Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 41.429
- Πόντοι
- 10.411
πρεπει να μαθεις να εισαι ηρεμος , γαμω την πουτανα σου ξεκωλιαρη αντρα , ηρεμα , κανε λιγο γιογκα να στρωσεις

πρεπει να μαθεις να εισαι ηρεμος , γαμω την πουτανα σου ξεκωλιαρη αντρα , ηρεμα , κανε λιγο γιογκα να στρωσεις
ψαχνω ινφλουενσερς τωρα
Την μαυρομάλα την θέλω στο κωλόμπαρο. Κανόνισε το σε παρακαλώ και θα σου ξηγηθώ καλά...ελα μουνι στο τοπο σου
![]()
![]()
χωρις να δω φατσα τα δίνω τα λεφτα
εχεις καταλαβει οτι και οι 2 ειναι η ιδια ετσι ?Την μαυρομάλα την θέλω στο κωλόμπαρο. Κανόνισε το σε παρακαλώ και θα σου ξηγηθώ καλά...
Δηλαδή η μελαχρινή είναι πρωην ξανθιά;εχεις καταλαβει οτι και οι 2 ειναι η ιδια ετσι ?
δεν ειναι για τετοια αυτη , ειναι γουαναμπι''πλουσιο γκομενο θελω απο σπιτι γιατι ειμαι και εγω ''
ποιος την γαμαει την ξανθια , για την μελαχροινη μιλαμεΔηλαδή η μελαχρινή είναι πρωην ξανθιά;
Την θέλω στο κωλόμπαρο. Μαζί με Καρλότα θα σμίξουνε τρελά.ποιος την γαμαει την ξανθια , για την μελαχροινη μιλαμε
μου λες για μια που ειναι στο πλαι , ουτε που την ειδα αυτη
Την θέλω στο κωλόμπαρο. Μαζί με Καρλότα θα σμίξουνε τρελά.
Καλημέρα στο νήμα που τα μέλη είναι περισσότερα από τους επισκέπτες, που λες κι εσύ. Πάω για τρίτο τρύπημα
Θα πληρώνεται από τα κορόιδα που τα σκάνε στο μαγαζί. Φέρτην εσύ.δεν σε παιρνει οικονομικα γι αυτην
δεν φτανουν τα λεφτα τους ουτε για να τους πει γειάΘα πληρώνεται από τα κορόιδα που τα σκάνε στο μαγαζί. Φέρτην εσύ.
θα την παρω εγω να μου καθαριζει το σπιτι και θα την πλερωνω με τικετ ρεστωραντδεν φτανουν τα λεφτα τους ουτε για να τους πει γειά
ο Πυραμιδας στο μονο που ειναι υπερδυναμη ειναι στις Διπλογραμμες ακαλυπτες επιταγεςMην σπαμαρετε ρε νιαμου,κανονιζουν τα εδαφη-γκομενακια τους οι υπερδυναμεις του νηματος![]()
την θελω και εγω δινω οσο οσοθα την παρω εγω να μου καθαριζει το σπιτι και θα την πλερωνω με τικετ ρεστωραντ![]()
θα σε γαμησει νιπλης εχει πρεσα,χρωματα,πλυντηριο,στεγνωτηριο και μπορει να φτιαξει χιλιαδες πενηνταευρατην θελω και εγω δινω οσο οσο![]()
Φημεςο Πυραμιδας στο μονο που ειναι υπερδυναμη ειναι στις Διπλογραμμες ακαλυπτες επιταγες
σου ηρθε λιγος ο λογαριασμος ρευματος;φτου να μην με βασκανω εχω τρελά κεφια![]()