Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.392
- Πόντοι
- 12.756
Τις έχουμε βγάλει τις ουγιες , πιάνουν χώροΟ ρετρό λύνει παρεξηγήσεις, το γράφει και στην ούγια.
Τις έχουμε βγάλει τις ουγιες , πιάνουν χώροΟ ρετρό λύνει παρεξηγήσεις, το γράφει και στην ούγια.
Τη μπουφάν θα του τη γκαμήσω και τα λάστιχα θα του τα κάψωΤη μπουφαν ρε μαν,μην μπερδευεσαι![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί στα δικαστήρια πάει μόνο σαν κατηγορούμενοςοταν εβριζα τον Αθηναιο γιατι δεν τα ελεγες αυτα
Έλα τασουλη τι λέει;
Θες να σου φέρω Αλεξουκο να σε κανονίσει και εσένα σαν τον Αθηναίο που κλαίει σπίτι και δεν μπαίνει μπου ;Τη μπουγάν θα του τη γκαμήσω και τα λάστιχα θα του τα κάψω![]()
![]()
![]()
![]()
μηπως επαιξε ρολο η κοντρα σου με αλεκουκο?τύπε ξεροχυσα με σεβαστική απαντηση νιπλη σε υπαρξιακή αναζητηση τυπου νανα![]()
![]()
![]()
Οχι μην ανησυχεις,δεν αναφερεται σε "αρσενικα" μελη του νηματος
Εδώ παρακολουθώ τι να κανωΈλα τασουλη τι λέει;
Είσαι φουλ φορμαρισμένος;Εδώ παρακολουθώ τι να κανω
εχθες μου εδινε συμβουλες για σχοινι και ΠΡΑΣΙΝΟ σαπουνι φανταζομαι κανει δοκιμες μερες τωρα αλλα σαν βλακας που ειναι κατι κανει λαθος.Θες να σου φέρω Αλεξουκο να σε κανονίσει και εσένα σαν τον Αθηναίο που κλαίει σπίτι και δεν μπαίνει μπου ;
Ο Κύριος Αλέξανδρος είναι φίλος, εξαίρετος επιστήμων και κυρίως συναγωνιστής της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.Θες να σου φέρω Αλεξουκο να σε κανονίσει και εσένα σαν τον Αθηναίο που κλαίει σπίτι και δεν μπαίνει μπου ;
και ανταρτης πλεον με τους ουκρανους.Ο Κύριος Αλέξανδρος είναι φίλος, εξαίρετος επιστήμων και κυρίως συναγωνιστής της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.
Μπα δούλευα σήμερα και είμαι πολύ ντάουνΕίσαι φουλ φορμαρισμένος;
Θες κανένα βοηθό από αύριο;Μπα δούλευα σήμερα και είμαι πολύ ντάουν
ΧΑ ΧΑ από αύριο θα τα ξύνουμε πάλιΘες κανένα βοηθό από αύριο;
Ε από τη τρίτη τότε.τριτη Τετάρτη Πέμπτη με προσλαμβάνεις;ΧΑ ΧΑ από αύριο θα τα ξύνουμε πάλι
Ελπιζω να εννοεις αυτον απο Καμπαμαρου![]()
Ανήκομεν εις τη δύσιν και συμπονούμε τους αδύναμους.και ανταρτης πλεον με τους ουκρανους.![]()
![]()
![]()
Λιγο επιλεκτικοι ειστε με τους αδυναμους αλλα τεσπαΑνήκομεν εις τη δύσιν και συμπονούμε τους αδύναμους.