δεν εχει σημασια να μπουμε σε ηλικιακες κατηγορίες κτλ,
μιλουσε για την δική του περίπτωση και μετα γενίκευε .
Συμφωνω με την πραγματικοτητα που παρουσιάζεις , απλα εχθες εδω μεσα ζουσαμε το θέατρο του παραλόγου.
O καθένας μπορεί να γράφει ό,τι του κατέβει. Δεν χρειάζεται να είναι και η αλήθεια. Εγώ όμως, σόρρυ που θα σας φανεί ναρκισσιστικό παρουσιάζω μια πραγματικότητα. Να είναι σκληρή αλλά είναι αληθινή.
Προχθές μιλούσα με μια καταμέτρια κοπέλα κοντά στα 40, η οποία με γούσταρε παλιά, και όλο λέγαμε να βρεθούμε. Μόλις της είπα χαρούμενος ότι πλέον εργάζομαι, είμαι φύλακας με 700 ευρώ εκείνη απλά εξαφανίστηκε. Μια μέτρια γκόμενα που όμως ψάχνει άντρα φτιαγμένο.
Οι γυναίκες, και δεν τις παρεξηγώ αναζητάνε, λόγω της τεράστιας ανασφάλειάς τους, άντρες με κύρος, με καλές εργασίες, με κάποια εκτοπίσματα τέλος πάντων. Αν δεν τα έχεις αυτά απλά δεν ασχολείσαι.
Πώς νιώθω εγώ; Εγώ νιώθω μια χαρά. Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που έχω και με αυτά που παίρνω, ίσως ανεβώ κι άλλο αλλά όχι πολύ οικονομικά. Πατώ γερά στα πόδια μου. Αυτό όμως που θέλω εμφανώς να υπογραμμίσω είναι ότι πλέον δεν υπάρχει πιθανότητα να χτυπήσεις εύκολα γκόμενα είδικά αν είσαι πάνω απο 35
Φίλε Μενέδημε δεν χρειάζονται οι χαρακτηρισμοί και πολύ περισσότερο δεν ταιριάζουν με τον Μενέδημο που όλοι έχουμε αγαπήσει...
Μερικές φορές εκνευρίζομαι πολύ αδερφέ. Εκνευρίζομαι πολύ.