Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.317
Πόντοι
5.006
Τάκη στο βόλλευ πάλι :alivedick: :confused:
αντε παλι...αφου τα ειπαμε ρε τυπε, δεν σωζεται φετος η χρονια στο βολλευ, ουτε στους ανδρες ουτε στις γυναικες!!!! εγινε τοσο λαθος σχεδιασμος, που δεν μπορει να διορθωθει στα μεσα της χρονιας.. το καλοκαιρι θελει χτισιμο ξανα απο την αρχη τα τμηματα...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Μόλις πεις σε γκόμενα ότι μένεις με γονείς, είσαι 34plus, δεν έχεις αμάξι και εργαζεσαι για 700 ευρώ τίτε θα καταλάβεις αυτό που σου λέω. Κια μην πεταχτει καμιά κουράδα να πει καμιά εξυπνάδα, αναφέρομαι σε κάτι συγκεκριμένο. Στο εξωτερικό όμως, πλέον δεν τα κοιτάνε αυτα
Φίλε Μενέδημε δεν χρειάζονται οι χαρακτηρισμοί και πολύ περισσότερο δεν ταιριάζουν με τον Μενέδημο που όλοι έχουμε αγαπήσει...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
δεν εχει σημασια να μπουμε σε ηλικιακες κατηγορίες κτλ,
μιλουσε για την δική του περίπτωση και μετα γενίκευε .
Συμφωνω με την πραγματικοτητα που παρουσιάζεις , απλα εχθες εδω μεσα ζουσαμε το θέατρο του παραλόγου.

O καθένας μπορεί να γράφει ό,τι του κατέβει. Δεν χρειάζεται να είναι και η αλήθεια. Εγώ όμως, σόρρυ που θα σας φανεί ναρκισσιστικό παρουσιάζω μια πραγματικότητα. Να είναι σκληρή αλλά είναι αληθινή.

Προχθές μιλούσα με μια καταμέτρια κοπέλα κοντά στα 40, η οποία με γούσταρε παλιά, και όλο λέγαμε να βρεθούμε. Μόλις της είπα χαρούμενος ότι πλέον εργάζομαι, είμαι φύλακας με 700 ευρώ εκείνη απλά εξαφανίστηκε. Μια μέτρια γκόμενα που όμως ψάχνει άντρα φτιαγμένο.
Οι γυναίκες, και δεν τις παρεξηγώ αναζητάνε, λόγω της τεράστιας ανασφάλειάς τους, άντρες με κύρος, με καλές εργασίες, με κάποια εκτοπίσματα τέλος πάντων. Αν δεν τα έχεις αυτά απλά δεν ασχολείσαι.
Πώς νιώθω εγώ; Εγώ νιώθω μια χαρά. Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που έχω και με αυτά που παίρνω, ίσως ανεβώ κι άλλο αλλά όχι πολύ οικονομικά. Πατώ γερά στα πόδια μου. Αυτό όμως που θέλω εμφανώς να υπογραμμίσω είναι ότι πλέον δεν υπάρχει πιθανότητα να χτυπήσεις εύκολα γκόμενα είδικά αν είσαι πάνω απο 35
Φίλε Μενέδημε δεν χρειάζονται οι χαρακτηρισμοί και πολύ περισσότερο δεν ταιριάζουν με τον Μενέδημο που όλοι έχουμε αγαπήσει...
Μερικές φορές εκνευρίζομαι πολύ αδερφέ. Εκνευρίζομαι πολύ.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.030
Πόντοι
5.506
παω να ξαπλωσω λιγο να σκεφτω....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
σε δυο ωρες....κοιτα να εισαι εδω
κατσε λιγο φιλε-Τρουμπ...εξηγησε μου καποια πραγματα και αν χρειαστει καβαλαω ΣΑΞΟ φουλαρισμενο με 100σταρα και ερχομαι να βοηθησω σε οτι θες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom