Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
εχω ραντεβου με την κομμώτρια σε λιγο θα της ζητήσω ενα καινουργιο λουκ :wanker:
895489.jpg

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
Τι συμβαίνει ρε παιδιά και είστε ξύπνιοι;

Μπήκαν οι τούρκοι στην Άγκυρα;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.811
Πόντοι
6.256
κατι δεν παει καλα :undecided:
Οχι,δεν χτυπησα μιζα ακομα,μολις παρει μπρος θα στρωσει:woldman::confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι συμβαίνει ρε παιδιά και είστε ξύπνιοι;

Μπήκαν οι τούρκοι στην Άγκυρα;
:confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.405
Πόντοι
12.756
θα την παρω εγω να μου καθαριζει το σπιτι και θα την πλερωνω με τικετ ρεστωραντ :2on1:
τσουβαλια θα πρεπει να της τα δίνεις ...

αχ τι μου θυμησες ρε μπαγασα , οταν τα επαιρνα με τα φορτηγα αυτα και ειχαν παρει τηλ τον Οιοκνομικό μου και του ειχαν πει
-Κυριε ... δεν νομιζουμε να φοροδιαφευγετε με τα κουπονια ??
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Και με πιεζαν να παμε στις καρτες που ειχαν βγαλει τις πλαστικες ... ΟΧΙ μουνακια λεω , να τυπωνεται κουπονια , σαν της μονοπολη τα λεφτα τα ειχα , μονο στα μπουζουκαι δεν ειχα παει με αυτα .. Ειχε δωσει και στη πινεζα μια φορα και μου κατεβασε μουτρα και μου λεει οτι δεν θα ξαναθελει γιατι τις αγορες του σπιτιου επειδη ο λογαριασμος ειναι μεγαλος και καθυστερουν να τα μετρησουν και να τα σκαναρουν ενα - ενα
Στα αρχιδια μου της ειπα , αν εχουν προβλημα να μου το πουν , αν εχεις εσυ να περιμενεις μην κανοντας τιποτα να μου το πεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.405
Πόντοι
12.756
εχω δωσει ενα σκασμο λεφτα σε δικηγορους !!!

Απο τοτε που ανακαλυφθηκε το email γαμηθηκε ολος ο κοσμος
παλια τι ωραια , εκανες τον μαλακα , ελεγες οτι δεν εχεις λαβει κατι ταχυδρομικως και περνουσαν οι μερες και οι μηνες και ολα καλα
Το πολυ πολυ να γυριζε και κανα γραμμα πισω στον αποστολέα του και να σε ψαχνει κτλ
τωρα με τα email γαμω το σπιτι τους , τσακ στο στελνουν και σου λενε πληρωστο γαμημενε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.582
Πόντοι
12.756
τσουβαλια θα πρεπει να της τα δίνεις ...

αχ τι μου θυμησες ρε μπαγασα , οταν τα επαιρνα με τα φορτηγα αυτα και ειχαν παρει τηλ τον Οιοκνομικό μου και του ειχαν πει
-Κυριε ... δεν νομιζουμε να φοροδιαφευγετε με τα κουπονια ??
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Και με πιεζαν να παμε στις καρτες που ειχαν βγαλει τις πλαστικες ... ΟΧΙ μουνακια λεω , να τυπωνεται κουπονια , σαν της μονοπολη τα λεφτα τα ειχα , μονο στα μπουζουκαι δεν ειχα παει με αυτα .. Ειχε δωσει και στη πινεζα μια φορα και μου κατεβασε μουτρα και μου λεει οτι δεν θα ξαναθελει γιατι τις αγορες του σπιτιου επειδη ο λογαριασμος ειναι μεγαλος και καθυστερουν να τα μετρησουν και να τα σκαναρουν ενα - ενα
Στα αρχιδια μου της ειπα , αν εχουν προβλημα να μου το πουν , αν εχεις εσυ να περιμενεις μην κανοντας τιποτα να μου το πεις
ρε μαλακα :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.405
Πόντοι
12.756
ενα ρεπο θελω να παρω και δεν μπορω !!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.405
Πόντοι
12.756
Σιγα,δες και τον αλλον που "δουλευει" και δεν το κουναει ρουπι απο δω:confused::confused::confused:
το θεμα δεν ειναι το εδω , το θεμα ειναι οι υποχρεωσεις και οι σκέψεις συνέχεια , μια το ενα μια το άλλο , πληρωνε απο εδω πληρωνε απο εκει , εχει γαμηθει η κατασταση ..

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.811
Πόντοι
6.256
το θεμα δεν ειναι το εδω , το θεμα ειναι οι υποχρεωσεις και οι σκέψεις συνέχεια , μια το ενα μια το άλλο , πληρωνε απο εδω πληρωνε απο εκει , εχει γαμηθει η κατασταση ..
Εχεις και πληρωνεις,σκεψου να τελειωναν τα λεφτα πριν βγει ο μηνας και να ερχοντουσαν οι λογαριασμοι :coffee::confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.582
Πόντοι
12.756
αν εχεις εσυ σκεψεις τι ν α πουμε και εμεις...και μην μου γραψεις μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες γιατι θα σου γαμησω τα παντα σου

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom