Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Τον άλλον τον ξεκωλιαρη τον έχει βάλει πάλι δικιά του και κάνει δουλειές, δεν τολμάει να μπει μέσα να γράψει αν δεν τα τελειώσει όλα
Του πάει η πόδια :effemine:

882888C7-F7C5-4778-B128-E0DBD7EFA3E9.jpeg

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Θα γλιτώσει μόνο το σκούπισμα, σφουγγάρισμα άπλωμα σιδέρωμα υπάρχει ρομπότ να τα κάνει;
Η φιλιππινέζα μου λιγότερες δουλειές κάνει από τον μαλάκα τον νταη που γαμάει σπονδυλικές στήλες αλλά βάζει και ταυτόχρονα μαλακτικό στο πλυντήριο ρούχων..

Ανδρικός ξεπεσμός εντελώς , για να μένει σωγαμπρος ο μαλάκας
στους παππουληδες υπαρχει μελος που υπομενει τις ανωμαλες σεξουαλικες ορεξεις του μουστακαλη πεθερου για να παραμεινει σωγαμπρος σε νησι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.552
Πόντοι
12.756
AMBER ALERT Athinaios44

οταν χαθηκε φορούσε: ποδιά νοικοκυράς, λαστιχάκι στα μαλλιά, σαγιοναρα δίχαλο, στριγκακι ροζ , ροζ κραγιον και ψευτικες βλεφαρίδες
κιλα: μαζι τα στραπον στον κωλο 87
Πιθανό μέρος εξαφάνισης: διαδρομος με αλκοολουχα Σκλαβενίτη

δίδεται αμοιβή σε οποιον τον εχει να τον κρατήσει μακρια απο τον πολιτισμό

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Προσωπικά δεν σου δείχνω την έξοδο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ούτε ότι θα ανεχτώ την κυκλοθυμικότητά σου, ούτε ότι ότι θα αναλάβω να εισηγηθώ στους υπόλοιπους να την ανεχτούν.

Όπως στρώνεις, θα κοιμάσαι. Μόνο από εσένα και από την συμπεριφορά σου θα κριθεί η συμμετοχή σου.
Για δες πράματα. Τον είπα λούζερ κι άνοιξε νήμα ψυχολογικής υποστήριξης με λογοτεχνικές αναφορές στον Eco, και μόλις πήρε επιβεβαίωση από άλλους λουζεράδες σαν κι αυτόν άρχισε να πουλάει εξουσία.

Βάλε μια περικεφαλαία να παριστάνεις και τον Ναπολέοντα.

Προς since1991.
Αν νομίζεις ότι τα είδες όλα, πραγματικά πλανάσαι. Ο Άγιος θα σου κάνει χειρότερα. Με τέτοιο τρόπο, μάλιστα, που θα πονάς και δεν θα ξέρεις πως να κλείσεις τις πληγές σου.

Πάντως, από ο,τι βλέπω δεν σε θέλει κανείς.
Ο συγκεκριμμένος γελωτοποιός που παριστάνει τον καμπόσο σε όσους τον υπολογίζουν ήρθε με μια αγέλη χουλιγκάνων προχτές να με ψαρώσουν και τον ήπιαν ομαδικώς. Όταν τους επισήμανα σε τι κατάντια τούς έχει φτάσει η αποκτήνωσή τους, μου το γύρισε ότι τάχα ήταν σάτυρα.

Ο Άγιος μπορεί να έρθει να μου τα αερίσει όποτε θέλει. Μεγάλη σημασία δίνετε σε αυτόν το σοβαροφανή πουθενάκο.

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι παίρνω το μέρος του Since, διότι δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Για δες πράματα. Τον είπα λούζερ κι άνοιξε νήμα ψυχολογικής υποστήριξης με λογοτεχνικές αναφορές στον Eco, και μόλις πήρε επιβεβαίωση από άλλους λουζεράδες σαν κι αυτόν άρχισε να πουλάει εξουσία.

Ο συγκεκριμμένος γελωτοποιός που παριστάνει τον καμπόσο σε όσους τον υπολογίζουν ήρθε με μια αγέλη χουλιγκάνων προχτές να με ψαρώσουν και τον ήπιαν ομαδικώς. Όταν τους επισήμανα σε τι κατάντια τούς έχει φτάσει η αποκτήνωσή τους, μου το γύρισε ότι τάχα ήταν σάτυρα.

Ο Άγιος μπορεί να έρθει να μου τα αερίσει όποτε θέλει. Μεγάλη σημασία δίνετε σε αυτόν το σοβαροφανή πουθενάκο.

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι παίρνω το μέρος του Since, διότι δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί.
Ποιό nick είναι ο Καλόγερος, γνωρίζουμε;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467

baby-cry.jpg

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Πφφφφφ

Τι μπόχα θεέ μου...

Μήπως πήρατε χαμπάρι ποιος έκλασε;
Σώπα ρε, έχεις και ευαίσθητη μύτη; Από πότε; Προχτές με τους άλλους χουλιγκαναραίους σε κάποιο άλλο νήμα γρυλίζατε μες στο βούρκο. Σαν τα γουρούνια.

Πήγαινε ρε να πλυθείς να ξεβρωμίσεις να γίνεις άνθρωπος.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Μεγάλες ιδέες στην θεωρία:

Λούζερ στην πράξη:

Η ευγενής άμιλλα και οι ανειλημμένες υποχρεώσεις ήταν η οργάνωση και συμμετοχή σε αποτυχημένο μπούλιγκ σε ένα άλλο νήμα.

Σε είπα λούζερ κι ανοίγεις νήμα ψυχολογικής υποστήριξης για να αποδείξεις ότι δεν είσαι, κάνοντας λογοτεχνικές αναφορές και προσπαθώντας να συσπειρώσεις υποστηρικτές για επιβεβαίωση.

Δεν σε σώζει τίποτα. Έχεις πιάσει πάτο σαν άνθρωπος. Όταν κάποιοι αγωνίζονται στη ζωή για να πετύχουν στόχους, εσύ οργανώνεις virtual κηδείες συμφορουμιτών σου για να τους διώξεις από ένα χώρο που έχεις κάνει σκουπιδότοπο.

Κακόμοιρο ανθρωπάκι. Πιο λούζερ δεν γίνεται. Μην έχεις ψευδαισθήσεις ότι μπορείς να συναναστραφείς νορμάλ ανθρώπους. Μόνο εδώ μέσα είσαι «Τιμημένος» λόγω μακροχρόνιας παραμονής στο ίδρυμα. Εκεί έξω όλοι σε έχουν χεσμένο. Απέτυχες. Deal with it.
moro-klaiei-570.jpg

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Σώπα ρε, έχεις και ευαίσθητη μύτη; Από πότε; Προχτές με τους άλλους χουλιγκαναραίους σε κάποιο άλλο νήμα γρυλίζατε μες στο βούρκο. Σαν τα γουρούνια.

Πήγαινε ρε να πλυθείς να ξεβρωμίσεις να γίνεις άνθρωπος.
30683-cry-590.jpg

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom