TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
τοτε φουλ επιθεσηκαι ο Ρεζ ειναι
τοτε φουλ επιθεσηκαι ο Ρεζ ειναι
αν δεν θελει να πεθανει θα πρεπει να παει εκει θεοτρελος ... αλλιως bye bye Rezτοτε φουλ επιθεση
ετσι ετσι και να κανει και σκηνικο μεγαλοαν δεν θελει να πεθανει θα πρεπει να παει εκει θεοτρελος ... αλλιως bye bye Rez
σαν τον ψιψινελ πισω απο την κουρτινα θα πεταγομαι να σε γαμαω και θα φευγω.. ΑΣΤΡΑΠΗμωρη γαμιολα![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαλακα πηγαινε κοιμησου να ξεκουραστεις..σερφαρεις 24ωροσαν τον ψιψινελ πισω απο την κουρτινα θα πεταγομαι να σε γαμαω και θα φευγω.. ΑΣΤΡΑΠΗ
εσυ νομιζεις οτι σερφαρω , αλλα εγω δουλευω παραλληλα!!!ρε μαλακα πηγαινε κοιμησου να ξεκουραστεις..σερφαρεις 24ωρο![]()
![]()
σαν τον
πισω απο την κουρτινα θα πεταγομαι να σε γαμαω και θα φευγω.. ΑΣΤΡΑΠΗ
θα μπεις μεσα , με επιληπτικο σοκ , απο τα ματια σου να φαινονται μονο τα ασπραδια .. τρελα εντελωςσημερα θα παω δεν γαμιεται
γιατι εψαξες τον κιν μωρη καρια? και ετς
ασε που ηταν ολες φυσικα πριν την γνωρισω απο τοτε εκοψα εννοειται![]()
προσοχη μονο μην σπασει κανενα νυχι ...γιατι απουσιαζει η νυχουθα μπεις μεσα , με επιληπτικο σοκ , απο τα ματια σου να φαινονται μονο τα ασπραδια .. τρελα εντελως
αν εχεις μαλλι ας το οπως να ναι , ντυσου λετσε και μπες μεσα λες και τρακαρες απο κατω με νταλικα
Και μπες με ΧριστοΠαναγίες και κοπανα καμιά πόρτα
καποτες να εχει μονο..μην εχουμε και εγκυμοσύνεςΜονο αν σου αναφερει αυτη για κινητο θα μιλήσεις γι αυτο ..
και πες
-μωρη γαμιολα το ειδα , αλλα δεν ειπα τιποτα , τωρα ειμαι πολυ πιεσμενος , θα σε γαμησω αλλη στιγμη
με επιασε στον υπνο η μουρλη
γαματα
θα της περασει και θα με ξεμπλοκαρει πιστευω μετα παιζω μπαλα δεν εχω θεμα
το θεμα ειναι το μπλοκ το γαμημενο
κανονικα μετα απο αυτο τον τσακωμό για να ισιωσει την σχεση θα επρεπε να της ριξει ενα πολυ καλο πουτσο και χυσιμο μεσα ..καποτες να εχει μονο..μην εχουμε και εγκυμοσύνες
αψογος...συμφωνω απολυταΜην άγχεστε!
Σπασμωδικές κινήσεις, που είναι αναμενόμενες μετά από ένα τέτοιο σοκ.
Δώστε της λίγο καιρό να το χωνέψει, και μετά θα δείτε πως θα γυρίσει πάλι σε εσάς.
Που θα βρεί άλλον τέτοιον ματσόλα που να ανέχεται τις υστερίες της;![]()
αψογος...συμφωνω απολυτα![]()
νομιζω ειρωνικα απαντησεΤι νομίζατε δηλαδή;
Πως τυχαία έγινα κλινικάρχης;
νομιζω ειρωνικα απαντησε![]()
![]()
![]()