barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.351
- Πόντοι
- 5.506
Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστεΛιγο επιλεκτικοι ειστε με τους αδυναμους αλλα τεσπα![]()
![]()
![]()
Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστεΛιγο επιλεκτικοι ειστε με τους αδυναμους αλλα τεσπα![]()
![]()
![]()
Άσε τα τρελά σου τεξανε και άνοιξε της κανουλες παλιό καππιταλιστη
τύπε ακουγεται έντονα στους διαδρόμους ότι εχει φτιαξει κλωνο και μπούκαρε στο νήμα της αποτρίχωσης για να μαζεψει ινφος για τη ντρηχο που γραψε ο αλλοςμηπως επαιξε ρολο η κοντρα σου με αλεκουκο?![]()
Γεια σου ρε Τασσαρε αρχοντα...Οτι θελει το φιλαρακι μου.Άσε τα τρελά σου τεξανε και άνοιξε της κανουλες παλιό καππιταλιστη
Μην γκαντεμιαζεις το νημα ρεΓιατί να το κρύψωμεν άλλωστε![]()
![]()
![]()
Με 3 ευρω το λιτροΓεια σου ρε Τασσαρε αρχοντα...Οτι θελει το φιλαρακι μου.
σε εχει κανει ο αλεκουκος και γραφεις ολοκληρη προταση.τύπε ακουγεται έντονα στους διαδρόμους ότι εχει φτιαξει κλωνο και μπούκαρε στο νήμα της αποτρίχωσης για να μαζεψει ινφος για τη ντρηχο που γραψε ο αλλος![]()
![]()
![]()
Γράφε, γράφε μαλακίες και μόλις λογκάρει ο κύριος Αλέξανδρος θα έχεις την τύχη του ατενέζου.Μην γκαντεμιαζεις το νημα ρε![]()
![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με 3 ευρω το λιτρο![]()
Δεν ειχαμε ξεκαθαρο νικητη εκει,εξαφανιστηκε απο το πεδιο της μαχης ο ενας εκ των δυο,αγνωστο που βρισκοτανΓράφε, γράφε μαλακίες και μόλις λογκάρει ο κύριος Αλέξανδρος θα έχεις την τύχη του ατενέζου.
Πάει χάλασες και εσύ....έγινες Ρούλα ΚορομηλάΓεια σου ρε Τασσαρε αρχοντα...Οτι θελει το φιλαρακι μου.
Γιατι ρε τρελοκομειο?Πάει χάλασες και εσύ....έγινες Ρούλα Κορομηλά
Ξέρω εγώ μια έχεις γυναίκα μια τρέχεις στα κωλομπαρα...στο τέλος θα σου φορτώσω τα προβοσκιδουχα του ΤζίμμυΓιατι ρε τρελοκομειο?
Έγινε ραντεβού θανάτου, έστω και μισό?Δεν ειχαμε ξεκαθαρο νικητη εκει,εξαφανιστηκε απο το πεδιο της μαχης ο ενας εκ των δυο,αγνωστο που βρισκοταν![]()
![]()
![]()
![]()
Αστατο παιδι και ανησυχο πολυ απο μικρο..Ξέρω εγώ μια έχεις γυναίκα μια τρέχεις στα κωλομπαρα...στο τέλος θα σου φορτώσω τα προβοσκιδουχα του Τζίμμυ
Κακός πολύ κακός να ανοίξεις τους ορίζοντες σου... Να εκπολιτιστηςΑστατο παιδι και ανησυχο πολυ απο μικρο..
Τα διαολια δεν λενε να με αφησουν..
Οχι ρε Ταση και προβοσκιδουχα ρε συ το γαμησες...
Δεν γαμαω τραβελακια με τιποτα...
Σαν το μουνι τιποτις λεμε.
Με μια πλακα παντως ρε πουστηδες που εκανα σχετικα με μια γυναικα μου
σας εκατσε οτι θελω τον πουτσο μου σκατωμενο?
Να μου λειπει τρελιαρη...Κακός πολύ κακός να ανοίξεις τους ορίζοντες σου... Να εκπολιτιστης
εχουμε και δουλειες ρε τυπε απο το να γινεται πουρες ο εγκεφαλος μας απο τον καθε επαρχιωτη δικηγορισκο τυφλοδεξιο...Δεν ειχαμε ξεκαθαρο νικητη εκει,εξαφανιστηκε απο το πεδιο της μαχης ο ενας εκ των δυο,αγνωστο που βρισκοταν![]()
![]()
![]()
![]()
Tι ψυχροτητα ειναι αυτη?εχουμε και δουλειες ρε τυπε απο το να γινεται πουρες ο εγκεφαλος μας απο τον καθε επαρχιωτη δικηγορισκο τυφλοδεξιο...
εσυ επινες νερο στο ονομα του , μην πω χυσια και δεν κανει να βριζω εδω μεσαεχουμε και δουλειες ρε τυπε απο το να γινεται πουρες ο εγκεφαλος μας απο τον καθε επαρχιωτη δικηγορισκο τυφλοδεξιο...
εχω αλεργια στους τυφλους,στους ψευτομαγκες γενικα,σε τυπους που βρωμα το χνωτο τους απο την πεινα και το παιζουν καποιοι,σε κεραταδες, σε σωγαμπρους που τους σηκωνεται μονο με χαπια και ειναι τιγκα στα ψυχολογικα και σε τυπους που ειναι ενα τιποτα και το παιζουν καποιοι..Tι ψυχροτητα ειναι αυτη?![]()
Δεν σε αναγνωριζω![]()
και εσυ καποτε ησουν με χειροπεδες και καταπτυστος στο πανελληνιο και καθαρισες...εχει ο καιρος γυρισματα δεν βρισκεις;εσυ επινες νερο στο ονομα του , μην πω χυσια και δεν κανει να βριζω εδω μεσα
Έρχεται 3ήμερο, κανονίστε ένα ραντεβουδάκι θανάτου.εχουμε και δουλειες ρε τυπε απο το να γινεται πουρες ο εγκεφαλος μας απο τον καθε επαρχιωτη δικηγορισκο τυφλοδεξιο...