TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Απο μικρός ήθελε να γίνει καπετάνιοςΕιπαμε και εσυ ρε τυπε....αντε και ο Νιπλης αρκει να μην ξεκιναει αυτιστικους διαλογους με ναυαγια.
Απο μικρός ήθελε να γίνει καπετάνιοςΕιπαμε και εσυ ρε τυπε....αντε και ο Νιπλης αρκει να μην ξεκιναει αυτιστικους διαλογους με ναυαγια.
στηριζωνα του κανουμε γαμηλιο δωρο ενα καμπ εβερεστ.
που;σε φερυ-μπωτ;Απο μικρός ήθελε να γίνει καπετάνιος
σε βαρκα περαμα σαλαμιναστηριζω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
που;σε φερυ-μπωτ;
καλη δουλειασε βαρκα περαμα σαλαμινα
Λογικό είναι ούτε χαρτί τουαλέτας δεν μπορείς να σκίσειςερχεται η κυρα και μου λεει δεν εχεις σκισει την γατα μου λεει δεν χρειαστηκε....μου ηρθε ο ουρανος σφοντυλι
Toυλάχιστον θα έχει αφήσει κάτι πίσω του, να τον βρουν οι εξωγήινοι μετά από χιλιάδες χρόνια κατάψυξη. Όχι σαν εμάς με τους ασβέστες και πέταμα μετά από 2 χρόνιατο ταξιδι ειναι το οχημα..το μεσο...
οταν θα ακουσουμε στις ειδησεις για κοκκαλομενο απο το κρυο αψυχο σωμα ανδρα στα 6χλμ στο εβερεστ, τοτε θα ξερουμε...
Ναι σιγουρα γιατι ειναι γνωστο οτι οι γυναικες δεν κοιτανε καθολου τα λεφτα.οχι , αλλα οπως λενε εδω οι γκουρου , θα πρεπει να μεινεις σωβρακο οικονομικα, να πιασεις μια τίμια δουλεια ,και απο εκει και μετα θα βρεις την τυχη σου
Ρε λαμόγιο άσε τα κομμουνιστικά...και πες μας χθες το βράδυ τι εκανεςΤην καλημέρα μου σε όλους τους συναγωνιστές....
Δεν αντεχω το κρυο, να φτιαξει λιγο η θερμοκρασια.
Τελικα ειστε πολυ ψυχουλα και σας ειχα παρεξηγησει λιγο τοτε που θελατε να δανειστειτε για λιγο τους ορχεις μου.Να στείλω τον κ. Ρετσίνωφ να σας λούσει με 2-3 λίτρα πετρέλαιο και να σας πυρπολήσει να ζεσταθείτε;
Δεν
Οταν μου κατσει καμια φυσιολογικη να βλεπεται, τωρα λογω ηλικιας θα ριξω λιγο στανταρ αναγκαστικα.
Γιατι εχεις καμια να προτεινεις ?
Δουλευα και μετά την δουλειά ήμουνα σε σύνδεσμο ομάδος για κοπή πίτας.Ρε λαμόγιο άσε τα κομμουνιστικά...και πες μας χθες το βράδυ τι εκανες
Μπα θα μπερδευομαι ποιο πουλι ειναι το δικο μου.Έχουμε τη Νίκη, την τέως του κ. Τρομπαδώρου.
Δεν μας τα λες καλααααααα... Χάλασες και εσύΔουλευα και μετά την δουλειά ήμουνα σε σύνδεσμο ομάδος για κοπή πίτας.
Έχω γίνει το καλύτερο παιδί λέμε.
Τέρμα τα ξενύχτια τέρμα οι ψευτο-γκομενες τέρμα όλα.
Αυστηρά και ΜΟΝΟ αγοραιος έρωτας και εκδρομές με την ομάδα.
Nothing else.
Όχι τέως, απλά έχουμε ελεύθερη σχέση...Έχουμε τη Νίκη, την τέως του κ. Τρομπαδώρου.
Κι αν δε μπορεσεις να αδειασεις καπακι ενα φραπογαλο με μια τζουρα μαρλμποροθα κανω την ταχυδιαιτα του μιλκο,επι ενα μηνα θα τρωω τυροπιτα και θα πινω μιλκο καθε πρωι.
θα πρεπει ομως να φορας και στολη παραλλαγης, αλλιως δεν λεει...θα κανω την ταχυδιαιτα του μιλκο,επι ενα μηνα θα τρωω τυροπιτα και θα πινω μιλκο καθε πρωι.
Μπα θα μπερδευομαι ποιο πουλι ειναι το δικο μου.
Παρτε την εσεις που ετσι κι αλλιως ψαχνετε μονο κωλους.
Βλεπω ξερετε και προσωπικα τα μεγεθη της Νικης.Ελάτε τώρα!!!
Μην κολλάτε σε μικροπράγματα...
Στο φινάλε θα την βάλουμε στην κλινική και θα της κάνουμε μια επέμβαση αλλαγής φύλου.