ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
εκανε παραβίαση εναέριου χώρου ?
δωσε λινκ στιγμα
εκανε παραβίαση εναέριου χώρου ?
δωσε λινκ στιγμα
ναι κλαίει γιατί έγινε και δική μου γκόμενα λολΓια τη μαϊμού Γερμανίδα γκόμενα, με την κατεβασμένη από το ιντερνετ φωτό, είχαμε κανένα νέο από το ναυάγιο;
Ο Αθηναίος πήγε να κάνει το Εμβόλιο άστρα ζενεκα αλλά τελικά του κάνανε το Τζονυ Γουόκερ Μάλλονο ψυχασθενής σινς έχει απαγάγει τον αθηναίο για να διεκδικήσει τη θέση του στην επιστημονική ομάδα.
τυπε μιλησε μας λιγο για την νέα σου κοπέλα..ναι κλαίει γιατί έγινε και δική μου γκόμενα λολ
για αρχή απαίτησε να κατεβάζω τέρμα τα sunblocks, δεν έχει μάθει σε φωτεινούς χώρους λέει συν ότι έχω πολλούς τοίχους και δωμάτια στο σπίτιτυπε μιλησε μας λιγο για την νέα σου κοπέλα..
πως τα πάτε ? πως ειναι η σχέση ? βλέπεις μέλλον ?
ξεκίνησε μαν ?πολεμος παλι στην ουκρανια και ουτε μια ουκρανη προσφυγοπουλα στην ελλαδα
ενω προσφυγες απο το μπαγκλαντες μπαινουν αβερτα
πως το καταφερνουμε??
στο ντονετσκ πεφτουν μπομπιδιαξεκίνησε μαν ?
Άνοιξε λεξικό να μάθεις τι σημαίνουν οι λέξεις Αποδοχή και Αναγνώριση πριν ανεβάσεις ποστ που σου έρχεται μπούμεραγκ. Άλλο το να μην θέλω να ενοχλώ κάποιον κι άλλο να με ενδιαφέρει η αναγνώριση από αυτόν. Σκράπας και στα Ελληνικά. Μα πόσα αυτογκόλ πια;1.- Σου παραθέτω δικές σου αναρτήσεις που αποτελούν αδειάσειστα στοιχεία των κραυγαλέων αυτοαναιρέσεων σου, και εσύ απαντάς πως αυτά αφορούν παλιά νήματα (παλιά, τρόπος του λέγειν, γιατι δεν έχει περάσει ούτε μήνας από τότε που τα πόσταρες), λές και δεν ήσουν εσύ αυτός που τα έγραψε αλλά κάποιος άλλος. Αν είχες έστω και λίγη εκτίμηση στον εαυτό σου, θα είχες κάνει τουλάχιστον νέο κλώνο μετά από αυτό το ξεβράκωμα.
Ε ναι υπάρχουν και κάποια αληθινά στοιχεία, όπως πχ ότι μένω στη Ριβιέρα, έκανα κάποια λεφτά στα ακίνητα, έχω δύο γκόμενες (bi) κλπ Δηλαδή κάποια πράγματα που δεν θα έχεις ποτέ εσύ. Από κει και πέρα δεν με χαλάει να πουλάω και όση παπάτζα θέλω όταν έχω χρόνο όπως τώρα και να ρίχνω ξύδι στα μυρμηγκάκια όταν προσπαθούνε να μου την πούνε.Πάλι αυτοαναιρείσαι.
Έχεις δηλώσει για την περσόνα σου, πως ναι μεν γράφεις παπάτζες, αλλα δεν γράφεις ψέμματα. Άρα παραδέχεσαι από μόνος σου πως η πραγματική σου υπόσταση και η διαδικτυακή σου περσόνα δεν διαφέρουν κατά κύριο λόγο.
λες να πηγε εκει ο Αθηναιος να πολεμήσει ?? και εμεις να τον ψαχνουμε εδω ..στο ντονετσκ πεφτουν μπομπιδια
μπορει να στηνει ΜΚΟ για να φερνει ουκρανεςλες να πηγε εκει ο Αθηναιος να πολεμήσει ?? και εμεις να τον ψαχνουμε εδω ..
να τον φωναξε το κομμουνιστικό κόμμα ?
Άνοιξε λεξικό να μάθεις τι σημαίνουν οι λέξεις Αποδοχή και Αναγνώριση πριν ανεβάσεις ποστ που σου έρχεται μπούμεραγκ. Άλλο το να μην θέλω να ενοχλώ κάποιον κι άλλο να με ενδιαφέρει η αναγνώριση από αυτόν. Σκράπας και στα Ελληνικά. Μα πόσα αυτογκόλ πια;
Ε ναι υπάρχουν και κάποια αληθινά στοιχεία, όπως πχ ότι μένω στη Ριβιέρα, έκανα κάποια λεφτά στα ακίνητα, έχω δύο γκόμενες (bi) κλπ Δηλαδή κάποια πράγματα που δεν θα έχεις ποτέ εσύ. Από κει και πέρα δεν με χαλάει να πουλάω και όση παπάτζα θέλω όταν έχω χρόνο όπως τώρα και να ρίχνω ξύδι στα μυρμηγκάκια όταν προσπαθούνε να μου την πούνε.
ααααα δηλαδή το κοριτσάκι μου η γερμανίς ανήκε στην παπάντζα. Και γιατί μου κάνει παράπονα για τον ήλιο? με κορόιδεψε???
μη φύγεις ποτέ από εδώ σαββιδοκαλόγερε, βγάλε ρίζες να ριζώσεις και να έρχεσαι νηστικός να χορταίνεις σπέρμα
ααααα δηλαδή το κοριτσάκι μου η γερμανίς ανήκε στην παπάντζα. Και γιατί μου κάνει παράπονα για τον ήλιο? με κορόιδεψε???
ένα σπασμένο κλαράκι που αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι γράφει παπάτζες έχει περιορισμένο ενδιαφέρον. Προτιμώ τα κλαράκια τύπου λάκη που πεθαίνουν όρθιοι στηρίζοντας τις μπούρδες τους μέχρι τελευταίου εξευτελισμού χωρίς παραδοχή.Εκτός από μαθήματα γαλλικών, κάνει και μαθήματα νέων έλληνικών ο μπαγλαμάς.
Ας του πεί κάποιος που καταλαβαίνει έστω και στοιχειωδώς την ελληνική, πως ούτως ή άλλως τελικά εκδηλώνει ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ γι αυτούς που τον διαβάζουν, ένω πρίν δήλωνε πως δεν τον ενδιέφερε καθόλου για τους άλλους επειδή ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ και μας έχει όλους γραμμένους.
ένα σπασμένο κλαράκι που αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι γράφει παπάτζες έχει περιορισμένο ενδιαφέρον. Προτιμώ τα κλαράκια τύπου λάκη που πεθαίνουν όρθιοι στηρίζοντας τις μπούρδες τους μέχρι τελευταίου εξευτελισμού χωρίς παραδοχή.