baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
παντοφλες σου εφερε να φορεσεις η εσκυψες εσυ?ερχεται η κυρα και μου λεει δεν εχεις σκισει την γατα μου λεει δεν χρειαστηκε....μου ηρθε ο ουρανος σφοντυλι
παντοφλες σου εφερε να φορεσεις η εσκυψες εσυ?ερχεται η κυρα και μου λεει δεν εχεις σκισει την γατα μου λεει δεν χρειαστηκε....μου ηρθε ο ουρανος σφοντυλι
ερχεται η κυρα και μου λεει δεν εχεις σκισει την γατα μου λεει δεν χρειαστηκε....μου ηρθε ο ουρανος σφοντυλι
τιποτα εφυγε πηγε κουζιναπαντοφλες σου εφερε να φορεσεις η εσκυψες εσυ?
κρυφοδιαβαζει και αυτη στην τουαλετα το σαη.
διάβασε κάτι που δεν έπρεπε?
απλα της ανακοινωσα οτι εσκισα γατες και μου απαντησε αυτο
διάβασε κάτι που δεν έπρεπε?
Με ποια αφορμή στο είπε αυτό;ερχεται η κυρα και μου λεει δεν εχεις σκισει την γατα μου λεει δεν χρειαστηκε....μου ηρθε ο ουρανος σφοντυλι
φοβαμαι μην εχει διαβασει και τπτ αλλο χειροτερο.τιποτα εφυγε πηγε κουζινα
εκανα ανακοινωση και με απαξιωσεΜε ποια αφορμή στο είπε αυτό;
Θα έπρεπε να είχες συνηθίσειεκανα ανακοινωση και με απαξιωσε
φιλε-φιδι τι κανω τωρα;να την σφαξω στο γονα;Θα έπρεπε να είχες συνηθίσει
το μεσημερι θα κανεις προποση σηκωνοντας το ποτηρι με τον κρασο.εκανα ανακοινωση και με απαξιωσε
με βλεπω θα παω φυλακη σαν τον φιλο-φιδιτο μεσημερι θα κανεις προποση σηκωνοντας το ποτηρι με τον κρασο.
στην υγεια του ΑΝΤΡΑ του σπιτιου,στην υγεια του Α και του Ω του σπιτιου,στην υγεια σου.
δεν ξερω εγω τετοιες ανακοινωσεις δεν κανω γυρνανε μπουμερανγκ.με βλεπω θα παω φυλακη σαν τον φιλο-φιδι
δεν ξερω εγω τετοιες ανακοινωσεις δεν κανω γυρνανε μπουμερανγκ.
αυτη πρεπει να μου κανει δωρο προικιαελα τσιμπα εξοχικο να κανεις δωρο ση κυρα.
Войдите на Facebook
Войдите на Facebook, чтобы общаться с друзьями, родственниками и знакомыми.www.facebook.com
ρε προικοθηρα λιγα εχεις αρπαξει αετονυχι.αυτη πρεπει να μου κανει δωρο προικια
Ας τον να κάτσει εκεί να ρουφήξει το αυγό του ..ρε προικοθηρα λιγα εχεις αρπαξει αετονυχι.
τιποτα δεν εχω παρει ειμαι κυριος..δεν ειμαι Διγραμμος εγωρε προικοθηρα λιγα εχεις αρπαξει αετονυχι.