Ρε συ Καλόγερε!
Απάντησέ μου σε παρακαλώ.
1. Ποιός άνθρωπος με σώας τα φρένας, θα έμπαινε μέσα σε ένα πουτανοσάιτ και θα δημοσιοποιούσε, το πόσων ετών είναι, την οικογενειακή του κατάσταση, το που μένει, το τι δουλειά έκανε και με τι ασχολείται τώρα, αν έχει γκόμενες και πόσες, ποιος είναι ο βοηθός του και τι εθνικότητα έχει, τα σχέδια του για το μέλλον κλπ. τι πίνει και τι τρώει, που του αρέσει να κάνει βόλτα, και θα πέριμενε να τον πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά;
2. Γιατί ο ανωτέρω που όπως καθημερινώς δηλώνει, έχει λύσει το βιοποριστικό του και περνάει καλά, κάθεται και ανέχεται εμάς τους μαλάκες μέλη ενός τζάμπα πουτανισάιτ, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να πληρώσει συνδρομή σε πριβε πουτανοσάιτ, καθώς και σε άλλα πριβε σάιτ που συχνάζουν όμοιοί του και να περνάει ακόμα καλύτερα, καθώς και να ανταλλάσει σοβαρές απόψεις για μπίζνες, αντί να ψάχνει για τζάμπα πληροφορίες σε ένα πουτανοσάιτ;
3. Γιατί κάποιος τόσο επιτυχημένος με ό,τι κι αν έχει καταπιαστεί και που περνάει τοσο πολύ καλά όσο δηλώνει, ενδιαφέται τόσο πολύ να το μάθουν και οι άλλοι, και φροντίζει ευκαίρως ακαίρως να το διαφημίζει (και μάλιστα μέσα σε ένα πουτανοσάιτ); Τι του προσφέρει μια τόσο ανούσια και χρονοβόρα ενασχόληση εκτός από τόνωση του εγωισμού του; Γιατί όλοι γνωρίζουμε (ακόμα και εσύ) πως άπαντες όσοι περνούν πραγματικά καλά, όπως ο Βαρδινογιάννης π.χ. δεν κάνουν κουβέντα σε κανέναν μας, και μας έχουν γραμμένους στα παπάρια τους. Και δεν μιλάμε για εμάς τους πουτανιάρηδες μαλάκες του Bou που μας έχουν μας έχουν και χεσμένους. Μιλάμε για πολύ σοβαρότερα άτομα από εμάς.
Αυτά για αρχή γιατί βαριέμαι να γράφω άλλα.
Υ.Γ.
Εγώ ξέρω με ποιον έχω να κάνω, γιατί είσαι τόσ ξιπασμένος επιδειξίας που μας έχεις πληροφορήσει μέχρι και με τι χρώμα κυλότα πάς στον οδοντίατρο.
Εσύ πάλι ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις;