Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Α μάλιστα, τώρα προστέθηκαν στην κουβέντα και παιδιά. Από το πουθενά.
Θα μπορούσαν να μεγαλώσουν παιδιά σε ένα τέτοιο περιβάλλον;
Για ποιόν μιλάτε; Για το σκουπίδι που τάχαμου δεν έπιανε στο στόμα του παιδιά;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εσύ να πας στο νήμα «Πώς περνάμε τη μέρα μας». Έχω ζητήσει ιστορίες με ανήλιαγα υπόγεια και μεντορέτες. Τώρα έριξα κι άλλον ήρωα, τον Ουάχαντ, στο παιχνίδι για καλύτερη πλοκή. Υπάρχουν επίσης και δύο γκόμενες bi στην υπόθεση. Στύψε το μυαλό (που σου έχει απομείνει) και κάτι θα βρεις να γράψεις, για να βρίσκω να περνάω την ώρα μου όταν έρχομαι.

ΥΓ Αν έχεις την καλοσύνη, μη μου τα σκορπάς στα διάφορα νήματα και με κάνεις να ψάχνω.
Τύπε οι μπάι γκόμενες πως λέγονται?Θέλω ωραία ονόματα για περαιτέρω έμπνευση.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
"δεν έχω ανάγκη αναγνώρισης από τα μέλη"
αλλά

θέματα που άνοιξε ο ζητιάνος:
"Πως να βγάζεις γκόμενες"
"Mentoring"
"Πως περνάμε τη μέρα μας"

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Ο Καλόγερος ρωτούσε και για ελληνικά sites σε ένα από τα πρώτα θέματα που είχε ανοίξει,ώστε να περάσει την ώρα του λόγω του ιού.
Εν ολίγοις δεν ήξερε άλλες ελληνικές ιστοσελίδες,αλλα ήξερε το μπου.
Δηλαδη ολοκληρος Καλόγερος και δεν ήξερε αυτο ?

• Like
Αντιδράσεις: baros

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
έμαθε και ότι έχουν ιστοσελίδες τα ελληνικά κανάλια. Δεν ήξερε μέχρι τώρα γιατί μάθαινε να γράφει κώδικα για ολόκληρο σάιτ πρώτα και μετά θα μάθαινε να σερφάρει στο ίντερνετ.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.498
Πόντοι
25.467
:jerking:
Όποτε μπορείς έλα να μου τα αερίσεις. Πρόσεξε καθώς θα σηκώνεσαι από την καρέκλα μην πέσεις, γιατί έχεις σαπίσει μία δεκαετία εδώ μέσα.
Εδώ δεν σε ενδιαφέρει:

Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις, παρόλο που μόλις στο εξήγησα. Δεν μπορείς να γλεντάς κάποιον τουρίστα, που έχει γραμμένα αυτά που γράφεις. Όποιος είναι τρόφιμος εδώ, επενδύει ψυχικά και με τον καιρό γίνεται ένα με το νικνέιμ του. Για αυτό πολλοί σπάνε. Χτυπάς το νικνέιμ και πονάει ο άνθρωπος από πίσω.

Εγώ δεν έχω επενδύσει τίποτα. Αν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, θα φρόντισα για αποδοχή. Δηλαδή εσύ την λες απλά σε ένα νικνέιμ και παίρνεις την ευχαρίστηση ότι την είπες σε κάποιον (στην φαντασία σου). Πόσο απλά να στο πω;

Εδώ σε ενδιαφέρει:

Με αυτούς που έβγαζαν χολή και ήρθα σε αντιπαλότητα δεν υπάρχει κάποιου είδους μεταμέλεια. Αλλά υπάρχουν και σωστά άτομα που διαβάζουν και δεν θέλω να τους ζαλίζω άλλο.
Εσύ ήσουνα απέναντί μου, αλλά μάλλον ήπιος τύπος. Δεν αισθάνομαι hard feelings.

Εδώ σου αρέσει ο "τζερτζελές" και το να προκαλείς, αλλά και να στριμώχνεις άτομα:

Μου αρέσει ο τζερτζελές γενικά. Ξεκίνησε σαν παιχνίδι αλλά έγινε κακόγουστο αστείο. Γενικώς έσπαγα πλάκα με προκλήσεις και υπερβολές, περιμένοντας να δω αντιδράσεις ατόμων που μου την έπεφταν. Αλλά αναπτύχθηκαν και αντιπαλότητες. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα την ανάγκη να βάλω σε τάξη κάποιους και σήμερα στρίμωξα και τον τελευταίο. Αισθάνομαι λοιπόν ότι αυτός ο ρόλος έχει κάνει πια τον κύκλο του.

Σκέφτομαι ότι ίσως προβοκάρω υπερβολικά και σωστά άτομα που είναι εύθραυστα και σε δεινή κατάσταση και δεν μπορούν να ακούνε σε καθημερινή βάση έναν παπάρα να ωρύεται πώς περνάει καλύτερα από όλους. Θα προσπαθήσω να έχω χαμηλότερο προφίλ. Το έχω παρατραβήξει.

Εδώ πάλι, δεν σου αρέσει να στριμώχνεις:

Είμαι κατά του μπουλιγκ, ρε μαν. Είναι τζάμπα βία σε κάποιον που δεν φταίει. Αλλά εδώ έχω προηγούμενα με τον τύπο, γιατί είναι αυτός που μου κάνει μπούλιγκ συνεχώς εδώ και καιρό. Λες να είναι το ίδιο;

Εσύ είχες μία λάθος στάση τότε που την τράβαγες από τα μαλλιά να την δικαιολογήσεις. Δεν είναι λογικό να αντιμετωπίζεις με φυσικότητα (ας χρησιμοποιήσω έναν ουδέτερο όρο) μία εποχή τραμπουκισμού που θα έπρεπε να προκαλεί απέχθεια. Μπορεί να ήμουν υπερβολικός στην κρίση μου, αλλά η στάση σου έκοψε μία πιθανή γέφυρα συμφιλίωσης. Δεν σε θεωρώ κακό άνθρωπο, αλλά όπως καταλαβαίνεις έχω ανάμεικτα αισθήματα.

.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγώ γελάω πάντως με την γνώση του περί υποτιμητικών χαρακτηρισμών και περιστατικών που έλαβαν χώρα τουλάχιστον έναν χρόνο πριν την εγγραφή του.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εδώ δεν σε ενδιαφέρει:

Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις, παρόλο που μόλις στο εξήγησα. Δεν μπορείς να γλεντάς κάποιον τουρίστα, που έχει γραμμένα αυτά που γράφεις. Όποιος είναι τρόφιμος εδώ, επενδύει ψυχικά και με τον καιρό γίνεται ένα με το νικνέιμ του. Για αυτό πολλοί σπάνε. Χτυπάς το νικνέιμ και πονάει ο άνθρωπος από πίσω.

Εγώ δεν έχω επενδύσει τίποτα. Αν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, θα φρόντισα για αποδοχή. Δηλαδή εσύ την λες απλά σε ένα νικνέιμ και παίρνεις την ευχαρίστηση ότι την είπες σε κάποιον (στην φαντασία σου). Πόσο απλά να στο πω;

Εδώ σε ενδιαφέρει:

Με αυτούς που έβγαζαν χολή και ήρθα σε αντιπαλότητα δεν υπάρχει κάποιου είδους μεταμέλεια. Αλλά υπάρχουν και σωστά άτομα που διαβάζουν και δεν θέλω να τους ζαλίζω άλλο.
Εσύ ήσουνα απέναντί μου, αλλά μάλλον ήπιος τύπος. Δεν αισθάνομαι hard feelings.

Εδώ σου αρέσει ο "τζερτζελές" και το να προκαλείς, αλλά και να στριμώχνεις άτομα:

Μου αρέσει ο τζερτζελές γενικά. Ξεκίνησε σαν παιχνίδι αλλά έγινε κακόγουστο αστείο. Γενικώς έσπαγα πλάκα με προκλήσεις και υπερβολές, περιμένοντας να δω αντιδράσεις ατόμων που μου την έπεφταν. Αλλά αναπτύχθηκαν και αντιπαλότητες. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα την ανάγκη να βάλω σε τάξη κάποιους και σήμερα στρίμωξα και τον τελευταίο. Αισθάνομαι λοιπόν ότι αυτός ο ρόλος έχει κάνει πια τον κύκλο του.

Σκέφτομαι ότι ίσως προβοκάρω υπερβολικά και σωστά άτομα που είναι εύθραυστα και σε δεινή κατάσταση και δεν μπορούν να ακούνε σε καθημερινή βάση έναν παπάρα να ωρύεται πώς περνάει καλύτερα από όλους. Θα προσπαθήσω να έχω χαμηλότερο προφίλ. Το έχω παρατραβήξει.

Εδώ πάλι, δεν σου αρέσει να στριμώχνεις:

Είμαι κατά του μπουλιγκ, ρε μαν. Είναι τζάμπα βία σε κάποιον που δεν φταίει. Αλλά εδώ έχω προηγούμενα με τον τύπο, γιατί είναι αυτός που μου κάνει μπούλιγκ συνεχώς εδώ και καιρό. Λες να είναι το ίδιο;

Εσύ είχες μία λάθος στάση τότε που την τράβαγες από τα μαλλιά να την δικαιολογήσεις. Δεν είναι λογικό να αντιμετωπίζεις με φυσικότητα (ας χρησιμοποιήσω έναν ουδέτερο όρο) μία εποχή τραμπουκισμού που θα έπρεπε να προκαλεί απέχθεια. Μπορεί να ήμουν υπερβολικός στην κρίση μου, αλλά η στάση σου έκοψε μία πιθανή γέφυρα συμφιλίωσης. Δεν σε θεωρώ κακό άνθρωπο, αλλά όπως καταλαβαίνεις έχω ανάμεικτα αισθήματα.

.
Πραγματικά κρατιέμαι να μην κάνω σοβαρό ποστ γιατί όντως θα κλαιει ο Καλόγερος

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
μπράβο ζητιάνε καλό ήταν και σήμερα.

αύριο με το φως της ημέρας πάλι (για μας), με την ώρα του ρολογιού (για σένα στα υπόγεια)

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.498
Πόντοι
25.467
Πραγματικά κρατιέμαι να μην κάνω σοβαρό ποστ γιατί όντως θα κλαιει ο Καλόγερος

Είπαμε!

Μόνο καραμούζα αξίζει σε αυτούς που αυτοαναιρούνται.

Πάμε τώρα γι άλλα, γιατί το νήμα δεν ιδρύθηκε για να ασχολούμαστε με θνησιμαία.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Ρε συ Αγιε, αυτή ήταν η θανατηφόρα επίθεση που θα με έκανε να πονέσω; Ρε μαν, πόσο αφελής είσαι τελικά που κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια;

Θα σου πω κάποια πράγματα μπας και καταλάβεις (ας το ελπίσουμε) για να μην κουράζεσαι . Έχεις να κάνεις με έναν τύπο που άφησε το ελληνικό δημόσιο, όταν άλλοι ποντικαρέοι το βρίσκουν σαν τρύπα να χωθούν για να επιβιώσουν.

Που μπήκε στον χώρο των ακινήτων όπου μπαίνουν και μαφιόζικα κυκλώματα, και κατόρθωσε να επιβιώσει κι εκεί.

Και νομίζεις τώρα εσύ ότι θα μου την πεις με παλιά νήματα; Είσαι απλά αστείος. Σε βλέπω να κοπιάζεις να τα ψάχνεις και μου δίνεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση που σε έβαλα σε ένα λούκι.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.498
Πόντοι
25.467
Ρε συ Αγιε, αυτή ήταν η θανατηφόρα επίθεση που θα με έκανε να πονέσω; Ρε μαν, πόσο αφελής είσαι τελικά που κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια;

Θα σου πω κάποια πράγματα μπας και καταλάβεις (ας το ελπίσουμε) για να μην κουράζεσαι . Έχεις να κάνεις με έναν τύπο που άφησε το ελληνικό δημόσιο, όταν άλλοι ποντικαρέοι το βρίσκουν σαν τρύπα να χωθούν για να επιβιώσουν.

Που μπήκε στον χώρο των ακινήτων όπου μπαίνουν και μαφιόζικα κυκλώματα, και κατόρθωσε να επιβιώσει κι εκεί.

Και νομίζεις τώρα εσύ ότι θα μου την πεις με παλιά νήματα; Είσαι απλά αστείος. Σε βλέπω να κοπιάζεις να τα ψάχνεις και μου δίνεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση που σε έβαλα σε ένα λούκι.

Ρε συ Καλόγερε!

Απάντησέ μου σε παρακαλώ.

1. Ποιός άνθρωπος με σώας τα φρένας, θα έμπαινε μέσα σε ένα πουτανοσάιτ και θα δημοσιοποιούσε, το πόσων ετών είναι, την οικογενειακή του κατάσταση, το που μένει, το τι δουλειά έκανε και με τι ασχολείται τώρα, αν έχει γκόμενες και πόσες, ποιος είναι ο βοηθός του και τι εθνικότητα έχει, τα σχέδια του για το μέλλον κλπ. τι πίνει και τι τρώει, που του αρέσει να κάνει βόλτα, και θα πέριμενε να τον πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά;

2. Γιατί ο ανωτέρω που όπως καθημερινώς δηλώνει, έχει λύσει το βιοποριστικό του και περνάει καλά, κάθεται και ανέχεται εμάς τους μαλάκες μέλη ενός τζάμπα πουτανισάιτ, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να πληρώσει συνδρομή σε πριβε πουτανοσάιτ, καθώς και σε άλλα πριβε σάιτ που συχνάζουν όμοιοί του και να περνάει ακόμα καλύτερα, καθώς και να ανταλλάσει σοβαρές απόψεις για μπίζνες, αντί να ψάχνει για τζάμπα πληροφορίες σε ένα πουτανοσάιτ;

3. Γιατί κάποιος τόσο επιτυχημένος με ό,τι κι αν έχει καταπιαστεί και που περνάει τοσο πολύ καλά όσο δηλώνει, ενδιαφέται τόσο πολύ να το μάθουν και οι άλλοι, και φροντίζει ευκαίρως ακαίρως να το διαφημίζει (και μάλιστα μέσα σε ένα πουτανοσάιτ); Τι του προσφέρει μια τόσο ανούσια και χρονοβόρα ενασχόληση εκτός από τόνωση του εγωισμού του; Γιατί όλοι γνωρίζουμε (ακόμα και εσύ) πως άπαντες όσοι περνούν πραγματικά καλά, όπως ο Βαρδινογιάννης π.χ. δεν κάνουν κουβέντα σε κανέναν μας, και μας έχουν γραμμένους στα παπάρια τους. Και δεν μιλάμε για εμάς τους πουτανιάρηδες μαλάκες του Bou που μας έχουν μας έχουν και χεσμένους. Μιλάμε για πολύ σοβαρότερα άτομα από εμάς.

Αυτά για αρχή γιατί βαριέμαι να γράφω άλλα.

Υ.Γ.

Εγώ ξέρω με ποιον έχω να κάνω, γιατί είσαι τόσ ξιπασμένος επιδειξίας που μας έχεις πληροφορήσει μέχρι και με τι χρώμα κυλότα πάς στον οδοντίατρο.

Εσύ πάλι ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις; :)

Τελευταία τροποποίηση:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Άγιε καλησπέρα,
υπάρχει κάποια στιγμή που έχασες το κουράγιο σου εδώ στο μπου; Που αποφάσισες να αποχωρήσεις ή να απέχεις; Αν ναι, ποιά ήταν η αιτία;
Και αν τελικά δεν το έκανες, δεν αποχώρησες, ποιοί ήταν οι λόγοι;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.498
Πόντοι
25.467
Άγιε καλησπέρα,
υπάρχει κάποια στιγμή που έχασες το κουράγιο σου εδώ στο μπου; Που αποφάσισες να αποχωρήσεις ή να απέχεις; Αν ναι, ποιά ήταν η αιτία;
Και αν τελικά δεν το έκανες, δεν αποχώρησες, ποιοί ήταν οι λόγοι;

Ποτέ.

Πως γίνεται μια διαδικτυακή περσόνα να χάσει το κουράγιο της;

Για να χάσει κανείς το κουράγιο του θα πρέπει διαδικτυακή περσόνα και χειριστής της περσόνας να είναι ένα και το αυτό

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ρε συ Καλόγερε!

Απάντησέ μου σε παρακαλώ.

1. Ποιός άνθρωπος με σώας τα φρένας, θα έμπαινε μέσα σε ένα πουτανοσάιτ και θα δημοσιοποιούσε, το πόσων ετών είναι, την οικογενειακή του κατάσταση, το που μένει, το τι δουλειά έκανε και με τι ασχολείται τώρα, αν έχει γκόμενες και πόσες, ποιος είναι ο βοηθός του και τι εθνικότητα έχει, τα σχέδια του για το μέλλον κλπ. τι πίνει και τι τρώει, που του αρέσει να κάνει βόλτα, και θα πέριμενε να τον πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά;

2. Γιατί ο ανωτέρω που όπως καθημερινώς δηλώνει, έχει λύσει το βιοποριστικό του και περνάει καλά, κάθεται και ανέχεται εμάς τους μαλάκες μέλη ενός τζάμπα πουτανισάιτ, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να πληρώσει συνδρομή σε πριβε πουτανοσάιτ, καθώς και σε άλλα πριβε σάιτ που συχνάζουν όμοιοί του και να περνάει ακόμα καλύτερα, καθώς και να ανταλλάσει σοβαρές απόψεις για μπίζνες, αντί να ψάχνει για τζάμπα πληροφορίες σε ένα πουτανοσάιτ;

3. Γιατί κάποιος τόσο επιτυχημένος με ό,τι κι αν έχει καταπιαστεί και που περνάει τοσο πολύ καλά όσο δηλώνει, ενδιαφέται τόσο πολύ να το μάθουν και οι άλλοι, και φροντίζει ευκαίρως ακαίρως να το διαφημίζει (και μάλιστα μέσα σε ένα πουτανοσάιτ); Τι του προσφέρει μια τόσο ανούσια και χρονοβόρα ενασχόληση εκτός από τόνωση του εγωισμού του; Γιατί όλοι γνωρίζουμε (ακόμα και εσύ) πως άπαντες όσοι περνούν πραγματικά καλά, όπως ο Βαρδινογιάννης π.χ. δεν κάνουν κουβέντα σε κανέναν μας, και μας έχουν γραμμένους στα παπάρια τους. Και δεν μιλάμε για εμάς τους πουτανιάρηδες μαλάκες του Bou που μας έχουν μας έχουν και χεσμένους. Μιλάμε για πολύ σοβαρότερα άτομα από εμάς.

Αυτά για αρχή γιατί βαριέμαι να γράφω άλλα.

Υ.Γ.

Εγώ ξέρω με ποιον έχω να κάνω, γιατί είσαι τόσ ξιπασμένος επιδειξίας που μας έχεις πληροφορήσει μέχρι και με τι χρώμα κυλότα πάς στον οδοντίατρο.

Εσύ πάλι ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις; :)
Με αφορμή το κείμενο σου άγιε,θα συμπληρώσω κάτι άκρως ουσιαστικό.
Ο πραγματικά σπουδαίος και επιτυχημένος δεν καυχιέται για το υψηλό επίπεδο που έχει φτάσει,ούτε δίνει σημασία σε αρνητικές κριτικές,απαντώντας σε πάσα αμφισβητία,ούτε διαφημίζει την επιτυχία του στον καθένα,ούτε προσπαθεί να τονώσει τον εγώ του και να τραβήξει την προσοχή με οποιονδήποτε τρόπο.
Ετσι μου είπαν οι γονείς μου.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Ποτέ.

Πως γίνεται μια διαδικτυακή περσόνα να χάσει το κουράγιο της;

Για να χάσει κανείς το κουράγιο του θα πρέπει διαδικτυακή περσόνα και χειριστής της περσόνας να είναι ένα και το αυτό
όσο ευχάριστο και αν ακούγεται αυτό, τόσο τρομακτικό μπορεί να είναι: "Διαδικτυακή περσόνα". Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Πώς θα το ορίζατε με δικά σας λόγια;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.498
Πόντοι
25.467
Με αφορμή το κείμενο σου άγιε,θα συμπληρώσω κάτι άκρως ουσιαστικό.
Ο πραγματικά σπουδαίος και επιτυχημένος δεν καυχιέται για το υψηλό επίπεδο που έχει φτάσει,ούτε δίνει σημασία σε αρνητικές κριτικές,απαντώντας σε πάσα αμφισβητία,ούτε διαφημίζει την επιτυχία του.
Ετσι μου είπαν οι γονείς μου.

Αυτό ακριβώς του γράφω κύριε.

Έχετε δεί ποτέ Βαρδινογιάννηδες, Λαιμούς, Λάτσηδες κα λοιπούς (πού είναι από σόι και καλλιεργημένοι) να διαφημίζουν και να καυχιούνται για το πόσο καλά περνάνε;

Αυτά τα κάνουν κάτι νεόπλουτες χήρες μεγαλόμανάβηδων, που από το Αιγάλεω μετακομίζουν στην Εκάλη και περιφέρονται παντού σαν τις λατέρνες κάνοντας θόρυβο για να της προσέξουν οι περίοικοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom