Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Αφού είναι έτσι,γιατί απαντάς πάντα?σε έχει γραμμένο στα αρχίδια του.
Αφού είναι έτσι,γιατί απαντάς πάντα?σε έχει γραμμένο στα αρχίδια του.
Ήταν της μοδος τότε ρε θειοαπαραδεκτο κουρεμα....
ενταξει τοτε θειο...Ήταν της μοδος τότε ρε θειο
Εγώ πάντως την αποθήκευσα για παν ενδεχόμενο ( )απαραδεκτο κουρεμα....
απαραδεκτο κουρεμα....
Εγώ πάντως την αποθήκευσα για παν ενδεχόμενο ( )
Αφού είναι έτσι,γιατί απαντάς πάντα?
Όχι για το άλλοΓια το κούρεμα να υποθέσουμε ?
Προφανώς για να τον πονάω. Έχει ραγίσει μέσα του και το παίζει αδιάφορος. Και μαζί με αυτόν πονάω και την αγέλη του στην οποία ανήκεις. Οργανώσατε ομαδικό πέσιμο στον Καλόγερο και σας ήρθε μπούμεραγκ.Αφού είναι έτσι,γιατί απαντάς πάντα?
Από αγάπη τον μαλώνω κύριε.Γιατί τον μαλώνετε;
Αφήστε τον να εκτίθεται, και να αυτοναιρείται από μόνος του.
Όλο στα αρχίδια του μας γράφει και δεν ασχολείται επειδή αυτός περνάει αλλού καλά, και τελικά όλο εδώ είναι και αχολείται με αυτούς που δηλώνει συνεχώς πως δεν ασχολείται.
Προφανώς για να τον πονάω. Έχει ραγίσει μέσα του και το παίζει αδιάφορος. Και μαζί με αυτόν πονάω και την αγέλη του στην οποία ανήκεις. Οργανώσατε ομαδικό πέσιμο στον Καλόγερο και σας ήρθε μπούμεραγκ.
Πέντε εναντίον ενός και δεν καταφέρατε τίποτα. Αποτυχημένοι εκεί έξω, αποτυχημένοι κι εδώ μέσα.
Μόνο οι εξυπναδούλες σας έμειναν τώρα.
Αποκύημα της δημιουργικής ομολογώ, φνατασίας του, προκειμένου να διαφοροποιηθεί από αυτά που έγραφε ως Σαββίδης.Από αγάπη τον μαλώνω κύριε.
Περνάει καλά με τον Ουάχαντ?
Τι σταθερότης στις απόψεις σου.Προφανώς για να τον πονάω. Έχει ραγίσει μέσα του και το παίζει αδιάφορος. Και μαζί με αυτόν πονάω και την αγέλη του στην οποία ανήκεις. Οργανώσατε ομαδικό πέσιμο στον Καλόγερο και σας ήρθε μπούμεραγκ.
Πέντε εναντίον ενός και δεν καταφέρατε τίποτα. Αποτυχημένοι εκεί έξω, αποτυχημένοι κι εδώ μέσα.
Μόνο οι εξυπναδούλες σας έμειναν τώρα.
Με ποιό account τον προτιμάτε φίλτατε?Αποκύημα της δημιουργικής ομολογώ, φνατασίας του, προκειμένου να διαφοροποιηθεί από αυτά που έγραφε ως Σαββίδης.
Τι σταθερότης στις απόψεις σου.
Βρε κουτό,συνέχεια γυρίζεις τη μπιφτέκα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με ποιό account τον προτιμάτε φίλτατε?
Καλόγερος ή Σαββίδης?
Καλογερακι μου γιατι το παιζεις σκληρος?
Αφου βογκας και σκουζεις σαν κοριτσακι οταν σε ξεβουλωνω στο μικρο μου υπογειακι