Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
να και σε κατι που συμφωνουμεΚλειδωστε το το thread , μιζεριαζω μονο που διαβαζω. ?
να και σε κατι που συμφωνουμεΚλειδωστε το το thread , μιζεριαζω μονο που διαβαζω. ?
θα κανω την ταχυδιαιτα του μιλκο,επι ενα μηνα θα τρωω τυροπιτα και θα πινω μιλκο καθε πρωι.γιατι ρε γαμημενε δεν κανεις διατροφη;πως σκατα θα ντυθεις γαμβρος;
θα κανω την ταχυδιαιτα του μιλκο,επι ενα μηνα θα τρωω τυροπιτα και θα πινω μιλκο καθε πρωι.
Τυπε παμε να ανοιξουμε δικο μας νημα....θα γραφουμε μονο εσυ και εγω με γκεστ σταρ τον Αντζελα να πεταγεται σαν τη πουτσα και να ρωταει τι τσιμπησες μαν.να και σε κατι που συμφωνουμε
σκεφτεσαι να παντρευτεις καποια στιγμη την τρελη;να και σε κατι που συμφωνουμε
το θεμα ειναι πιο μυστηριο θα προηγηθει.σκεφτεσαι να παντρευτεις καποια στιγμη την τρελη;
καλοριζικος ,καλοριζικος,ο σελεμπρε τι επαθε εχει παει για πλυση στομαχου απο τους καφεδες?
ολα καλα θα πανε πιστευωτο θεμα ειναι πιο μυστηριο θα προηγηθει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλοριζικος ,καλοριζικος,ο σελεμπρε τι επαθε εχει παει για πλυση στομαχου απο τους καφεδες?
να παρουμε αυτο ρε που ειναι ετοιμο σιγα τους φλορους απλα του διωχνουμεΤυπε παμε να ανοιξουμε δικο μας νημα....θα γραφουμε μονο εσυ και εγω με γκεστ σταρ τον Αντζελα να πεταγεται σαν τη πουτσα και να ρωταει τι τσιμπησες μαν.
τωρα μου εσπασε τα αρχιδια να παω να την παρω και να την φερω παλι εδω ελεος δλδσκεφτεσαι να παντρευτεις καποια στιγμη την τρελη;
θα κανει και μπατσελορ στο τσατρουμπειτ.ολα καλα θα πανε πιστευω
τωρα μου εσπασε τα αρχιδια να παω να την παρω και να την φερω παλι εδω ελεος δλδ
θα φαει κανενα γονατιδι σημερα και θα μπει το κρανιο της μεσα
Ρε μαλεα τραβα να ξεβουλωσεις καμμια αποχετευση μας εχει φλομωσει στη πιπα πρωινιατικα να πουμε....ελληνες κοντη μνημη,ειχαμε τον αεροπορο ξεχαστηκε βγηκε ο αρβυλας εκανε ντορο μολις ξεπεταχτηκε ο βιασμος ξεχαστηκε και ο πορνοσταθης,καλα για του σεμεδο τι να πουμε κοινωνικη κατακραυγη ολα ειναι ατμος.
Κλειδωστε το το thread , μιζεριαζω μονο που διαβαζω. ?
Οχι αυτο ρε εχει μαγαριστει πια...θα ανοιξουμε δικο μας με τιτλο Hellraiser και Reznov να τα λενε και οι υπολοιποι να πανε να γαμηθουν.να παρουμε αυτο ρε που ειναι ετοιμο σιγα τους φλορους απλα του διωχνουμε
τωρα μου εσπασε τα αρχιδια να παω να την παρω και να την φερω παλι εδω ελεος δλδ
θα φαει κανενα γονατιδι σημερα και θα μπει το κρανιο της μεσα
Νόμιζα πως είσαι ο μπιρλας με αυτό το άβαταρ....ελληνες κοντη μνημη,ειχαμε τον αεροπορο ξεχαστηκε βγηκε ο αρβυλας εκανε ντορο μολις ξεπεταχτηκε ο βιασμος ξεχαστηκε και ο πορνοσταθης,καλα για του σεμεδο τι να πουμε κοινωνικη κατακραυγη ολα ειναι ατμος.
Νόμιζα πως είσαι ο μπιρλας με αυτό το άβαταρ....
συνέχισε δυνατά.το ξερω την εχω γαμησει την διατροφη.
1)Ήθελα να βάλω τον Διονύση αλλά με πρόλαβεςκαλοριζικος ,καλοριζικος,ο σελεμπρε τι επαθε εχει παει για πλυση στομαχου απο τους καφεδες?
εσυ ?σκεφτεσαι να παντρευτεις καποια στιγμη την τρελη;