athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
κριμα ρε φιλε...την καριολα πως τα καταφερε και σουφρωσε κινητο να κανει ψαχτικηnope μπλοκ απο παντου και εξαφανιζολ
την γαμησα
κριμα ρε φιλε...την καριολα πως τα καταφερε και σουφρωσε κινητο να κανει ψαχτικηnope μπλοκ απο παντου και εξαφανιζολ
την γαμησα
- Κρύψε ότι αιχμηρό αντικείμενο έχεις στο σπίτι για αρχήοχι βρηκε καμια 400 πουτανες μονο ευτυχως
γεια σου κολλητέ μου εισαι καραμπουζουκλής και τσίφτηςκριμα ρε φιλε...την καριολα πως τα καταφερε και σουφρωσε κινητο να κανει ψαχτικη
μαλακιστια εγω και εβγαλα το πιν γιατι βαριομουνκριμα ρε φιλε...την καριολα πως τα καταφερε και σουφρωσε κινητο να κανει ψαχτικη
μπα το βαιμπερ εχει φωτογραφιες ημερομηνιες συνομηλιες τα πανταρε συ τι ειναι 400 πουτανες,αυτο το μπαλωνεις ευκολα,λες ξαδελφες απο το χωριο δεν μιλαμε πολυ πλεον,συμμαθητριες χιλια δυο μπορεις να πεις...ασε που μπορεις να παιξεις καιτο αχαστο "αυτες και οι 400 δεν πιανουν μια μπροστα σου απο τοτε που σε γνωρισα" και να βγεις και απο πανω....Αν εβλεπε ομως το νημα πως μπαλωνεις τα σουξου μουξου με τις μορφες εδω μεσα????...πχ τι απαντας για τα νταραβερια με αθηναιο ας πουμε?
Στο αμάξι έριξες καμιά ματιά εκεί που το πάρκαρες?οχι βρηκε καμια 400 πουτανες μονο ευτυχως
ΔΕΝ σωνεται με τιποτα η κατασταση...τωρα μαλακα θα αποτρελαθει..ο επομενος θα νιωσει την ΟΡΓΗ ΤΗΣμπα το βαιμπερ εχει φωτογραφιες ημερομηνιες συνομηλιες τα παντα
την πουτσισα δεν σωνεται
γαματο
παμε παρακατω
δεν ton blepω καλααααααΔΕΝ σωνεται με τιποτα η κατασταση...τωρα μαλακα θα αποτρελαθει..ο επομενος θα νιωσει την ΟΡΓΗ ΤΗΣ
κατι μπορει να γινει δωσε τα φωτα σου δάσκαλε του ερωτάΔΕΝ σωνεται με τιποτα η κατασταση...τωρα μαλακα θα αποτρελαθει..ο επομενος θα νιωσει την ΟΡΓΗ ΤΗΣ
Λές να πήγε να δει το αμάξι για αυτό δεν απαντάει?ΔΕΝ σωνεται με τιποτα η κατασταση...τωρα μαλακα θα αποτρελαθει..ο επομενος θα νιωσει την ΟΡΓΗ ΤΗΣ
ελπιζω να ειναι ατοφιο και στην θεση του.....τωρα ας κοιταει και πισω του για καποιο καιρο μην του καρφωσει κανα μπουγατσομαχαιρο στον αυχεναΛές να πήγε να δει το αμάξι για αυτό δεν απαντάει?
Μην μασάς το είχα πάθει και εγώ κάποτε και είχε βρει στουντιοκοριτσα προσπαθούσε να μου το κρύψει και να μην το πει αλλά πάνω σε ένα καυγά μου εξομολογήθηκε ότι είχε αποστηθίσει τα ονόματα των κοριτσιών που είχα στις επαφές και μια μέρα που πήγε να ψάξει το κινητό της καταλάθος έπεσε το μάτι μου σε βάρδιες στούντιο.μπα το βαιμπερ εχει φωτογραφιες ημερομηνιες συνομηλιες τα παντα
την πουτσισα δεν σωνεται
γαματο
παμε παρακατω
με στεναχωρησες σφοδρα και με νευριασες συναμα...ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ την πατησες ετσι;εξυπνος φαινεσαι ρε αν ειναι δυνατονναι για λιγο καιρο θα κυκλοφορω με μουστακι πλαστικη μυτη και γιαλια μυωπιας
και αν δω κκενεναναν να σουλατσαρει στην εισοδο θα καννω 2-3 κυκλους πριν μπω
καλη φαση
φευ τριφευ κλπ κλπ
άγαλμα θα τον κανω αγαλμα !μια παρενθεση-επισημανση....αθηναιε ο χρηστης σεσκουλας εχει αρχισει να φρικαρει μεχρι και μενα....λογικα εχεις ηδη παει στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να φανταστω.....αν οχι σε βλεπω πολυ συντομα κουκλακι βουντου!
μεγαλο προσον γυναικα να ξερει να τσιμπουκωνειΜην μασάς το είχα πάθει και εγώ κάποτε και είχε βρει στουντιοκοριτσα προσπαθούσε να μου το κρύψει και να μην το πει αλλά πάνω σε ένα καυγά μου εξομολογήθηκε ότι είχε αποστηθίσει τα ονόματα των κοριτσιών που είχα στις επαφές και μια μέρα που πήγε να ψάξει το κινητό της καταλάθος έπεσε το μάτι μου σε βάρδιες στούντιο.
Της λέω τι κοιτάς βάρδιες στούντιο?
Και μου λέει ότι παρακολουθούσε αν δούλευαν τις ώρες που έλειπα από το σπιτι αυτές που είχα στο κινητό μου...
Φυσικά χώρισα και ηρέμησα αλλά το μείον είναι ότι έκανε τσιμπουκαρες και μαζί με αυτήν έχασα και αυτές ...
Πάμε για άλλα...
με επιασε στον υπνο η μουρλημε στεναχωρησες σφοδρα και με νευριασες συναμα...ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ την πατησες ετσι;εξυπνος φαινεσαι ρε αν ειναι δυνατον