The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.456
- Πόντοι
- 25.467
Ψοφηστε κρυψινους τυποι βγαινω.
Ο Μουνοβαγόνης, γαμάει μια και επειτα τραβάει 9 μαλακιές από μνήμης. Πιάνει;
Ψοφηστε κρυψινους τυποι βγαινω.
Τι ανωμαλιες ειναι αυτες ρε τυπε?Εγώ έχω μάθει και κοντρολλάρω τους ηβοκοκκυγικούς μύες μου και κάνω restart της καύλας χωρίς να χύσω, έτσι είναι πιο έντονο το τελικό-ένα-και-μοναδικό-χύσιμο
αγορίνα αν δεν ειναι spotify μην μου στελνεις , δεν θα πληρωνω εγω τσαμπα συνδρομη για να ακουω απο youtube
Καλο για πειτε και εσεις κυριε saint σας εχω για τον πιο διεστραμενο.Ο Μουνοβαγόνης, γαμάει μια και επειτα τραβάει 9 μαλακιές από μνήμης. Πιάνει;
ακουσε το ρε ΜΟΥΝΙαγορίνα αν δεν ειναι spotify μην μου στελνεις , δεν θα πληρωνω εγω τσαμπα συνδρομη για να ακουω απο youtube
φορας και φουστανελα οταν γαμας ?
αμα πεινας και ειναι ζεστα ολα ωραια ειναι
Θα σέβεσαι το μπαροκ ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙΕχουμε το barock ζιγκολο μην το ξεφτιλισουμε τελειως.
δεν τον εχω για χαι ντεφινισιον οθονη τυπεΟ πουστης ο χασοδικης έχει κάτσει απέναντι από την οθόνη την χάι ντεφινισιον πάνω στη δικηγορική αρχοντική πολυθρόνα πάνω σε καταλόγους του ΟΤΕ να φαίνεται ψηλότερος όπως κάναμε στα κουρεία μπόμπιρες και ρουφάει και κοιλιά λες και κάνει ελεύθερη κατάδυση με μια ανάσα στα 50 μέτρα έχει πάρει και το σοφιστικέ το λουκ πάνω φοράει κοστούμι με ασετ ται ποσετ Και πιν στο πέτο Πουκαμισο λευκό γαλλική μανσέτα και από κάτω που δεν πιάνει η κάμερα είναι με σώβρακο Μινέρβα και χαϊδεύει στα κρυφά παπαρι
Η αποδοτικότερη ψωλη τυπε είναι η ανέμελη και ‘γώ είχα πολλά προβλήματα μάλλον τότεΔεν ξερω ρε , δεν ειναι θεμα μεγαλου γαμια. Απλα να εχεις λιμπιντο.
Που να ξερω εγω τι καυλες εχεις.
Τι να σεβομαι μωρε που γαμας γριες για 150 ευρω.Θα σέβεσαι το μπαροκ ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ
To είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο παλιά ότι πολλαπλασιάζεται η ηδονή όταν χρησιμοποιείς αυτούς τους μύες. Για να καταλάβετε, είναι οι ίδιοι μύες που αν κρεμάσεις μία πετσέτα στο απαυτό σου, μπορείς και την κουνάς πάνω κάτω. Αυτοί είναι οι ηβοκοκκυγικοί μύες.Τι ανωμαλιες ειναι αυτες ρε τυπε?![]()
Ε ναι ρε αμα εχεις προβληματα πεφτει η λιμπιντο.Η αποδοτικότερη ψωλη τυπε είναι η ανέμελη και ‘γώ είχα πολλά προβλήματα μάλλον τότε
3 οθονες 4κεχει 3δεν τον εχω για χαι ντεφινισιον οθονη τυπε
Έφευγες εδώ και καμία ώρα, να μη σε κρατάμε ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΡΑΤΑΜΕΤι να σεβομαι μωρε που γαμας γριες για 150 ευρω.![]()
Μαραθωνίου με την δικιά σου η με γκομενα τυπε ;θιασωτης μαραθωνιου και ενος χυσιματος
με γυναικα ρει....Μαραθωνίου με την δικιά σου η με γκομενα τυπε ;![]()
Μεγάλη κουβέντα είπες τώρα.Η αποδοτικότερη ψωλη τυπε είναι η ανέμελη και ‘γώ είχα πολλά προβλήματα μάλλον τότε
Καλο για πειτε και εσεις κυριε saint σας εχω για τον πιο διεστραμενο.
Α εχω κανει και ενα καλυτερο αλλα ηταν ισοβαθμια. τριο και μετα με 2 χωριστες.![]()