The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Τελικά, για να κλαίει τόσο γοερά, τον πόνεσε πολύ.
Τι έπαθες θείο?
Ποιος σε πείραξε?
οχι ρε θειο...παρεξηγησηςΡε θείο, μια ήττα ήταν.
Δεν έγινε και τίποτα...
Σώπα ρε, έχεις και ευαίσθητη μύτη; Από πότε; Προχτές με τους άλλους χουλιγκαναραίους σε κάποιο άλλο νήμα γρυλίζατε μες στο βούρκο. Σαν τα γουρούνια.
Πήγαινε ρε να πλυθείς να ξεβρωμίσεις να γίνεις άνθρωπος.
οχι ρε θειο...παρεξηγησης
Aυτός ο Ουάχαντ,πολύ αλήτης τελικάΜην δίδετε σημασία. Έσπασε αυτός σε αντίθεση με όλους εμάς ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ, και ήρθε κι από δω να πεί τον πόνο του, μπας και του δώσει κανείς την προσοχή που έχει τόσο ανάγκη.
Μην δίδετε σημασία. Έσπασε αυτός σε αντίθεση με όλους εμάς ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ, και ήρθε κι από δω να πεί τον πόνο του, μπας και του δώσει κανείς την προσοχή που έχει τόσο ανάγκη.
Aυτός ο Ουάχαντ,πολύ αλήτης τελικά
Δεν σας μίλησα προχθές για αυτόν?Έχω απορίες σχετικά με τον Ουάχαντ.
Δεν σας μίλησα προχθές για αυτόν?
Για δες πράματα. Τον είπα λούζερ κι άνοιξε νήμα ψυχολογικής υποστήριξης με λογοτεχνικές αναφορές στον Eco, και μόλις πήρε επιβεβαίωση από άλλους λουζεράδες σαν κι αυτόν άρχισε να πουλάει εξουσία.
Βάλε μια περικεφαλαία να παριστάνεις και τον Ναπολέοντα.
Ο συγκεκριμμένος γελωτοποιός που παριστάνει τον καμπόσο σε όσους τον υπολογίζουν ήρθε με μια αγέλη χουλιγκάνων προχτές να με ψαρώσουν και τον ήπιαν ομαδικώς. Όταν τους επισήμανα σε τι κατάντια τούς έχει φτάσει η αποκτήνωσή τους, μου το γύρισε ότι τάχα ήταν σάτυρα.
Ο Άγιος μπορεί να έρθει να μου τα αερίσει όποτε θέλει. Μεγάλη σημασία δίνετε σε αυτόν το σοβαροφανή πουθενάκο.
Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι παίρνω το μέρος του Since, διότι δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί.
Σύμφωνα με τα έγκριτα κουτσομπολιά που έμαθα προ ολίγου από την γειτονιά στην οποία διέμενε ο Καλόγερος,ο Ουάχαντ ήταν παράνομος μετανάστης που ψάρεψε ο πρώτος από τον δρόμο και τον περιέθαλψε.Δεν αντιλέγω... Αλλά κάτι δεν μου κολλάει.
Μην δίδετε σημασία. Έσπασε αυτός σε αντίθεση με όλους εμάς ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ, και ήρθε κι από δω να πεί τον πόνο του, μπας και του δώσει κανείς την προσοχή που έχει τόσο ανάγκη.
Σύμφωνα με τα έγκριτα κουτσομπολιά που έμαθα προ ολίγου από την γειτονιά στην οποία διέμενε ο Καλόγερος,ο Ουάχαντ ήταν παράνομος μετανάστης που ψάρεψε ο πρώτος από τον δρόμο και τον περιέθαλψε.
Επειτα ο Ουάχαντ γνώρισε την βασική,την συμπληρωματική και τον Σοκόλ και επιδιδόντουσαν σε ακραία όργια,στα οποία ο Καλόγερος ήταν το πουτανάκι τους.Τα βογγητά και των 5,έκαναν την γειτονιά να κρεμάσει κουδούνια στον Καλόγερο όταν βγήκε να πάρει τσιγάρα στο περίπτερο και από τότε κλείστηκε στο ανήλιαγο υπόγειο.
Αυτό είναι όντως μυστήριο φίλτατε.Καλά... Αυτά τα γνωρίζω.
Άλλος είναι ο προβληματισμός μου.
Ο Καβαλοκαλαμόγερος, είναι τόσο ξιπασμένος, που είχε δώσει από την αρχή πληροφορίες για μέχρι και πόσες τρίχες έχει στην μύτη του. Πως και δεν μας είχε κάνει λόγο τόσο καιρό για τον "εξ΄ απορρήτων" του;
Μήπως σε μια τελευταία προσπάθεια να καμωθεί πως δεν έιναι ο Σαββίδης τον εφηύρε;
Αυτά δείχνουν ότι αυτός που έσπασε είσαι εσύ:
-Άνοιξες νήμα ψυχολογικής σου υποστήριξης. Δες το πρώτο ποστ του παρόντος νήματος να δεις πώς κοιτάς να χρυσώσεις το χάπι της λουζεριάς σου.
-Προσπάθησες να μου παρουσιάσεις το αποτυχημένο σου μπούλιγκ σαν σάτυρα, επειδή πτοήθηκες που είπα ότι είχατε καταντήσει σαν τα ζώα με αυτά που κάνατε.
Έχτιζες προφίλ τόσα χρόνια εδώ μέσα, γιατί εκεί έξω είσαι πουθενάς.
Είχες μάθει να σε υπολογίζουν και να σε σέβονται κάτι άλλοι λουζεράδες και τώρα τρέμεις που έχασες πρόσωπο μπροστά τους, επειδή βρέθηκε κάποιος που σε αμφισβήτησε.
Ανέβασε τώρα εικόνες για να απαλύνεις τον πόνο σου, νομίζοντας ότι τη λες σε ένα άγνωστο νικνέιμ που είναι 2000χμ μακριά και σε έχει γραμμένο στα αρχίδια του.