brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.191
- Πόντοι
- 2.606
Όταν την μοίραζε στις κόρες της μάλλον άκουσαν πουτανια και είπαν βάλε μια διπλήΩραία γυναίκα. Απέπνεε μια αρχοντιά.

Όταν την μοίραζε στις κόρες της μάλλον άκουσαν πουτανια και είπαν βάλε μια διπλήΩραία γυναίκα. Απέπνεε μια αρχοντιά.
Εντυπωσιακό το πακέτο αγαπητέ!
Μου ειπε οτι οπως παει το πραγμα στην Κολομβια αποκλειεται να εμβολιασθεί συντομα, και οτι ειμαστε πολυ τυχεροι στην Ελλαδα που προχωραει τοσο γρηγορα το θεμαΠιστοποιητικο εμβολιασμου θα ζητησεις οταν ερθει?
εν τω μεταξυ λεει αυτες ηθελαν?τι ηθελαν να τις παντρευτει και τις 2? στη Σ.Αραβια γαμαγε?Ρε μαλακα αυτό σκέφτηκα να βάλω και ‘γώ αχαχαχαα
Εκείνη του ζήτησε άνω κάτω κοιλίας, παράξενοΠιστοποιητικο εμβολιασμου θα ζητησεις οταν ερθει?
Μηπως μας δουλευεις για να πουλησεις παραμυθα οτι ο κουλης εχει ρευμα στη λατινικη Αμερικη τυπε?Μου ειπε οτι οπως παει το πραγμα στην Κολομβια αποκλειεται να εμβολιασθεί συντομα, και οτι ειμαστε πολυ τυχεροι στην Ελλαδα που προχωραει τοσο γρηγορα το θεμα
Επειδη εδω στην Ελλαδα εχουμε μαθει να τα θεωρουμε ολα δεδομενα και να γκρινιαζουμε σαν κακομαθημενα 5χρονα, δεν σημαινει οτι ειναι ετσι και σε ολο τον πλανητηΜηπως μας δουλευεις για να πουλησεις παραμυθα οτι ο κουλης εχει ρευμα στη λατινικη Αμερικη τυπε?
γνωρίζετε, εκ των εμπειριών σας, αν την είχε κληρονομήσει από κάποια πρόγονό της;Ωραία γυναίκα. Απέπνεε μια αρχοντιά.
Θα πάρετε ένα ζελεδάκι;Εγω παντως οταν τελειοποιηθει η τεχνολογια virtual reality , θα βαλω στον εξομοιωτη να με γλυφουνε 10 γκομενες ταυτοχρονα.![]()
Παρε 10 σκυλια ,αλοιψου παντου με ζωικο λιπος και κλεισε τα ματια,να μη περιμενεις κιολαςΕγω παντως οταν τελειοποιηθει η τεχνολογια virtual reality , θα βαλω στον εξομοιωτη να με γλυφουνε 10 γκομενες ταυτοχρονα.![]()
γνωρίζετε, εκ των εμπειριών σας, αν την είχε κληρονομήσει από κάποια πρόγονό της;
H ιστορία ακούγεται ενδιαφέρουσα, θα θέλατε να την μοιραστείτε μαζί μας με περισσότερες λεπτομέρειες;Ήταν πολύ καλλιεργημένη και πολύ κοκέτα. Αν και δεν ξέρω, εικοτολογώ πως ναι.
Τι τυπε στην στην Κολομβία δεν έχουν ρεύμα ;Επειδη εδω στην Ελλαδα εχουμε μαθει να τα θεωρουμε ολα δεδομενα και να γκρινιαζουμε σαν κακομαθημενα 5χρονα, δεν σημαινει οτι ειναι ετσι και σε ολο τον πλανητη