Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Παντρευτείτε, κάντε παιδιά...ζήστε τη ζωή....
Παντρευτείτε, κάντε παιδιά...ζήστε τη ζωή....
Και εγώ ρε μαν ?Οχι αυτο ρε εχει μαγαριστει πια...θα ανοιξουμε δικο μας με τιτλο Hellraiser και Reznov να τα λενε και οι υπολοιποι να πανε να γαμηθουν.
Ειπαμε και εσυ ρε τυπε....αντε και ο Νιπλης αρκει να μην ξεκιναει αυτιστικους διαλογους με ναυαγια.Και εγώ ρε μαν ?
Χρειάζεται και τι μενού τσιμπησαμε μέσα στη διάρκεια της ημέρας..Ειπαμε και εσυ ρε τυπε....αντε και ο Νιπλης αρκει να μην ξεκιναει αυτιστικους διαλογους με ναυαγια.
ανεβασε κανα κρεας φωτο να μπει λιγο φως στο νημαΧρειάζεται και τι μενού τσιμπησαμε μέσα στη διάρκεια της ημέρας..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λοιπόν μάγκες πάω Μάνδρα στον αδελφό μου έχει κλείσει τραπέζι εκεί τα λέμε μετά.
Τους ανθρωπους στις ταβερνες τους εχεις ειδοποιησει ή θα σε δουνε ξαφνικα μπροστα τους και θα αρχισουν να τρεχουν στους δρομους ουρλιαζοντας για βοηθεια;Χρειάζεται και τι μενού τσιμπησαμε μέσα στη διάρκεια της ημέρας..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λοιπόν μάγκες πάω Μάνδρα στον αδελφό μου έχει κλείσει τραπέζι εκεί τα λέμε μετά.
Σοβαρεψου λίγο μεγάλος άνθρωποςΤους ανθρωπους στις ταβερνες τους εχεις ειδοποιησει ή θα σε δουνε ξαφνικα μπροστα τους και θα αρχισουν να τρεχουν στους δρομους ουρλιαζοντας για βοηθεια;
ειμαι ο ανθρωπος για τα δυσκολα.εχω σοβαρο θεμα
Με ειπες γελοιο και κωλογερο σε μια προταση 4 λεξεων τυπε....Σοβαρεψου λίγο μεγάλος άνθρωπος
Δεν εχει σχεση με σκατα το προβλημα του...ειμαι ο ανθρωπος για τα δυσκολα.
μπαρε πρεπει να ξεπλυνω με αιμα την ντροπηειμαι ο ανθρωπος για τα δυσκολα.
το αιμα δεν ξεπλενει αφηνει σημαδια.μπαρε πρεπει να ξεπλυνω με αιμα την ντροπη
δεν πειραζειτο αιμα δεν ξεπλενει αφηνει σημαδια.
Δεν ξέρεις ποιο θεομουνο να γαμησεις σήμερα ;εχω σοβαρο θεμα
ακουμε.δεν πειραζει
μεταφορικα ακουμε,διαβαζουμε.ακουμε.
κατσε προσπαθω να ηρεμησω πρωτα ηταν βαρια η προσβολαακουμε.
καλα και μενα απο το πρωι με προσβαλουνε αλλα δεν κανω ετσι.κατσε προσπαθω να ηρεμησω πρωτα ηταν βαρια η προσβολα