The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.457
- Πόντοι
- 25.467
H ιστορία ακούγεται ενδιαφέρουσα, θα θέλατε να την μοιραστείτε μαζί μας με περισσότερες λεπτομέρειες;
Τι είδους λεπτομέρειες;
H ιστορία ακούγεται ενδιαφέρουσα, θα θέλατε να την μοιραστείτε μαζί μας με περισσότερες λεπτομέρειες;
Αυτά κάποιες φορές είναι και τα πιο ωραία. Ειδικά όταν είσαι νέος και όχι και τόσο έμπειρος είναι δύσκολο να αντιληφθείς τις ευκαιρίες που περνούν μπροστά σου εκτός και αν σε τρακάρουν μετωπικά.Τυχαία προέκυψε. Έπαιζα την μικρή η οποία δεν πολυανταποκρινόταν. Άρεσα όμως στην μεγάλη, από ό,τι κατάλαβα μετά.
Εννοώ να μας πείτε όλη την ιστορία. Την πρώτη γνωριμία κλπ κλπΤι είδους λεπτομέρειες;
Πλακα στη πλακα μολις βρηκα τι δεν εχω κανει για την μπακετ λιστ μου.
στο bou ειμαστε , πολυ σεμνοτυφος ειστε κυριε.να μην κάνετε συνεχώς αδιάκριτες ερωτήσεις;
βγαλε ΤΩΡΑ τα χαπια σου και μοιρασε τα..λεγε τι εχειςστο bou ειμαστε , πολυ σεμνοτυφος ειστε κυριε.
Δεν παιρνω τιποτα αλλα εχω κατι παλια που δεν εχουνε ληξει αμα θες.βγαλε ΤΩΡΑ τα χαπια σου και μοιρασε τα..λεγε τι εχεις
Ε όχι να του βγάλουμε και τα νύχια του ΠούσυΓΑΜΩ ΤΗΝΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΗΤΩ Η ΕΑΤ ΕΣΑ
και το δερμα ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΕ όχι να του βγάλουμε και τα νύχια του Πούσυ
Θα του βγάζαμε τα δόντια αλλά δεν έχουμε εύκαιρο τον τραλαλακηκαι το δερμα ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ
Εννοώ να μας πείτε όλη την ιστορία. Την πρώτη γνωριμία κλπ κλπ
Φίδια κολοβά, ξαναβγάζουν, ΞΑΝΑΒΓΑΖΟΥΝκαι το δερμα ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ
κοψιμο κεφαλι ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΣ ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑΦίδια κολοβά, ξαναβγάζουν, ΞΑΝΑΒΓΑΖΟΥΝ
Πολλά υποσχόμενη η ιστορίαΔεν υπάρχει τίποτα το εξαιρετικό. Γνώρισα σε κάποια παρέα την μικρή, μου άρεσε και άρχισα να την πολιορκώ. Με την μεγάλη γνωριστήκαμε αμέσως μετά. Ήταν πολύ δεμένες μεταξύ τους
κοψιμο κεφαλι ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΣ ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ
κατατρελε διαδικτυακε μου φιλε δεν πιστευω να εισαι αριστερος;Εχει λογικη παντως αυτο που λεει o saint, αδερφες ηταν ειχαν τρελη οικειοτητα.
Γιατι ρωτας.κατατρελε διαδικτυακε μου φιλε δεν πιστευω να εισαι αριστερος;