The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Καλήν εσπέρα και καλή σας εβδομάδα ηττημένοι.
καλησπεραΚαλήν εσπέρα και καλή σας εβδομάδα ηττημένοι.
γαμει η σειρα..ειμαι στο επεισοδιο 8 αυτη τη στιγμη τα βλεπω απνευστιτα θρεντ του τρουμπαμαν εξαφανιζονται με συνοπτικες....
καποιος κουραστηκε απο την παπατζα ?
Θα βγουν και σε special edition;γαμει η σειρα..ειμαι στο επεισοδιο 8 αυτη τη στιγμη τα βλεπω απνευστι
εγω ειχα διαβασει το βιβλιο πρωτα και ηταν λιγο καπωςγαμει η σειρα..ειμαι στο επεισοδιο 8 αυτη τη στιγμη τα βλεπω απνευστι
ωπ ωραιος..που τα βρισκουμε τα βιβλια;εγω ειχα διαβασει το βιβλιο πρωτα και ηταν λιγο καπως
αν και το αλλαξαν αρκετα στον 2ρο κυκλο για να το κλεισουν γρηγορα γρηγορα καπως
τα βιβλια ειναι 3 και το τριτο δεν το εβαλαν καν
Θα βγουν και σε special edition;
παμπλικωπ ωραιος..που τα βρισκουμε τα βιβλια;
το Wayward Pinesγια ποια λετε?
μερσι θα τα π[αρω...τωρα αφου σου αρεσουν τετοιες σειρες δες manifest τωρα παιζει τριτος κυκλος ειναι πολυ καλοπαμπλικ
τα εχει σαν "η πολη" 1-2-3
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το Wayward Pines
μπα πιο ευκολα θα μας καθαρισει ολους απο το να φουνταρει..καλησπερες Πριγκηψκαλησπέρες.
σήμερα που το σκέφτομαι, έχω προβληματιστεί με τον ασθενή.
Δείχνει βαθιά αλλοίωση της εγκεφαλικής λειτουργίας. Μην κάνει κάνα μακροβούτι από μπαλκόνι στο τέλος και τον χρεωθούμε εμείς?
Τραβελ τα κάνει με ια στο τέλοςηθελα να ξερα τι θα τα κανεις τοσα λεφτα?
Γλομπεαρχης -καριολα -χυνει μεσα στα φοφικο τωρα και ξανακλεινει τα σακουλια με κολλα για χαρτιαΤραβελ τα κάνει με ια στο τέλος
Φαντάσου που φτάσαμε γαμαει η σειρά και εμείς στην μλκια φουλγαμει η σειρα..ειμαι στο επεισοδιο 8 αυτη τη στιγμη τα βλεπω απνευστι
10 χρόνια τώρα ακούω για μια παντρεμένη.... Στο τέλος και δεν την γάμησε και άλλαξε η κοπέλα το αμάξι γιατί από το πολύ παίξιμο της το είχε κάνει σαν τα μούτρα του το χρώμαΓλομπεαρχης -καριολα -χυνει μεσα στα φοφικο τωρα και ξανακλεινει τα σακουλια με κολλα για χαρτια
ισως τον γαμει ο ανδρας της10 χρόνια τώρα ακούω για μια παντρεμένη.... Στο τέλος και δεν την γάμησε και άλλαξε η κοπέλα το αμάξι γιατί από το πολύ παίξιμο της το είχε κάνει σαν τα μούτρα του το χρώμα
Ώρα γεύματος.που πήγατε όλοι και βαριέμαι
καλησπέρες.
σήμερα που το σκέφτομαι, έχω προβληματιστεί με τον ασθενή.
Δείχνει βαθιά αλλοίωση της εγκεφαλικής λειτουργίας. Μην κάνει κάνα μακροβούτι από μπαλκόνι στο τέλος και τον χρεωθούμε εμείς?
Η Επιστημονική Ομάδα του Bou έχει τα εχέγγυα και την εκπαίδευση να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσειςμπα πιο ευκολα θα μας καθαρισει ολους απο το να φουνταρει..καλησπερες Πριγκηψ