Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ως ελάχιστα πιο έξυπνος από τους άλλους, προσπαθείς να το γυρίσεις στον Καλαματιανό. Οι άλλοι παρακάτω στριμώχτηκαν και περιμένουν να έρθει να τους βοηθήσει το ιππικό:
άστα αυτά τα γλειψίματα.

Εάν θέλεις να με γλείφεις να το κάνεις με πμ όπως ξέρεις, βάζοντας και τίτλο ευχαριστώ αναγνωρίζοντας τη θέση σου σαν ζητιάνα μπροστά μου λολ

φυσικά μην περιμένεις και πάλι απάντηση, δεν καταδέχομαι στα ζητιανάκια τα υποτακτικά

pm.png

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
"Ξύδι στα μυρμηγκάκια" ο ένας.
"Άκληρε παρία" ο άλλος.
"Σπασμένο κλαράκι" ο άλλος.
Για ποιό λόγο τόσο μίσος και τέτοιες πικρές κουβέντες μεταξύ "Ψηφιακών Περσόνων"?
Εδώ είμαστε για να διασκεδάσουμε, όπως πολύ καλά γράφετε παραπάνω Άγιε.

Άλλα οι παραπάνω χαρακτηρισμοί δεν μου φαίνονται καθόλου διασκεδαστικοί.
γρήγορα στο γιατρό εσύ να του πεις τότε στον ασπρόπυργο το 90 που τυλίχτηκε το αλεξίπτωτο και έπεσες με το κεφάλι

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Η διαχείριση βλέπει στο λογαριασμό μου είτε κατευθείαν γαλλική πόλη είτε IP που με ένα whois βγάζει γαλλική πόλη.

Ο Σαββίδης που είναι η αρρωστημένη επιμονή σου σε νίκησε τελικά ακόμα και με την απουσία του, εφόσον αυτόν έχεις συνέχεια στο μυαλό σου και με ταυτίζεις.
Καλησπέρα Σαββιδοκαλογερούλη.Πως είσαι,τι κάνουν οι γκόμενες και ο Ουάχαντ?

Αν κράτησες από όλο το σεντόνι το συγκεκριμένο σημείο,έχεις μεγάλο πρόβλημα πραγματικά.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ως ελάχιστα πιο έξυπνος από τους άλλους, προσπαθείς να το γυρίσεις στον Καλαματιανό. Οι άλλοι παρακάτω στριμώχτηκαν και περιμένουν να έρθει να τους βοηθήσει το ιππικό:
Είπα να δείξω λίγο οίκτο,αλλά η καραμουζα θα συνεχιστεί.
Μα τι βιτσιόζος που είσαι βρε Ρούλη.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Πόσοι είστε εναντίον ενός; Ότι και αν έχει κάνει αυτός ο ένας. Μήπως είναι άδικο;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.465
Πόντοι
12.756
Πόσοι είστε εναντίον ενός; Ότι και αν έχει κάνει αυτός ο ένας. Μήπως είναι άδικο;
Είναι άδικη η ζωή τύπε... μην μου πεις οτι περίμενες το μπου για να το πάρεις χαμπάρι

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.929
Πόντοι
46.423

Κούκλα η φιλενάδα του Penny Romsey !!!

Μερικές Βρετανίδες είναι πραγματικά ακαταμάχητες.

Είχα γνωρίσει το 1987 μια Αγγλίδα call girl 19 ετών στον Λονδίνο και μάλιστα ταξίδεψε στην Ελλάδα οδικώς μαζί μου.

Ήταν πανέμορφη αλλά και πολύ ψωλού ...

Όλοι οι καλοί μου φίλοι πέρασαν εξαιρετικά ... δεν κώλωνε πουθενά ...

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.547
Πόντοι
25.467
"Ξύδι στα μυρμηγκάκια" ο ένας.
"Άκληρε παρία" ο άλλος.
"Σπασμένο κλαράκι" ο άλλος.
Για ποιό λόγο τόσο μίσος και τέτοιες πικρές κουβέντες μεταξύ "Ψηφιακών Περσόνων"?
Εδώ είμαστε για να διασκεδάσουμε, όπως πολύ καλά γράφετε παραπάνω Άγιε.

Άλλα οι παραπάνω χαρακτηρισμοί δεν μου φαίνονται καθόλου διασκεδαστικοί.

Για πείτε μου, για να καταλάβω δηλαδή, τις ψηφιακές περσόνες πρέπει να τις χαϊδεύουμε επειδή δεν είναι πραγματικές;

Εσείς δηλαδή στο σκάκι, αφήνετε την παρτίδα στο έλεος και την κρίση του άλλου, επειδή πρόκειται για άψυχα πιόνια;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.547
Πόντοι
25.467
Κούκλα η φιλενάδα του Penny Romsey !!!

Μερικές Βρετανίδες είναι πραγματικά ακαταμάχητες.

Είχα γνωρίσει το 1987 μια Αγγλίδα call girl 19 ετών στον Λονδίνο και μάλιστα ταξίδεψε οδικώς μαζί μου στην Ελλάδα.

Ήταν πανέμορφη αλλά και πολύ ψωλού ...

Όλοι οι καλοί μου φίλοι πέρασαν εξαιρετικά ... δεν κώλωνε πουθενά ...

Πράγματι.

Αν σπάσει το παραδοσιακό τους καλούπι και βγεί όμορφη αγγλίδα, σίγουρα θα είναι τοπ.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Για πείτε μου, για να καταλάβω δηλαδή, τις ψηφιακές περσόνες πρέπει να τις χαϊδεύουμε επειδή δεν είναι πραγματικές;

Εσείς δηλαδή στο σκάκι, αφήνετε την παρτίδα στο έλεος και την κρίση του άλλου, επειδή πρόκειται για άψυχα πιόνια;
Μα, εδώ ακριβώς εστιάζει ο προβληματισμός μου. Οι προσβλητικές λέξεις και φράσεις που εκτοξεύονται, δεν μοιάζουν να απευθύνονται στην Ψηφιακή Περσόνα, αλλά στον Άνθρωπο-Χειριστή. "Δεν είσαι αυτός που λες, άλλα είσαι ένα ανθρωπάκι χωρίς ζωή, που ζει μέσα από εδώ", είναι η βασική προσβολή που διαβάζω ουσιαστικά από τον έναν στον άλλον. Κανονικές, αληθινές και βαρύτατες προσβολές, ένα πραγματικό bullying από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μα, εδώ ακριβώς εστιάζει ο προβληματισμός μου. Οι προσβλητικές λέξεις και φράσεις που εκτοξεύονται, δεν μοιάζουν να απευθύνονται στην Ψηφιακή Περσόνα, αλλά στον Άνθρωπο-Χειριστή. "Δεν είσαι αυτός που λες, άλλα είσαι ένα ανθρωπάκι χωρίς ζωή, που ζει μέσα από εδώ", είναι η βασική προσβολή που διαβάζω ουσιαστικά από τον έναν στον άλλον. Κανονικές, αληθινές και βαρύτατες προσβολές, ένα πραγματικό bullying από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Θα σου λύσω εγώ την απορία και με την ευκαιρία μην με τρέμεις τόσο.
Η επιστημονική ομάδα καταφέρεται εναντίον της ασυνέπειας του λόγου, όχι της πραγματικής ούτε της ιντερνετικής περσόνας. Ο εχθρός της επιστημονικής ομάδας είναι το inconsistency.

Γράφεις δασκαλεύοντας για μέντορινγκ και την άλλη στιγμή λες δεν με ενδιαφέρει αναγνώριση. Γράφεις για real estate tycoon και την άλλη στιγμή ρίχνεις τοίχους στο υπόγειο για να μπει φως από παράθυρο κουζίνας. Γράφεις για αδιαφορία και την άλλη στιγμή γράφεις σεντόνια.
Γράφεις ότι διασκεδάζεις και την άλλη στιγμή απειλείς με κλάματα να απευθυνθείς στην διαχείριση. Σαν σαββίδης, γράφεις για ραντεβού και δεν εμφανίζεσαι. Γράφεις για γκόμενες και οι φώτο είναι από άλλα σάιτς. καλείς για ραντεβού και όταν αποδέχονται σφυρίζεις.
Να μην αναφέρω για λάκη γιατί θα νυχτώσουμε γράφοντας παραδείγματα.

Εσύ γράφεις τη μία γλείφοντας και αμέσως μετά βρίζεις. Την άλλη βρίζεις πρώτα και μετά παρακαλάς να σε κάνουν παρέα στα θρέντς.

Άρα η λέξη κλειδί είναι inconsistency. Οι άνθρωποι δεν ανέχονται αυτή την ιδιαιτερότητα. Συνήθισέ το, θα γίνεται για πάντα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Είναι άδικο για τα παιδιά, αλλά πήγαιναν γυρεύοντας, λόγω των ψυχολογικών τους.

Η αγέλη υπέστη και δεύτερη ήττα σήμερα. Πήραν το μάθημα και στο εξής θα είναι φρόνιμα παιδιά. θα βοηθήσει και η φαρμακευτική αγωγή.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Θα σου λύσω εγώ την απορία και με την ευκαιρία μην με τρέμεις τόσο.
Η επιστημονική ομάδα καταφέρεται εναντίον της ασυνέπειας του λόγου, όχι της πραγματικής ούτε της ιντερνετικής περσόνας. Ο εχθρός της επιστημονικής ομάδας είναι το inconsistency.

Γράφεις δασκαλεύοντας για μέντορινγκ και την άλλη στιγμή λες δεν με ενδιαφέρει αναγνώριση. Γράφεις για real estate tycoon και την άλλη στιγμή ρίχνεις τοίχους στο υπόγειο για να μπει φως από παράθυρο κουζίνας. Γράφεις για αδιαφορία και την άλλη στιγμή γράφεις σεντόνια.
Γράφεις ότι διασκεδάζεις και την άλλη στιγμή απειλείς με κλάματα να απευθυνθείς στην διαχείριση. Σαν σαββίδης, γράφεις για ραντεβού και δεν εμφανίζεσαι. Γράφεις για γκόμενες και οι φώτο είναι από άλλα σάιτς. καλείς για ραντεβού και όταν αποδέχονται σφυρίζεις.
Να μην αναφέρω για λάκη γιατί θα νυχτώσουμε γράφοντας παραδείγματα.

Εσύ γράφεις τη μία γλείφοντας και αμέσως μετά βρίζεις. Την άλλη βρίζεις πρώτα και μετά παρακαλάς να σε κάνουν παρέα στα θρέντς.

Άρα η λέξη κλειδί είναι inconsistency. Οι άνθρωποι δεν ανέχονται αυτή την ιδιαιτερότητα. Συνήθισέ το, θα γίνεται για πάντα.
Καλώς τον επιστήμονα του bou ....

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Για κομπλεξικά άτομα πρόκειται. Όπως εκεί έξω κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν στάνταρντς, έτσι κι εδώ μέσα είναι μία μικρή κοινωνία που κάποιοι προσπαθούν να κάνουν το ίδιο.

Ξεχνούν όμως ότι η εδώ κοινωνία δεν βασίζεται μόνο σε συμμαχίες, αλλά και σε ένα σόφτγουερ που μας δίνει τα ίδια κουμπάκια. Το οποίο πολύ απλά σημαίνει ότι μπορείς να τους τα λες κατάμουτρα.

Ε αυτό τους έχει αρρωστήσει, γιατί έχουν φανταστεί ότι μπορούν να επιβάλουν ρόλους και να ζητάνε εξηγήσεις. Πολύ απλά τους γράφεις στα αρχίδια σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom