shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ναι καυλα μονο 1400σου ηρθε λιγος ο λογαριασμος ρευματος;

ναι καυλα μονο 1400σου ηρθε λιγος ο λογαριασμος ρευματος;
Aυτο ειναι το μικρο για εντος πολης?Το 2λιτρο το εχεις στο γκαραζναι καυλα μονο 1400![]()
Aυτο ειναι το μικρο για εντος πολης?Το 2λιτρο το εχεις στο γκαραζ![]()
![]()
![]()
![]()
Κατι πηρα πρεφα αλλα δεν ημουν σιγουροςγια το ρευμα μιλαμε
πλησιάζει 11.00 λεγε ποσους?Κατι πηρα πρεφα αλλα δεν ημουν σιγουρος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κατι δεν παει καλαΚΑΝΕΝΑΝ ακομα![]()
Οχι,δεν χτυπησα μιζα ακομα,μολις παρει μπρος θα στρωσεικατι δεν παει καλα![]()
Τι συμβαίνει ρε παιδιά και είστε ξύπνιοι;
Μπήκαν οι τούρκοι στην Άγκυρα;
τσουβαλια θα πρεπει να της τα δίνεις ...θα την παρω εγω να μου καθαριζει το σπιτι και θα την πλερωνω με τικετ ρεστωραντ![]()
ρε μαλακατσουβαλια θα πρεπει να της τα δίνεις ...
αχ τι μου θυμησες ρε μπαγασα , οταν τα επαιρνα με τα φορτηγα αυτα και ειχαν παρει τηλ τον Οιοκνομικό μου και του ειχαν πει
-Κυριε ... δεν νομιζουμε να φοροδιαφευγετε με τα κουπονια ??
![]()
![]()
![]()
![]()
Και με πιεζαν να παμε στις καρτες που ειχαν βγαλει τις πλαστικες ... ΟΧΙ μουνακια λεω , να τυπωνεται κουπονια , σαν της μονοπολη τα λεφτα τα ειχα , μονο στα μπουζουκαι δεν ειχα παει με αυτα .. Ειχε δωσει και στη πινεζα μια φορα και μου κατεβασε μουτρα και μου λεει οτι δεν θα ξαναθελει γιατι τις αγορες του σπιτιου επειδη ο λογαριασμος ειναι μεγαλος και καθυστερουν να τα μετρησουν και να τα σκαναρουν ενα - ενα
Στα αρχιδια μου της ειπα , αν εχουν προβλημα να μου το πουν , αν εχεις εσυ να περιμενεις μην κανοντας τιποτα να μου το πεις
Σιγα,δες και τον αλλον που "δουλευει" και δεν το κουναει ρουπι απο δωενα ρεπο θελω να παρω και δεν μπορω !!!
το θεμα δεν ειναι το εδω , το θεμα ειναι οι υποχρεωσεις και οι σκέψεις συνέχεια , μια το ενα μια το άλλο , πληρωνε απο εδω πληρωνε απο εκει , εχει γαμηθει η κατασταση ..Σιγα,δες και τον αλλον που "δουλευει" και δεν το κουναει ρουπι απο δω![]()
Εχεις και πληρωνεις,σκεψου να τελειωναν τα λεφτα πριν βγει ο μηνας και να ερχοντουσαν οι λογαριασμοιτο θεμα δεν ειναι το εδω , το θεμα ειναι οι υποχρεωσεις και οι σκέψεις συνέχεια , μια το ενα μια το άλλο , πληρωνε απο εδω πληρωνε απο εκει , εχει γαμηθει η κατασταση ..
Πάρε σου δίνω εγώ τριήμερο .ενα ρεπο θελω να παρω και δεν μπορω !!!
αν εχεις εσυ σκεψεις τι ν α πουμε και εμεις...και μην μου γραψεις μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες γιατι θα σου γαμησω τα παντα σουτο θεμα δεν ειναι το εδω , το θεμα ειναι οι υποχρεωσεις και οι σκέψεις συνέχεια , μια το ενα μια το άλλο , πληρωνε απο εδω πληρωνε απο εκει , εχει γαμηθει η κατασταση ..