ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 36.817
- Πόντοι
- 5.006
Μη βρίζεις μαναν εχεις εσυ σκεψεις τι ν α πουμε και εμεις...και μην μου γραψεις μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες γιατι θα σου γαμησω τα παντα σου
Μη βρίζεις μαναν εχεις εσυ σκεψεις τι ν α πουμε και εμεις...και μην μου γραψεις μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες γιατι θα σου γαμησω τα παντα σου
συγνωμηΜη βρίζεις μαν
Mεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνεςαν εχεις εσυ σκεψεις τι ν α πουμε και εμεις...και μην μου γραψεις μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες γιατι θα σου γαμησω τα παντα σου
ενα ρεπο θελω να παρω και δεν μπορω !!!
Τι έχει ο μυστικός δείπνος;Ρεπό από τι;
Από το διάλλειμα;
Τι έχει ο μυστικός δείπνος;
Τι ώρα;Αγκινάρες αλά πολίτα, τυρί φέτα, τρίχρωμη σαλάτα, μήλα γκόλντεν και για επιδόρπιο ρυζόγαλο.
Τι ώρα;
Κρατα μου ένα τραπέζι με θέα.12:30 - 13:30.
Κρατα μου ένα τραπέζι με θέα.
Έτσι.μιλα με τον άλλον για συνεστίαση.Ο.Κ.
Σήμερα η Πολυξένη δεν φοράει εσώρουχα. Θα σας κρατήσω ένα ακριβώς απέναντι.![]()
Έτσι.μιλα με τον άλλον για συνεστίαση.
Ατενεζο.Με ποιον από όλους τους άλλους;
Ατενεζο.
Θα προτιμούσα για επιδόρπιο κρέμα παγωτό με αληθινό κεφίρ.Αγκινάρες αλά πολίτα, τυρί φέτα, τρίχρωμη σαλάτα, μήλα γκόλντεν και για επιδόρπιο ρυζόγαλο.
αυτο θα εγραφα γαμημενε,ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑαν εχεις εσυ σκεψεις τι ν α πουμε και εμεις...και μην μου γραψεις μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες γιατι θα σου γαμησω τα παντα σου
Θα προτιμούσα για επιδόρπιο κρέμα παγωτό με αληθινό κεφίρ.
Γιατί δεν ζητάει από τους στρατηγικούς μας συμμάχους το Τάγμα Αζόφ την αποκλειστική αντιπροσωπεία;Προς το παρόν δεν είναι εφικτό να φέρουμε ποπ. Έχει κλείσει ο Πρωθυπουργός τα σύνορα.![]()
Γιατί δεν ζητάει από τους στρατηγικούς μας συμμάχους το Τάγμα Αζόφ την αποκλειστική αντιπροσωπεία;