Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
ρε τύπε αυτο ειναι επιστολή διαμαρτυρίας συνδικαλιστών απο τα ΕΛΠΕ με αιτήματα προς εκπλήρωση
ρε τύπε αυτο ειναι επιστολή διαμαρτυρίας συνδικαλιστών απο τα ΕΛΠΕ με αιτήματα προς εκπλήρωση
τυπε ποιος είναι ο "αλλος" ?ο αλλος μπηκε πηρε πουτανα εβαλε τα κλαμματα και την ρωτησε για προηγουμενο πελατη της
γιατι σ εβαλε δαχτυλο? εμενα δε με αφηνεις μπουαααααα (κλαμμα)
ποσα ναυαγια αγαμητοι υπαρχουν
π να εγραφα και για αλλα π εκανα και δεν εγραψα οπως να βγαλω φωτο
το πρωτο μελημα του ηταν να ρωτησει για την κριτικη μ
σαν να βγεις με γκομενα και να ρωτας πως σε γαμαγε ο πρωην σου?
εννοω εγραψε ενας κριτικη και ειπε πως ρωτησε την πουτανα πως την γαμησατυπε ποιος είναι ο "αλλος" ?
μεταξύ μας ειμαστε , για πες ...
ααα Οκ μανεννοω εγραψε ενας κριτικη και ειπε πως ρωτησε την πουτανα πως την γαμησα
δεν με ενδιαφέρει να αλλάξει τίποτα. Να μείνει όπως είναι να παίζουμε μπάλα εάν εφόσον και όποτε μας κάνει κέφι. Ελπίζω και σε επιστροφή του translover λάκη.
Και μια διευκρίνιση στον επίλογο του σεντονιού μου:
Ως ''μαρκάρισμα'' εννοώ είτε προειδοποίηση είτε μπαν από την διαχείριση.Γιατί κακό δεν κάνει σε εμάς,αλλά στον εαυτό του.
Δεν θα κουνηθεί φύλλο.
Ό,τι φέρνει κλικαρίσματα έχει σχεδόν πλήρη ασυλία.
Όταν ξεκουραστείς, περιμένουμε και τη συνέχεια....
Πρεπει ο Αγιος να κυρήξει διαδικασία για την αναπλήρωση της θεσης του στο νήμα.
Μετα απο πόσες μέρες μπορει να ξεκινήσει η διαδικασία?
Τι προφίλ πρεπει να έχει ο επόμενος?
πρέπει να περάσει κάποιες δοκιμασίες ?
Υπάρχουν επιλαχόντες απο προηγούμενη διαλογή ?
Τι λεει το καταστατικό ? - ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-
Άγιε μία διευκρίνηση. Βιογραφικό της Διαδικτυακής Περσόνας, ή του Ανθρώπου Χειριστή;Όντως.
Το καταστατικό προβλέπει να περιμένουμε 48 ώρες, και μετά θα κηρυχθεί απωλεσθής.
Κατόπιν τα μέλη που θα θελήσουν να αναλάβουν την χηρεύουσα θέση, θα πρέπει να αποστείλουν σε εσάς πλήρες βιογραφικό, ομού με συστατικές επιστολές.
Η διαχείριση βλέπει στο λογαριασμό μου είτε κατευθείαν γαλλική πόλη είτε IP που με ένα whois βγάζει γαλλική πόλη.Τέλος,πιστεύω και η διαχείριση θα έπρεπε να τον ''μαρκάρει'' στενά,αφενός λόγω της κατάστασης του,αφετέρου γιατί δεν βαριέται να μπαίνει με νέο λογαριασμό συνέχεια και να γράφει οτι να ναι...
και τα 2..Άγιε μία διευκρίνηση. Βιογραφικό της Διαδικτυακής Περσόνας, ή του Ανθρώπου Χειριστή;
Άγιε μία διευκρίνηση. Βιογραφικό της Διαδικτυακής Περσόνας, ή του Ανθρώπου Χειριστή;
να ναι καλα το vpn κανεις τα παντα συν οτι εισαι και μαφιοζοςΗ διαχείριση βλέπει στο λογαριασμό μου είτε κατευθείαν γαλλική πόλη είτε IP που με ένα whois βγάζει γαλλική πόλη.
Ο Σαββίδης που είναι η αρρωστημένη επιμονή σου σε νίκησε τελικά ακόμα και με την απουσία του, εφόσον αυτόν έχεις συνέχεια στο μυαλό σου και με ταυτίζεις.
και φορολογική ενημερότητα χρειαζεται αγορίνα , κανε ενα κοπο να την στειλεις και αυτηνεπισσυναπτω βιογραφικο κομματικη ταυτοτητα βιβλιαριο τραπεζης και λιστα με πρωην κατακτησεις αναμεσα τους θα δειτε και πασιγνωστη ηθοποιο του βουβου κινηματογραφου
παρακαλω να υπαρξει εχεμυθεια
με εκτιμηση....
Με συσχετίζετε με τον κύριο Μουνιπουλόβερ και δεν μου αρέσει καθόλου. Εκείνος είναι αριστερός ενώ εγώ Δεξιός-Βασιλικός.Εσύ στείλε στον κ. Μουνίπουλόβερ, όποιο απο τα δυο γουστάρεις.
δε μ βγαζουνε για κατι παλια χρεη λεεικαι φορολογική ενημερότητα χρειαζεται αγορίνα , κανε ενα κοπο να την στειλεις και αυτην