλύτωσε ;Ξέρετε λίγο πολύ πως είναι αυτές οι ηλικίες. Όταν ήθελα εγώ δεν ήθελαν αυτές, και κατόπιν όταν θέλησαν αυτές, δεν ήθελα εγώ πλέον.
Δεν έζησαν μετά από αυτό για να μας διηγηθούν την εμπειρία τουςΕίναι εν ζωή τώρα;
Εντυπωσιακό το πακέτο αγαπητέ!Το ρεκόρ μου ήταν στα 22 μου. 6 φορές με δύο αδερφούλες. Έκτοτε δεν έχω ξαναζήσει τέτοια βραδυά.
και μετα ξαναηθελες εσυ αλλα αυτες ειπαν οχι ,αλλα εσυ μετα ειπες δεν θα γινει,αλλα μολις ειπαν αυτες δεν θελουν υστερα μετα ουτε εμεις θελουμε αλλα μετα θελανε εσυ ομως δεν δεχτηκες μετα απολα αυτα, αυτο ακριβως τιποτα αλλοΞέρετε λίγο πολύ πως είναι αυτές οι ηλικίες. Όταν ήθελα εγώ δεν ήθελαν αυτές, και κατόπιν όταν θέλησαν αυτές, δεν ήθελα εγώ πλέον.
Είναι εν ζωή τώρα;
Σε βλέπω να καταλήγεις με κολομβιανή γραβάταΔεν μπηκε ακομη
Είναι εν ζωή τώρα;
Ρε μαλακα αυτό σκέφτηκα να βάλω και ‘γώ αχαχαχαακαι μετα ξαναηθελες εσυ αλλα αυτες ειπαν οχι ,αλλα εσυ μετα ειπες δεν θα γινει,αλλα μολις ειπαν αυτες δεν θελουν υστερα μετα ουτε εμεις θελουμε αλλα μετα θελανε εσυ ομως δεν δεχτηκες μετα απολα αυτα, αυτο ακριβως τιποτα αλλο
Με λύπη σας Ανακοινώνουμε ότιΠαντως τον ζηλευω τον σαιντ δεν εχω γνωρισει γυναικα που να θελει να μοιραστει αντρα στο κρεβατι.
Μάνα δοκίμασες η την γλύτωσε ;![]()
Πιστοποιητικο εμβολιασμου θα ζητησεις οταν ερθει?Δεν μπηκε ακομη
γιατι ρε ειναι καυλα να σε γλυφουνε 2 γκομενες ταυτοχρονα.Με λύπη σας Ανακοινώνουμε ότι
Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ
για ακόμα 10 ημέρες καθώς το ιατρικό συμβούλιο έκρινε
ότι ακόμα υπάρχουν κάποιες μικροεπιπλοκές
που οφείλονται στην φαρμακευτική αγωγή