alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.δεν ειναι στα κυβικα σου να ξερεις ειναι κατω απο 100 κιλα
Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.δεν ειναι στα κυβικα σου να ξερεις ειναι κατω απο 100 κιλα
ισχυει αυτοΔεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.
Φοβαμαι οτι την εχω αδικησει και δεν ειναι τοσο κακη περιπτωση οσο εκρινα εξ αρχηςγια εξηγησε το αυτο , ακουγεται ενδιαφέρον
δεν το εχω δει να το γραφεις για καμία
στον Μπαρο πες τοισχυει αυτο
γιατι είχες τοποθετηθει οτι δεν ειναι οκ ?Φοβαμαι οτι την εχω αδικησει και δεν ειναι τοσο κακη περιπτωση οσο εκρινα εξ αρχης
στο μπαρουλη εγω λεω να μην του χαλαμε χατηρι γιατι ε καταλαβαινεις..λιγες μερες μεινανε ματια μου γλυκα κλπστον Μπαρο πες το
ακουω αλλα καλυτερα να εχεις τουλαχιστον καποια παρα να μην εχεις τιποτα περιπτωση αθηναιος.στον Μπαρο πες το
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατι είχες τοποθετηθει οτι δεν ειναι οκ ?
δεν το ειχα διαβάσει
δεν εχει αδικο , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟστο μπαρουλη εγω λεω να μην του χαλαμε χατηρι γιατι ε καταλαβαινεις..λιγες μερες μεινανε ματια μου γλυκα κλπ
Ναι, ειχα τοποθετηθει οτι βρισκω λιγο απωθητικη τη συμπεριφορα της και τον τροπο που εκφραζεται.στον Μπαρο πες το
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατι είχες τοποθετηθει οτι δεν ειναι οκ ?
δεν το ειχα διαβάσει
να ξερεις εμεις αγαπησαμε το νικ σου...φευγεις ενδοξα ομως εισαι πρωτοποροςακουω αλλα καλυτερα να εχεις τουλαχιστον καποια παρα να μην εχεις τιποτα περιπτωση αθηναιος.![]()
![]()
![]()
δηλαδη οσο μεγαλώνεις πιστευεις οτι γίνεσαι πιο αυστηρος ?Ναι, ειχα τοποθετηθει οτι βρισκω λιγο απωθητικη τη συμπεριφορα της και τον τροπο που εκφραζεται.
Απο την αλλη ομως, σκεφτομαι οτι αν ημουν τοσο αυστηρος και στο παρελθον, θα ειχα χασει καποιες πολυ καλες περιπτωσεις.
αλεξ την βετα μπετινη την γαμουσες;Ναι, ειχα τοποθετηθει οτι βρισκω λιγο απωθητικη τη συμπεριφορα της και τον τροπο που εκφραζεται.
Απο την αλλη ομως, σκεφτομαι οτι αν ημουν τοσο αυστηρος και στο παρελθον, θα ειχα χασει καποιες πολυ καλες περιπτωσεις.
για να δουμε ποιος θα κανει την αρχη εσυ η εγω?να ξερεις εμεις αγαπησαμε το νικ σου...φευγεις ενδοξα ομως εισαι πρωτοπορος
εγω κανω την ΦΕΡΑΡΙ των εμβολιασμων εσυ το πουντο glxγια να δουμε ποιος θα κανει την αρχη εσυ η εγω?![]()
![]()
![]()
Δυστυχως ναι. Πιάνω τον εαυτο μου να εχει γινει αυστηρος. Δεν καταλαβαινω γιατι. Καποια μού το εξηγησε "δεν εισαι αυστηρος, χορτάτος εισαι"δηλαδη οσο μεγαλώνεις πιστευεις οτι γίνεσαι πιο αυστηρος ?
συνηθως το αντιθετο γίνεται
πες του πριν παει για το εμβολιο να ξαναβαλει προφιλ το μπος, να βλεπουμε καναν ζωντανο, μην ειναι σαν φωτογραφία μνηματος το προφιλνα ξερεις εμεις αγαπησαμε το νικ σου...φευγεις ενδοξα ομως εισαι πρωτοπορος
πες του πριν παει για το εμβολιο να ξαναβαλει προφιλ το μπος, να βλεπουμε καναν ζωντανο, μην ειναι σαν φωτογραφία μνηματος το προφιλ
ωραια στο εξηγησε , ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑΔυστυχως ναι. Πιάνω τον εαυτο μου να εχει γινει αυστηρος. Δεν καταλαβαινω γιατι. Καποια μού το εξηγησε "δεν εισαι αυστηρος, χορτάτος εισαι"
Η προ δεκαετιας γκομενα μου ηταν κλωνος της Βογιατζακηαλεξ την βετα μπετινη την γαμουσες;
ρε μαλακα , ρε μαλακααλεξ την βετα μπετινη την γαμουσες;