Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.810
Πόντοι
6.256
εχω αλεργια στους τυφλους,στους ψευτομαγκες γενικα,σε τυπους που βρωμα το χνωτο τους απο την πεινα και το παιζουν καποιοι,σε κεραταδες, σε σωγαμπρους που τους σηκωνεται μονο με χαπια και ειναι τιγκα στα ψυχολογικα και σε τυπους που ειναι ενα τιποτα και το παιζουν καποιοι..
εχω δηλωσει πως μπαινω μονο για τον χαβαλε,δεν το παιζω κατι που δεν ειμαι και τελος..
τωρα αν ξεφευγει η κατασταση οπως παλια με νανους,γκρεμλινς και λοιπα ε τι να κανω δεν φταιω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και εσυ καποτε ησουν με χειροπεδες και καταπτυστος στο πανελληνιο και καθαρισες...εχει ο καιρος γυρισματα δεν βρισκεις;
Αυτα δεν τα ξερω.Εγω χαβαλε κανω και σε πικαρω και πολυ,αν σε ενοχλει το κοβω.
Για πες

Έρχεται 3ήμερο, κανονίστε ένα ραντεβουδάκι θανάτου.
Αν και δεν έχω καταλάβει τον λόγο... :coffee:
Πεσμενα νουμερα επισκεψιμοτητας στο νημα :confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.395
Πόντοι
12.756
και εσυ καποτε ησουν με χειροπεδες και καταπτυστος στο πανελληνιο και καθαρισες...εχει ο καιρος γυρισματα δεν βρισκεις;
παντα καθαρός ρε μουνι , ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΟΣ :zfuck: :zfuck:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.582
Πόντοι
12.756
Έρχεται 3ήμερο, κανονίστε ένα ραντεβουδάκι θανάτου.
Αν και δεν έχω καταλάβει τον λόγο... :coffee:
μα δεν το γραφω για τον αλεξ γενικα το γραφω..απλα ο αλεξουκος εγινε τερμα μαλακακος οταν με αμφισβητουσε για τους πακιστανους,για το ρευμα κλπ...μιλαμε για οσφυοκαμπτη του ΚΚουλη μονιμα στα 4...αυτο..
Αυτα δεν τα ξερω.Εγω χαβαλε κανω και σε πικαρω και πολυ,αν σε ενοχλει το κοβω.
Για πες

Πεσμενα νουμερα επισκεψιμοτητας στο νημα :confused: :confused: :confused:
σαφως και δεχομαι την πλακα οπως εχεις δει ρε μαν και δεν παρεηγιεμαι αν ειναι δυνατον..καταλαβαινω τα καλοπροαιρετα απο τις μαλακιες,,

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.351
Πόντοι
5.506
μα δεν το γραφω για τον αλεξ γενικα το γραφω..απλα ο αλεξουκος εγινε τερμα μαλακακος οταν με αμφισβητουσε για τους πακιστανους,για το ρευμα κλπ...μιλαμε για οσφυοκαμπτη του ΚΚουλη μονιμα στα 4...αυτο..

σαφως και δεχομαι την πλακα οπως εχεις δει ρε μαν και δεν παρεηγιεμαι αν ειναι δυνατον..καταλαβαινω τα καλοπροαιρετα απο τις μαλακιες,,
Καλοπροαίρετα θα τον γαμήσουμε τον πρώην κοσκωτά του νήματος, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.582
Πόντοι
12.756
Καλοπροαίρετα θα τον γαμήσουμε τον πρώην κοσκωτά του νήματος, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ.
ενταξει με τον Νιπλη εχουμε ανταλλαξει τα μυρια οσα ρε...τι κερατα τον εχω πει,τι φυλακοβιο κλπ και αντιστοιχα και αυτος τα ιδια και χειροτερα ΑΛΛΑ εννοειται μονο για χαβαλε...τα δεχεται τα δεχομαι γελαμε τελος :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.395
Πόντοι
12.756
ενταξει με τον Νιπλη εχουμε ανταλλαξει τα μυρια οσα ρε...τι κερατα τον εχω πει,τι φυλακοβιο κλπ και αντιστοιχα και αυτος τα ιδια και χειροτερα ΑΛΛΑ εννοειται μονο για χαβαλε...τα δεχεται τα δεχομαι γελαμε τελος :tooth:
:2on1::2on1::2on1::2on1::2on1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.351
Πόντοι
5.506

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.395
Πόντοι
12.756
ρε μαλακα εσυ γιατι δεν χωνεις τιποτα πανελ να μην ξαναδωσεις ευρω για ρευμα;με τα μουνοπανα;
γιατι ρε μαλακα το τελευταιο που θελω τωρα ειναι να μπλεξω με πανελ μαστόρια μαλάκες κτλ
Καποια στιγμη θα βάλω οπως παει μαλλον , κατσε να δουμε

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.810
Πόντοι
6.256
ρε μαλακα εσυ γιατι δεν χωνεις τιποτα πανελ να μην ξαναδωσεις ευρω για ρευμα;με τα μουνοπανα;
Με αυτα που καιει πρεπει να αγορασει κανενα οικοπεδο διπλα,5-10 στρεμματα για να βαλει τα πανελ :undecided: :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.582
Πόντοι
12.756
γιατι ρε μαλακα το τελευταιο που θελω τωρα ειναι να μπλεξω με πανελ μαστόρια μαλάκες κτλ
Καποια στιγμη θα βάλω οπως παει μαλλον , κατσε να δουμε
κακως που το αργεις....αμεσως θα κανεις αποσβεση καις σαν την Λαρκο ρευμα
Με αυτα που καιει πρεπει να αγορασει κανενα οικοπεδο διπλα,5-10 στρεμματα για να βαλει τα πανελ :undecided: :confused: :confused: :confused:
μια χαρα εχει χωρο ο μουνης...απλα βαριεται να ασχοληθει αλλα το οτι εχει λεφτα δεν παει να πει οτι πρεπει να τα δινει στους κατσαπλιαδες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.395
Πόντοι
12.756
αληθεια ειναι αυτο , αλλα ειναι πανακριβα τα γαμημενα , ασε που δεν εχει , εκτος αν αγοράσω ολο το Γκολφ Γλυφαδας και κανω τον Μυτιληναιο και πουλαω και στους διπλα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.810
Πόντοι
6.256
κακως που το αργεις....αμεσως θα κανεις αποσβεση καις σαν την Λαρκο ρευμα

μια χαρα εχει χωρο ο μουνης...απλα βαριεται να ασχοληθει αλλα το οτι εχει λεφτα δεν παει να πει οτι πρεπει να τα δινει στους κατσαπλιαδες
Θα μας καλεσει σε κανενα πουλ παρτυ λες :think: Στην Γερμανια,οι καινουργιες οικοδομες πρεπει να εχουν το 30% κτης στεγης-ταρατσας καλυμενο με πανελ ,νομιζω:confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.810
Πόντοι
6.256
αληθεια ειναι αυτο , αλλα ειναι πανακριβα τα γαμημενα , ασε που δεν εχει , εκτος αν αγοράσω ολο το Γκολφ Γλυφαδας και κανω τον Μυτιληναιο και πουλαω και στους διπλα
Εχω γνωστο που εβαλε πριν χρονια για εμπορικο σκοπο,ειχε παρει απο Γερμανια καπου διπλη τιμη,αλλα περισσοτερα χρονια "ζωης":confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.582
Πόντοι
12.756
Θα μας καλεσει σε κανενα πουλ παρτυ λες :think: Στην Γερμανια,οι καινουργιες οικοδομες πρεπει να εχουν το 30% κτης στεγης-ταρατσας αλυμενο με πανελ ,νομιζω:confused::confused::confused:
μακαρι να γινοταν και εδω αυτο...σιγα μην μας καλεσει ο Δοσιλογος

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.582
Πόντοι
12.756
δηλαδη δεν εχεις χωρο να χωσεις τα πανελ που χρειαζεσαι για να εισαι αυταρκης μωρε μαλακα;μαλακιες γραφεις και τσακω σπερμα :2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.395
Πόντοι
12.756
Εχω γνωστο που εβαλε πριν χρονια για εμπορικο σκοπο,ειχε παρει απο Γερμανια καπου διπλη τιμη,αλλα περισσοτερα χρονια "ζωης":confused::confused::confused:
αυτα βαριεμαι τα ψαξιματα , γιατι μετα θα δω οτι βγηκε κανα καλυτερο και θα τα ξηλωσω και θα ειμαι στην μανουρα βαλε βγαλε ..
Δεν εχω και πολυ χωρο πανω , θα πρεπει να βαλω και χαμηλα και θα γινει το σπιτι σαν τον Δημοκριτο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom