Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Το νήμα του μίσους!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Αυτά δείχνουν ότι αυτός που έσπασε είσαι εσύ:

-Άνοιξες νήμα ψυχολογικής σου υποστήριξης. Δες το πρώτο ποστ του παρόντος νήματος να δεις πώς κοιτάς να χρυσώσεις το χάπι της λουζεριάς σου.

-Προσπάθησες να μου παρουσιάσεις το αποτυχημένο σου μπούλιγκ σαν σάτυρα, επειδή πτοήθηκες που είπα ότι είχατε καταντήσει σαν τα ζώα με αυτά που κάνατε.

Έχτιζες προφίλ τόσα χρόνια εδώ μέσα, γιατί εκεί έξω είσαι πουθενάς.
Είχες μάθει να σε υπολογίζουν και να σε σέβονται κάτι άλλοι λουζεράδες και τώρα τρέμεις που έχασες πρόσωπο μπροστά τους, επειδή βρέθηκε κάποιος που σε αμφισβήτησε.

Ανέβασε τώρα εικόνες για να απαλύνεις τον πόνο σου, νομίζοντας ότι τη λες σε ένα άγνωστο νικνέιμ που είναι 2000χμ μακριά και σε έχει γραμμένο στα αρχίδια του.
Eσύ δεν είσαι τύπε που από προχθές ακόμα πηγαίνεις για ύπνο; :think:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Εσείς δεν είστε αυτός που πριν λίγο μας είχε γραμμένους στα ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ αρχίδια του; :)

Τι σας συνέβει και αλλάξετε τόσο σύντομα γνώμη; :)
Θυμάσαι που μου μίλαγες για την «ελάχιστη αναγνώριση από τα μέλη» και γελούσα; Για σένα είναι σημαντικές κάτι τέτοιες παπαριές. Η αναγνώριση που τόσο αποζητάς εδώ μέσα έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, αφού απέτυχες μαζί με την αγέλη σου κι έχασες πρόσωπο.

Εκεί που είπα σε έχω πάντα γραμμένο, αλλά δεν θα χάνω και την ευκαιρία να σε πονάω και σένα και τους άλλους χούλιγκαν.

Για να θυμηθούμε και κάτι άλλο: θυμάσαι που αναπολούσες περασμένες εποχές τραμπουκισμού και χρησιμοποιούσες αστείες δικαιολογίες όταν σε είχα στριμώξει; Τελικά σε είχα βάλει στα άτομα με ιδεολογία τραμπούκου που δεν πέρασε στην πράξη. Προχτές έδωσες μάχη για να τον κερδίσεις τον τίτλο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Eσύ δεν είσαι τύπε που από προχθές ακόμα πηγαίνεις για ύπνο; :think:
Συγχωρήστε τον Κύριε Μπαρόκ,λείπει εδώ και δύο μέρες η αποκλειστική νοσοκόμα ώστε να του δώσει τα χάπια και είναι σε αμόκ

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Οι φωτογραφίες αποτελούν μέρος της τακτικής για την αποσυμφόρηση των εντάσεων κάτι σαν "release valves" ...

:tooth:
:thumbsup:

Μια που αναλάβατε, περάστε και στον κ. Καβαλοκαλαμόγερο καμιά "σκάστρα", γιατί δεν τον βλέπω καλά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Θυμάσαι που μου μίλαγες για την «ελάχιστη αναγνώριση από τα μέλη» και γελούσα; Για σένα είναι σημαντικές κάτι τέτοιες παπαριές. Η αναγνώριση που τόσο αποζητάς εδώ μέσα έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, αφού απέτυχες μαζί με την αγέλη σου κι έχασες πρόσωπο.

Εκεί που είπα σε έχω πάντα γραμμένο, αλλά δεν θα χάνω και την ευκαιρία να σε πονάω και σένα και τους άλλους χούλιγκαν.

Για να θυμηθούμε και κάτι άλλο: θυμάσαι που αναπολούσες περασμένες εποχές τραμπουκισμού και χρησιμοποιούσες αστείες δικαιολογίες όταν σε είχα στριμώξει; Τελικά σε είχα βάλει στα άτομα με ιδεολογία τραμπούκου που δεν πέρασε στην πράξη. Προχτές έδωσες μάχη για να τον κερδίσεις τον τίτλο.
Μήπως νύσταξες θείο;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756
απ οτι φαίνεται πέθανε και ο Αθηναίος44.
πολύ κολυβο μαζεμένο θα φάμε

• Like
Αντιδράσεις: baros
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467

Θες να σου βρώ το πόστ που αναφέρεσαι στα μέλη που διαβάζουν τα νήματά σου και πόσο μεγάλο ενδιαφέρον δέιχνει για αυτά; :)

Μισό... :)

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86

Θυμασαι που σε γαμαγα και μου λεγες μαρεσει?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Τύπε σου λείπει ο Σοκολ και ο Ουάχαντ και οι 2 γκόμενες σε παράτησαν ?

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
απ οτι φαίνεται πέθανε και ο Αθηναίος44.
πολύ κολυβο μαζεμένο θα φάμε
Ποιό κόλυβο;

Ούτε καφέ με παξιμάδι δεν θα μας προσφέρει η χήρα του.

Ήδη έχουν πετάξει ότι απέμεινε από το κουφάρι του (με το οποίο τάισαν τα γατιά) στον κάδο και περιμένει να περάσει το απορρημαροφόρο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756
Ποιό κόλυβο;

Ήδη έχουν πετάξει ότι απέμεινε από το κουφάρι του (με το οποίο τάισαν τα γατιά) στον κάδο και περιμένει να περάσει το απορρημαροφόρο.
ευχομαι να εχει παει ο Μπραμπ απο εκει να κανονίσεις "τις λεπτομέρειες"

• Like
Αντιδράσεις: baros
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ποιό κόλυβο;

Άγιε για τα 40 του Καλόγερου θα κάνουμε κάτι?

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467

Πάρτο, και σε καλή μεριά. :)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Που είσαι, Ζητιάνε.

Άνοιξε και άλλα θέματα να κάνεις τον καθηγητή μέντορινγκ και να γράφεις σελίδες επί σελίδων ποσταρίσματα, άνοιξε και άλλα θέματα να κάνεις και τον καθηγητή επιχειρηματικών ευκαιριών, γιατί έτσι αποδεικνύεται ότι δεν επιζητάς την αναγνώριση αγνώστων σε ένα φόρουμ.

Και όταν κουραστείς να δασκαλεύεις, γράφε σεντόνια απολογίες κλαίγοντας γιατί υφίστασαι ψυχολογική πίεση. Γιατί έτσι αποδεικνύεται ότι δεν κλαις και απαξιείς για την εικόνα σου.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Για δες πράματα. Τον είπα λούζερ κι άνοιξε νήμα ψυχολογικής υποστήριξης με λογοτεχνικές αναφορές στον Eco, και μόλις πήρε επιβεβαίωση από άλλους λουζεράδες σαν κι αυτόν άρχισε να πουλάει εξουσία.

Βάλε μια περικεφαλαία να παριστάνεις και τον Ναπολέοντα.

Ο συγκεκριμμένος γελωτοποιός που παριστάνει τον καμπόσο σε όσους τον υπολογίζουν ήρθε με μια αγέλη χουλιγκάνων προχτές να με ψαρώσουν και τον ήπιαν ομαδικώς. Όταν τους επισήμανα σε τι κατάντια τούς έχει φτάσει η αποκτήνωσή τους, μου το γύρισε ότι τάχα ήταν σάτυρα.

Ο Άγιος μπορεί να έρθει να μου τα αερίσει όποτε θέλει. Μεγάλη σημασία δίνετε σε αυτόν το σοβαροφανή πουθενάκο.

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι παίρνω το μέρος του Since, διότι δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί.

Τελικά από ότι παρατηρώ, είστε και εγωίσταρος. Σας αρέσει ο τζερτζελές, αλλά μόνο όταν τον κάνετε εσείς προς τους άλλους.

Όταν γίνεστε αποδέκτης, αφρίζετε όπως τώρα :)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom