pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ο παρακμιακος εισαι??ναι τι λαβές
εντιτ. το διάβασα. χαζαν τον λεμε
η καποιιος απο την τοτε clan ??
ο παρακμιακος εισαι??ναι τι λαβές
εντιτ. το διάβασα. χαζαν τον λεμε
Του πάει η πόδιαΤον άλλον τον ξεκωλιαρη τον έχει βάλει πάλι δικιά του και κάνει δουλειές, δεν τολμάει να μπει μέσα να γράψει αν δεν τα τελειώσει όλα
στους παππουληδες υπαρχει μελος που υπομενει τις ανωμαλες σεξουαλικες ορεξεις του μουστακαλη πεθερου για να παραμεινει σωγαμπρος σε νησιΘα γλιτώσει μόνο το σκούπισμα, σφουγγάρισμα άπλωμα σιδέρωμα υπάρχει ρομπότ να τα κάνει;
Η φιλιππινέζα μου λιγότερες δουλειές κάνει από τον μαλάκα τον νταη που γαμάει σπονδυλικές στήλες αλλά βάζει και ταυτόχρονα μαλακτικό στο πλυντήριο ρούχων..
Ανδρικός ξεπεσμός εντελώς , για να μένει σωγαμπρος ο μαλάκας
στους παππουληδες υπαρχει μελος που υπομενει τις ανωμαλες σεξουαλικες ορεξεις του μουστακαλη πεθερου για να παραμεινει σωγαμπρος σε νησι
Για δες πράματα. Τον είπα λούζερ κι άνοιξε νήμα ψυχολογικής υποστήριξης με λογοτεχνικές αναφορές στον Eco, και μόλις πήρε επιβεβαίωση από άλλους λουζεράδες σαν κι αυτόν άρχισε να πουλάει εξουσία.Προσωπικά δεν σου δείχνω την έξοδο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ούτε ότι θα ανεχτώ την κυκλοθυμικότητά σου, ούτε ότι ότι θα αναλάβω να εισηγηθώ στους υπόλοιπους να την ανεχτούν.
Όπως στρώνεις, θα κοιμάσαι. Μόνο από εσένα και από την συμπεριφορά σου θα κριθεί η συμμετοχή σου.
Ο συγκεκριμμένος γελωτοποιός που παριστάνει τον καμπόσο σε όσους τον υπολογίζουν ήρθε με μια αγέλη χουλιγκάνων προχτές να με ψαρώσουν και τον ήπιαν ομαδικώς. Όταν τους επισήμανα σε τι κατάντια τούς έχει φτάσει η αποκτήνωσή τους, μου το γύρισε ότι τάχα ήταν σάτυρα.Προς since1991.
Αν νομίζεις ότι τα είδες όλα, πραγματικά πλανάσαι. Ο Άγιος θα σου κάνει χειρότερα. Με τέτοιο τρόπο, μάλιστα, που θα πονάς και δεν θα ξέρεις πως να κλείσεις τις πληγές σου.
Πάντως, από ο,τι βλέπω δεν σε θέλει κανείς.
Ποιό nick είναι ο Καλόγερος, γνωρίζουμε;Για δες πράματα. Τον είπα λούζερ κι άνοιξε νήμα ψυχολογικής υποστήριξης με λογοτεχνικές αναφορές στον Eco, και μόλις πήρε επιβεβαίωση από άλλους λουζεράδες σαν κι αυτόν άρχισε να πουλάει εξουσία.
Βάλε μια περικεφαλαία να παριστάνεις και τον Ναπολέοντα.
Ο συγκεκριμμένος γελωτοποιός που παριστάνει τον καμπόσο σε όσους τον υπολογίζουν ήρθε με μια αγέλη χουλιγκάνων προχτές να με ψαρώσουν και τον ήπιαν ομαδικώς. Όταν τους επισήμανα σε τι κατάντια τούς έχει φτάσει η αποκτήνωσή τους, μου το γύρισε ότι τάχα ήταν σάτυρα.
Ο Άγιος μπορεί να έρθει να μου τα αερίσει όποτε θέλει. Μεγάλη σημασία δίνετε σε αυτόν το σοβαροφανή πουθενάκο.
Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι παίρνω το μέρος του Since, διότι δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί.
Για δες πράματα. Τον είπα λούζερ κι άνοιξε νήμα ψυχολογικής υποστήριξης με λογοτεχνικές αναφορές στον Eco, και μόλις πήρε επιβεβαίωση από άλλους λουζεράδες σαν κι αυτόν άρχισε να πουλάει εξουσία.
Βάλε μια περικεφαλαία να παριστάνεις και τον Ναπολέοντα.
Ο συγκεκριμμένος γελωτοποιός που παριστάνει τον καμπόσο σε όσους τον υπολογίζουν ήρθε με μια αγέλη χουλιγκάνων προχτές να με ψαρώσουν και τον ήπιαν ομαδικώς. Όταν τους επισήμανα σε τι κατάντια τούς έχει φτάσει η αποκτήνωσή τους, μου το γύρισε ότι τάχα ήταν σάτυρα.
Ο Άγιος μπορεί να έρθει να μου τα αερίσει όποτε θέλει. Μεγάλη σημασία δίνετε σε αυτόν το σοβαροφανή πουθενάκο.
Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι παίρνω το μέρος του Since, διότι δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί.
Σώπα ρε, έχεις και ευαίσθητη μύτη; Από πότε; Προχτές με τους άλλους χουλιγκαναραίους σε κάποιο άλλο νήμα γρυλίζατε μες στο βούρκο. Σαν τα γουρούνια.Πφφφφφ
Τι μπόχα θεέ μου...
Μήπως πήρατε χαμπάρι ποιος έκλασε;
Μεγάλες ιδέες στην θεωρία:
Λούζερ στην πράξη:
Η ευγενής άμιλλα και οι ανειλημμένες υποχρεώσεις ήταν η οργάνωση και συμμετοχή σε αποτυχημένο μπούλιγκ σε ένα άλλο νήμα.
Σε είπα λούζερ κι ανοίγεις νήμα ψυχολογικής υποστήριξης για να αποδείξεις ότι δεν είσαι, κάνοντας λογοτεχνικές αναφορές και προσπαθώντας να συσπειρώσεις υποστηρικτές για επιβεβαίωση.
Δεν σε σώζει τίποτα. Έχεις πιάσει πάτο σαν άνθρωπος. Όταν κάποιοι αγωνίζονται στη ζωή για να πετύχουν στόχους, εσύ οργανώνεις virtual κηδείες συμφορουμιτών σου για να τους διώξεις από ένα χώρο που έχεις κάνει σκουπιδότοπο.
Κακόμοιρο ανθρωπάκι. Πιο λούζερ δεν γίνεται. Μην έχεις ψευδαισθήσεις ότι μπορείς να συναναστραφείς νορμάλ ανθρώπους. Μόνο εδώ μέσα είσαι «Τιμημένος» λόγω μακροχρόνιας παραμονής στο ίδρυμα. Εκεί έξω όλοι σε έχουν χεσμένο. Απέτυχες. Deal with it.
Σώπα ρε, έχεις και ευαίσθητη μύτη; Από πότε; Προχτές με τους άλλους χουλιγκαναραίους σε κάποιο άλλο νήμα γρυλίζατε μες στο βούρκο. Σαν τα γουρούνια.
Πήγαινε ρε να πλυθείς να ξεβρωμίσεις να γίνεις άνθρωπος.
οχι τιποτα θειο...Τι έπαθες θείο?
Ποιος σε πείραξε?