troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.720
- Πόντοι
- 5.506
με το κιλο την πουλησες φανταζομαι και εκανες περιουσια...τωρα εχει καποια λογικη το πραγμαΝαι μια χαρα τα πηγαιναμε, μεχρι που την πουλησα στεγνα εγω για μια αλλη
με το κιλο την πουλησες φανταζομαι και εκανες περιουσια...τωρα εχει καποια λογικη το πραγμαΝαι μια χαρα τα πηγαιναμε, μεχρι που την πουλησα στεγνα εγω για μια αλλη
δεν φερθηκες σωστα δηλαδη , δεν στο είχαΝαι μια χαρα τα πηγαιναμε, μεχρι που την πουλησα στεγνα εγω για μια αλλη
Οχι, καμία σχεση, αλλά γι αυτην προτιμω να μην πω περισσοτερανα πουμε για την κλωνο της ζαριφη περιπου?![]()
![]()
![]()
κουράστηκες να ταϊζειςΝαι μια χαρα τα πηγαιναμε, μεχρι που την πουλησα στεγνα εγω για μια αλλη
γενικά πες μας , τοσο πολυ σε πληγωσε ?Οχι, καμία σχεση, αλλά γι αυτην προτιμω να μην πω περισσοτερα
Οχι, δεν φερθηκα καθολου καλα και της εχω ζητησει και συγνωμη πολλες φορες. Αλλά δυστυχως καψουρευτηκα μια αλλη τοτε. Και δεν υπολογισα τιποτα.δεν φερθηκες σωστα δηλαδη , δεν στο είχα
ντρεπεσαι μαλλον θα ηταν κατω απο 100 κιλα.Οχι, καμία σχεση, αλλά γι αυτην προτιμω να μην πω περισσοτερα
καψουρευτηκες ενω ησουν με αυτη ...? αρα δεν σε ενωνε κατι δυνατο μαζι τηςΟχι, δεν φερθηκα καθολου καλα και της εχω ζητησει και συγνωμη πολλες φορες. Αλλά δυστυχως καψουρευτηκα μια αλλη τοτε. Και δεν υπολογισα τιποτα.
Ετσι αποδειχθηκεκαψουρευτηκες ενω ησουν με αυτη ...? αρα δεν σε ενωνε κατι δυνατο μαζι της
σαν να ξανάρχισε η Μεγάλη εβδομάδα ειναιτετοιο δραμα πασχα του 21 δεν περιμενα να ακουσω
Σιγα το δραμα τύπετετοιο δραμα πασχα του 21 δεν περιμενα να ακουσω
την πληγωσε πολυ αυτο φανταζομαιΕτσι αποδειχθηκε
Φανταζομαι εχεις καταλαβει οτι ξερω οτι με δουλευεις ε?την πληγωσε πολυ αυτο φανταζομαι
καθολου δεν σε δουλευω, απλα πιαστηκα απο εκει που ειπες οτι της ζητησες πολλες φορες συγγνωμη , δεν πιστευω να ζητουσες αν δεν την εβλεπες να περασε χαλια , και ο λογος ησουν εσυΦανταζομαι εχεις καταλαβει οτι ξερω οτι με δουλευεις ε?
Ευτυχως δεν ειναι ο Αγιος μεσα να μου ριξει κραξιμοκαθολου δεν σε δουλευω, απλα πιαστηκα απο εκει που ειπες οτι της ζητησες πολλες φορες συγγνωμη , δεν πιστευω να ζητουσες αν δεν την εβλεπες να περασε χαλια , και ο λογος ησουν εσυ
μονο εσυ εισαι μουνοπανο και τις παρατας χωρις συγνωμη παραδειγματισου ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΟΥκαθολου δεν σε δουλευω, απλα πιαστηκα απο εκει που ειπες οτι της ζητησες πολλες φορες συγγνωμη , δεν πιστευω να ζητουσες αν δεν την εβλεπες να περασε χαλια , και ο λογος ησουν εσυ
Το κατέστρεψε το κορίτσι,ΤΟ ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΕκαθολου δεν σε δουλευω, απλα πιαστηκα απο εκει που ειπες οτι της ζητησες πολλες φορες συγγνωμη , δεν πιστευω να ζητουσες αν δεν την εβλεπες να περασε χαλια , και ο λογος ησουν εσυ
Μονο σε μια ειπα συγγνωμη , μονο σε ΜΙΑμονο εσυ εισαι μουνοπανο και τις παρατας χωρις συγνωμη παραδειγματισου ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΟΥ