ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.480
- Πόντοι
- 5.006
Εσύ μλκ μου εισαι για δέσιμο στη Ποντίων.αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααψουυυυυυυυυυ
Εσύ μλκ μου εισαι για δέσιμο στη Ποντίων.αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααψουυυυυυυυυυ
νομιζω οι εξαιρεσεις ίσχυαν παλια , τωρα τις εξαιρεσεις πρεπει να τις λεμε κοριτσια που ζουν κατασταση ομηρίας Κωσταλεξη και δεν ξερουν τι γινεται εξω ..Προς Θεού δεν αντιλέγω. Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και οι τύχες. Και ένα χαλασμένο αναλογικό ρολόι, 2 φορές μέσα στο 24ωρο δείχνει ολόσωστα την ώρα. Αυτό δεν αναιρεί τα όσα αναφερω.
την εστειλα εξω να παρει , δεν εχω ιδέα τι θα φερειΝιπλη τι καλό έχει το πρωινο;
Μόλις πεις σε γκόμενα ότι μένεις με γονείς, είσαι 34plus, δεν έχεις αμάξι και εργαζεσαι για 700 ευρώ τίτε θα καταλάβεις αυτό που σου λέω. Κια μην πεταχτει καμιά κουράδα να πει καμιά εξυπνάδα, αναφέρομαι σε κάτι συγκεκριμένο. Στο εξωτερικό όμως, πλέον δεν τα κοιτάνε αυτανομιζω οι εξαιρεσεις ίσχυαν παλια , τωρα τις εξαιρεσεις πρεπει να τις λεμε κοριτσια που ζουν κατασταση ομηρίας Κωσταλεξη και δεν ξερουν τι γινεται εξω ..
Πιο πολλες πιθανοτητες εχει ο Κασιδιαρης να παντρευετει Πακιστανη γκομενα απο το να βρεθει εξαιρεση
την εστειλα εξω να παρει , δεν εχω ιδέα τι θα φερει
Βασικα προθυμοποιήθηκε να παει να φερει , για να δουμε
ειχαμε εναν τυπο εχθες εδω τον Αθηναιο, ας τον πουμε κουράδα για συντομία ,που ελεγε οτι μπορεις να γαμας μουνια οντας μισθωτος..Μόλις πεις σε γκόμενα ότι μένεις με γονείς, είσαι 34plus, δεν έχεις αμάξι και εργαζεσαι για 700 ευρώ τίτε θα καταλάβεις αυτό που σου λέω. Κια μην πεταχτει καμιά κουράδα να πει καμιά εξυπνάδα, αναφέρομαι σε κάτι συγκεκριμένο. Στο εξωτερικό όμως, πλέον δεν τα κοιτάνε αυτα
λέει αλήθειες μπρο μου , ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , δεν πινει καφεδες στα κοφυ μπερυπολυ επιθετικος ο μενεδημος σημερα
Κοίτα μη σου φέρει καμία τυρόπιτα από τα Έβερεστ.λέει αλήθειες μπρο μου , ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , δεν πινει καφεδες στα κοφυ μπερυ
θα δω τι κουβαλάει απο την καμερα μολις πλησιασει σπιτι , αν ειναι εβερεστ κατι μου λεει οτι θα μεινει απ εξωΚοίτα μη σου φέρει καμία τυρόπιτα από τα Έβερεστ.
Nαι μπορείς να γαμάς μουνάρες φίλε μου και ζητιάνος να είσαι, αλλά πόσοι τέτοιοι υπάρχουν; - και ποιος είναι ο "αλγόριθμος" που οδηγεί σε αυτό; - Λοιπόν, ας μην λέμε ότι θέλουμε. Εγώ μιλάω ρεαλιστικά και μόνο. Και ρεαλιστικά αν είσαι όπως περιγράφω κάθεσαι στο σπίτι σου ή κάπου κάπου πας στα σκατομπουρδέλα όπως οι 15χρονοι.ειχαμε εναν τυπο εχθες εδω τον Αθηναιο, ας τον πουμε κουράδα για συντομία ,που ελεγε οτι μπορεις να γαμας μουνια οντας μισθωτος..
ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ γι αυτο που εισαι
θα δω τι κουβαλάει απο την καμερα μολις πλησιασει σπιτι , αν ειναι εβερεστ κατι μου λεει οτι θα μεινει απ εξω
εφυγε και σου ψυρισε την 50ρου που της εδωσες για τυροπιτες....σκληρη πουτανα ζωη νιπλη στα λεω ελα να οργανωθουμετην εστειλα εξω να παρει , δεν εχω ιδέα τι θα φερει
Βασικα προθυμοποιήθηκε να παει να φερει , για να δουμε
Καλημέρα ΜΕΝΕΔΗΜΕ, πως πας με την καινουργια δουλεια; Εισαι ικανοποιημενος;Μόλις πεις σε γκόμενα ότι μένεις με γονείς, είσαι 34plus, δεν έχεις αμάξι και εργαζεσαι για 700 ευρώ τίτε θα καταλάβεις αυτό που σου λέω. Κια μην πεταχτει καμιά κουράδα να πει καμιά εξυπνάδα, αναφέρομαι σε κάτι συγκεκριμένο. Στο εξωτερικό όμως, πλέον δεν τα κοιτάνε αυτα
Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος George. Απόλυτα. Χωρίς δείγμα υπερβολής στο λέω. Καλημέρα και σε εσένα και καλή δύναμη!Καλημέρα ΜΕΝΕΔΗΜΕ, πως πας με την καινουργια δουλεια; Εισαι ικανοποιημενος;
Μπραβο φίλε, να και ενα καλο νεο. Ελπιζω να βρεις αυτο που ψαχνεις και στους υπολοιπους τομειςΕίμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος George. Απόλυτα. Χωρίς δείγμα υπερβολής στο λέω. Καλημέρα και σε εσένα και καλή δύναμη!
δεν διαφωνω καθολουλέει αλήθειες μπρο μου , ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , δεν πινει καφεδες στα κοφυ μπερυ
Σε ευχαριστώ και πάλι George. Το ότι είμαι ευχαριστημένος είναι αποτέλεσμα της καλής σχέσης των μεταβλητών Εργασία - Αμοιβή για την εργασία αυτή - Απόσταση από σπίτι - Κόστος πρόσβασης - Απαιτήσεις εραγσίας - Συνάδερφοι - Ρόλος.Μπραβο φίλε, να και ενα καλο νεο. Ελπιζω να βρεις αυτο που ψαχνεις και στους υπολοιπους τομεις
Οι πιρφόροι πλέον είναι σαν πανδημία πάντως.δεν διαφωνω καθολου
αν η καθε μετρια εχει 30 πεσιματα την μερα κατσε εσυ στη σταση του λεωφορειου και περιμενε να σε "ερωτευτει"
διαφωνω στο "οι γκομενες πρεπει να καταλαβουν" αλλα τεσπα
μαλακα 5 καμελ αφιλτρα....μεινανεδεν διαφωνω καθολου
αν η καθε μετρια εχει 30 πεσιματα την μερα κατσε εσυ στη σταση του λεωφορειου και περιμενε να σε "ερωτευτει"
διαφωνω στο "οι γκομενες πρεπει να καταλαβουν" αλλα τεσπα