baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.919
- Πόντοι
- 6.035
φερτε μου αστρα ζενεκα να κανω ολο το φορτηγακι.Η προ δεκαετιας γκομενα μου ηταν κλωνος της Βογιατζακη
φερτε μου αστρα ζενεκα να κανω ολο το φορτηγακι.Η προ δεκαετιας γκομενα μου ηταν κλωνος της Βογιατζακη
Λενε κατι ατακες οι γυναικες ρε φιλε μερικες φορες...ωραια στο εξηγησε , ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ
σε ολα κλωνος , κιλα φατσα κτλ ?Η προ δεκαετιας γκομενα μου ηταν κλωνος της Βογιατζακη
παω εθελοντης και για το ισραηλινο ταυτοχρονα.ρε μαλακα , ρε μαλακα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
είναι λίγο βουκόλα στην συμπεριφορά, αν δεν σκοπεύεις να την κυκλοφορήσεις έξω ή να συναντήσεις κάνα γνωστό σου μπορείς να το προσπεράσεις.Ναι, ειχα τοποθετηθει οτι βρισκω λιγο απωθητικη τη συμπεριφορα της και τον τροπο που εκφραζεται.
Απο την αλλη ομως, σκεφτομαι οτι αν ημουν τοσο αυστηρος και στο παρελθον, θα ειχα χασει καποιες πολυ καλες περιπτωσεις.
Ω ναι...σε ολα κλωνος , κιλα φατσα κτλ ?
οχι δεν αντεχω μην το συνεχιζεις καλυτερα οι ποδαρες του νικ.σε ολα κλωνος , κιλα φατσα κτλ ?
Αυτο ειναι προκληση, γιατι ποτέ δεν εχω σχετισθει με κατι αναλογοείναι λίγο βουκόλα στην συμπεριφορά, αν δεν σκοπεύεις να την κυκλοφορήσεις έξω ή να συναντήσεις κάνα γνωστό σου μπορείς να το προσπεράσεις.
Πιθανότατα δεν ξέρει και το μαχαιροπήρουνο να ξέρεις.
ρε θειο τι διαβαζουμε , ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ???
και πως τα πηγαινατε , ολα καλα ?Ω ναι...
τα υστερα του κοσμου ΤΑ ΥΣΤΕΡΑρε θειο τι διαβαζουμε , ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ???
αυτο δεν ειναι ηρωας αλλα βιτσιοζος.ηρωας χασοδικης ΗΡΩΑΣ
Ναι μια χαρα τα πηγαιναμε, μεχρι που την πουλησα στεγνα εγω για μια αλληκαι πως τα πηγαινατε , ολα καλα ?
να πουμε για την κλωνο της ζαριφη περιπου?Ναι μια χαρα τα πηγαιναμε, μεχρι που την πουλησα στεγνα εγω για μια αλλη
και αν δεν ειναι έτσι ? δεν ισχυει πια η προσκληση ?Αυτο ειναι προκληση, γιατι ποτέ δεν εχω σχετισθει με κατι αναλογο
ποιός μίλησε για σχέσηΑυτο ειναι προκληση, γιατι ποτέ δεν εχω σχετισθει με κατι αναλογο
τα εφτιαξε με τον ΚΑΤΜΑΝνα πουμε για την κλωνο της ζαριφη περιπου?![]()
![]()
![]()