Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.065
- Πόντοι
- 12.756
Δεν φτανει που προσπαθουμε να σε εξυπηρετησουμε , μας βάζεις και χερι ? ΚΑΙ ΧΕΡΙ ?Πω ρε τύποι μια κοιυβεντα ειπα, δεν περιμενα να δημιουργηθει τετοιο θεμα
Δεν φτανει που προσπαθουμε να σε εξυπηρετησουμε , μας βάζεις και χερι ? ΚΑΙ ΧΕΡΙ ?Πω ρε τύποι μια κοιυβεντα ειπα, δεν περιμενα να δημιουργηθει τετοιο θεμα
ειμαι αντρας βαρυς,ειμαι μπεσαλης,ειμαι και μερακληςδεν πειράζει φίλε. Πες ότι πας σουπερμάρκετ ή να πετάξεις σκουπίδια
πες τα ΠΕΣ ΤΑ με τον μαλακαΔεν φτανει που προσπαθουμε να σε εξυπηρετησουμε , μας βάζεις και χερι ? ΚΑΙ ΧΕΡΙ ?
τελικα τα εχει κανει ολα?Ολα τα έχεις κάνει σημερα, κανε και αυτο , ΚΑΙ ΑΥΤΟ
κλαιμε τον μπαρο φιλεΤι κάνετε εδώ ρε καθίκια?
μιλάνε μέσα από σπηλιά και κάνει αντίλαλο αν καταλαβαίνω καλά.Τι κάνετε εδώ ρε καθίκια?
μερακλης ακουω σε βιτσια σε φανταζομαι το εμβολιο θα φταιει δεν ησουν ετσι ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ.ειμαι αντρας βαρυς,ειμαι μπεσαλης,ειμαι και μερακλης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πες τα ΠΕΣ ΤΑ με τον μαλακα
Μα τι έγινε?κλαιμε τον μπαρο φιλε![]()
δινουμε εμφαση,δινουμε ΕΜΦΑΣΗμιλάνε μέσα από σπηλιά και κάνει αντίλαλο αν καταλαβαίνω καλά.
Λοοοοοοοοοοοοοοοοοοολμιλάνε μέσα από σπηλιά και κάνει αντίλαλο αν καταλαβαίνω καλά.
δεν πειράζει φίλε. Πες ότι πας σουπερμάρκετ ή να πετάξεις σκουπίδια
τελειωνουν τα βασανακια του σε λιγες μερες...παει για το εμβολιο της αστρα και ετοιμαζεται να αναχωρησει απο τον ματαιο τουτο κοσμοΜα τι έγινε?
ο αθηναιος παει για εμβολιο και μαζευει εμπειριες ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.Μα τι έγινε?
αν φοβασαι για το εμβολιο δεν γαμιεται ριχτης εναν μπουτσο μηπως θα σε ξαναδει.H αληθεια ειναι οτι η Γουινι απο την αρχη δεν μου αρεσε, ειχε κατι που με απωθουσε. Αλλά σκεφτηκα οτι δεν πρεπει να ειμαι τοσο αυστηρος και λεω να της δωσω μια ευκαιρια.
H αληθεια ειναι οτι η Γουινι απο την αρχη δεν μου αρεσε, ειχε κατι που με απωθουσε. Αλλά σκεφτηκα οτι δεν πρεπει να ειμαι τοσο αυστηρος και λεω να της δωσω μια ευκαιρια.
δεν ειναι στα κυβικα σου να ξερεις ειναι κατω απο 100 κιλαH αληθεια ειναι οτι η Γουινι απο την αρχη δεν μου αρεσε, ειχε κατι που με απωθουσε. Αλλά σκεφτηκα οτι δεν πρεπει να ειμαι τοσο αυστηρος και λεω να της δωσω μια ευκαιρια.
H αληθεια ειναι οτι η Γουινι απο την αρχη δεν μου αρεσε, ειχε κατι που με απωθουσε. Αλλά σκεφτηκα οτι δεν πρεπει να ειμαι τοσο αυστηρος και λεω να της δωσω μια ευκαιρια.
ποια λες, την κράσω? όχι, τα βρήκαμε πμ κανονίστηκε νταλαβέρι.ακόμα μαζι της τα έχεις ρε τύπε ?