Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Για τη μαϊμού Γερμανίδα γκόμενα, με την κατεβασμένη από το ιντερνετ φωτό, είχαμε κανένα νέο από το ναυάγιο;
ναι κλαίει γιατί έγινε και δική μου γκόμενα λολ

germanis29.png

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.085
Πόντοι
2.606
ο ψυχασθενής σινς έχει απαγάγει τον αθηναίο για να διεκδικήσει τη θέση του στην επιστημονική ομάδα.
Ο Αθηναίος πήγε να κάνει το Εμβόλιο άστρα ζενεκα αλλά τελικά του κάνανε το Τζονυ Γουόκερ Μάλλον

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.465
Πόντοι
12.756
  • Like
Αντιδράσεις: baros

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
κάνω έκκληση στο αξιότιμο αδερφό μέλος αθηναίο, να επιστρέψει και δεν θα ερωτηθεί εάν αγόρασε λαγκαβούλιν με τη θέλησή του στο σουπερμάρκετ. ?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
τυπε μιλησε μας λιγο για την νέα σου κοπέλα..

πως τα πάτε ? πως ειναι η σχέση ? βλέπεις μέλλον ?
για αρχή απαίτησε να κατεβάζω τέρμα τα sunblocks, δεν έχει μάθει σε φωτεινούς χώρους λέει συν ότι έχω πολλούς τοίχους και δωμάτια στο σπίτι :confused:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
πολεμος παλι στην ουκρανια και ουτε μια ουκρανη προσφυγοπουλα στην ελλαδα
ενω προσφυγες απο το μπαγκλαντες μπαινουν αβερτα
πως το καταφερνουμε??

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.465
Πόντοι
12.756
πολεμος παλι στην ουκρανια και ουτε μια ουκρανη προσφυγοπουλα στην ελλαδα
ενω προσφυγες απο το μπαγκλαντες μπαινουν αβερτα
πως το καταφερνουμε??
ξεκίνησε μαν ?

• Like
Αντιδράσεις: baros

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
1.- Σου παραθέτω δικές σου αναρτήσεις που αποτελούν αδειάσειστα στοιχεία των κραυγαλέων αυτοαναιρέσεων σου, και εσύ απαντάς πως αυτά αφορούν παλιά νήματα (παλιά, τρόπος του λέγειν, γιατι δεν έχει περάσει ούτε μήνας από τότε που τα πόσταρες), λές και δεν ήσουν εσύ αυτός που τα έγραψε αλλά κάποιος άλλος. Αν είχες έστω και λίγη εκτίμηση στον εαυτό σου, θα είχες κάνει τουλάχιστον νέο κλώνο μετά από αυτό το ξεβράκωμα. :)
Άνοιξε λεξικό να μάθεις τι σημαίνουν οι λέξεις Αποδοχή και Αναγνώριση πριν ανεβάσεις ποστ που σου έρχεται μπούμεραγκ. Άλλο το να μην θέλω να ενοχλώ κάποιον κι άλλο να με ενδιαφέρει η αναγνώριση από αυτόν. Σκράπας και στα Ελληνικά. Μα πόσα αυτογκόλ πια;

Πάλι αυτοαναιρείσαι.

Έχεις δηλώσει για την περσόνα σου, πως ναι μεν γράφεις παπάτζες, αλλα δεν γράφεις ψέμματα. Άρα παραδέχεσαι από μόνος σου πως η πραγματική σου υπόσταση και η διαδικτυακή σου περσόνα δεν διαφέρουν κατά κύριο λόγο. :)
Ε ναι υπάρχουν και κάποια αληθινά στοιχεία, όπως πχ ότι μένω στη Ριβιέρα, έκανα κάποια λεφτά στα ακίνητα, έχω δύο γκόμενες (bi) κλπ Δηλαδή κάποια πράγματα που δεν θα έχεις ποτέ εσύ. Από κει και πέρα δεν με χαλάει να πουλάω και όση παπάτζα θέλω όταν έχω χρόνο όπως τώρα και να ρίχνω ξύδι στα μυρμηγκάκια όταν προσπαθούνε να μου την πούνε.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ααααα δηλαδή το κοριτσάκι μου η γερμανίς ανήκε στην παπάντζα. Και γιατί μου κάνει παράπονα για τον ήλιο? με κορόιδεψε???

μη φύγεις ποτέ από εδώ σαββιδοκαλόγερε, βγάλε ρίζες να ριζώσεις και να έρχεσαι νηστικός να χορταίνεις σπέρμα

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.555
Πόντοι
25.467
Άνοιξε λεξικό να μάθεις τι σημαίνουν οι λέξεις Αποδοχή και Αναγνώριση πριν ανεβάσεις ποστ που σου έρχεται μπούμεραγκ. Άλλο το να μην θέλω να ενοχλώ κάποιον κι άλλο να με ενδιαφέρει η αναγνώριση από αυτόν. Σκράπας και στα Ελληνικά. Μα πόσα αυτογκόλ πια;

Ε ναι υπάρχουν και κάποια αληθινά στοιχεία, όπως πχ ότι μένω στη Ριβιέρα, έκανα κάποια λεφτά στα ακίνητα, έχω δύο γκόμενες (bi) κλπ Δηλαδή κάποια πράγματα που δεν θα έχεις ποτέ εσύ. Από κει και πέρα δεν με χαλάει να πουλάω και όση παπάτζα θέλω όταν έχω χρόνο όπως τώρα και να ρίχνω ξύδι στα μυρμηγκάκια όταν προσπαθούνε να μου την πούνε.

Ο.Κ.

Να έχεις την υγειά σου και να περνάς καλά.

Τράβα τώρα να ασχοληθείς με τις σοβαρές μπίζνες σου, και άσε μας εμάς στην δυστυχία μας, γιατί μας έχεις γίνει ταγάρι.

Όλο στα αρχίδια σου μας γράφεις και δηλώνεις πως δεν σε απασχολεί η γνώμη μας, κι όλο έδω έρχεσαι και κωλοτρίβεσαι άκληρε παρία .

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
έρχεται ένας γελοιοποιημένος και παραδέχεται αναγκαστικά πλέον ότι γράφει και καμιά παπάτζα να περάσει η ώρα. Τελειώσαμε και με αυτό το σπασμένο κλαράκι, που να βρούμε ενδιαφέρον τώρα ξανά

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.555
Πόντοι
25.467
ααααα δηλαδή το κοριτσάκι μου η γερμανίς ανήκε στην παπάντζα. Και γιατί μου κάνει παράπονα για τον ήλιο? με κορόιδεψε???

μη φύγεις ποτέ από εδώ σαββιδοκαλόγερε, βγάλε ρίζες να ριζώσεις και να έρχεσαι νηστικός να χορταίνεις σπέρμα

Εκτός από μαθήματα γαλλικών, κάνει και μαθήματα νέων έλληνικών ο μπαγλαμάς. :confused:

Ας του πεί κάποιος που καταλαβαίνει έστω και στοιχειωδώς την ελληνική, πως ούτως ή άλλως τελικά εκδηλώνει ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ γι αυτούς που τον διαβάζουν, ενώ πρίν δήλωνε πως δεν τον ενδιέφερε καθόλου για τους άλλους επειδή ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ και μας έχει όλους γραμμένους.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706

Επειδή ενδέχεται να πάω Ρουμανία και να μην κάνω τίποτα με αυτή, ρίξτης κι έναν πούτσο από μένα και μετά θα σου χρωστάω έναν πούτσο.
:2funny:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εκτός από μαθήματα γαλλικών, κάνει και μαθήματα νέων έλληνικών ο μπαγλαμάς. :confused:

Ας του πεί κάποιος που καταλαβαίνει έστω και στοιχειωδώς την ελληνική, πως ούτως ή άλλως τελικά εκδηλώνει ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ γι αυτούς που τον διαβάζουν, ένω πρίν δήλωνε πως δεν τον ενδιέφερε καθόλου για τους άλλους επειδή ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ και μας έχει όλους γραμμένους.
ένα σπασμένο κλαράκι που αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι γράφει παπάτζες έχει περιορισμένο ενδιαφέρον. Προτιμώ τα κλαράκια τύπου λάκη που πεθαίνουν όρθιοι στηρίζοντας τις μπούρδες τους μέχρι τελευταίου εξευτελισμού χωρίς παραδοχή.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.555
Πόντοι
25.467
ένα σπασμένο κλαράκι που αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι γράφει παπάτζες έχει περιορισμένο ενδιαφέρον. Προτιμώ τα κλαράκια τύπου λάκη που πεθαίνουν όρθιοι στηρίζοντας τις μπούρδες τους μέχρι τελευταίου εξευτελισμού χωρίς παραδοχή.

Νταξ... Μην συγκρίνεις τώρα τον Λύκο με το πρόβατο...

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
"Ξύδι στα μυρμηγκάκια" ο ένας.
"Άκληρε παρία" ο άλλος.
"Σπασμένο κλαράκι" ο άλλος.
Για ποιό λόγο τόσο μίσος και τέτοιες πικρές κουβέντες μεταξύ "Ψηφιακών Περσόνων"?
Εδώ είμαστε για να διασκεδάσουμε, όπως πολύ καλά γράφετε παραπάνω Άγιε.

Άλλα οι παραπάνω χαρακτηρισμοί δεν μου φαίνονται καθόλου διασκεδαστικοί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom