Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.480
Πόντοι
5.006
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααψουυυυυυυυυυ
Εσύ μλκ μου εισαι για δέσιμο στη Ποντίων.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Προς Θεού δεν αντιλέγω. Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και οι τύχες. Και ένα χαλασμένο αναλογικό ρολόι, 2 φορές μέσα στο 24ωρο δείχνει ολόσωστα την ώρα. Αυτό δεν αναιρεί τα όσα αναφερω.
νομιζω οι εξαιρεσεις ίσχυαν παλια , τωρα τις εξαιρεσεις πρεπει να τις λεμε κοριτσια που ζουν κατασταση ομηρίας Κωσταλεξη και δεν ξερουν τι γινεται εξω ..

Πιο πολλες πιθανοτητες εχει ο Κασιδιαρης να παντρευετει Πακιστανη γκομενα απο το να βρεθει εξαιρεση

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
νομιζω οι εξαιρεσεις ίσχυαν παλια , τωρα τις εξαιρεσεις πρεπει να τις λεμε κοριτσια που ζουν κατασταση ομηρίας Κωσταλεξη και δεν ξερουν τι γινεται εξω ..

Πιο πολλες πιθανοτητες εχει ο Κασιδιαρης να παντρευετει Πακιστανη γκομενα απο το να βρεθει εξαιρεση
Μόλις πεις σε γκόμενα ότι μένεις με γονείς, είσαι 34plus, δεν έχεις αμάξι και εργαζεσαι για 700 ευρώ τίτε θα καταλάβεις αυτό που σου λέω. Κια μην πεταχτει καμιά κουράδα να πει καμιά εξυπνάδα, αναφέρομαι σε κάτι συγκεκριμένο. Στο εξωτερικό όμως, πλέον δεν τα κοιτάνε αυτα

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Μόλις πεις σε γκόμενα ότι μένεις με γονείς, είσαι 34plus, δεν έχεις αμάξι και εργαζεσαι για 700 ευρώ τίτε θα καταλάβεις αυτό που σου λέω. Κια μην πεταχτει καμιά κουράδα να πει καμιά εξυπνάδα, αναφέρομαι σε κάτι συγκεκριμένο. Στο εξωτερικό όμως, πλέον δεν τα κοιτάνε αυτα
ειχαμε εναν τυπο εχθες εδω τον Αθηναιο, ας τον πουμε κουράδα για συντομία ,που ελεγε οτι μπορεις να γαμας μουνια οντας μισθωτος..

ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ γι αυτο που εισαι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
ειχαμε εναν τυπο εχθες εδω τον Αθηναιο, ας τον πουμε κουράδα για συντομία ,που ελεγε οτι μπορεις να γαμας μουνια οντας μισθωτος..

ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ γι αυτο που εισαι
Nαι μπορείς να γαμάς μουνάρες φίλε μου και ζητιάνος να είσαι, αλλά πόσοι τέτοιοι υπάρχουν; - και ποιος είναι ο "αλγόριθμος" που οδηγεί σε αυτό; - Λοιπόν, ας μην λέμε ότι θέλουμε. Εγώ μιλάω ρεαλιστικά και μόνο. Και ρεαλιστικά αν είσαι όπως περιγράφω κάθεσαι στο σπίτι σου ή κάπου κάπου πας στα σκατομπουρδέλα όπως οι 15χρονοι.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.030
Πόντοι
5.506
την εστειλα εξω να παρει , δεν εχω ιδέα τι θα φερει
Βασικα προθυμοποιήθηκε να παει να φερει , για να δουμε
εφυγε και σου ψυρισε την 50ρου που της εδωσες για τυροπιτες....σκληρη πουτανα ζωη νιπλη στα λεω ελα να οργανωθουμε

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Καλημέρα ΜΕΝΕΔΗΜΕ, πως πας με την καινουργια δουλεια; Εισαι ικανοποιημενος;

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Καλημέρα ΜΕΝΕΔΗΜΕ, πως πας με την καινουργια δουλεια; Εισαι ικανοποιημενος;
Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος George. Απόλυτα. Χωρίς δείγμα υπερβολής στο λέω. Καλημέρα και σε εσένα και καλή δύναμη!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος George. Απόλυτα. Χωρίς δείγμα υπερβολής στο λέω. Καλημέρα και σε εσένα και καλή δύναμη!
Μπραβο φίλε, να και ενα καλο νεο. Ελπιζω να βρεις αυτο που ψαχνεις και στους υπολοιπους τομεις

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
λέει αλήθειες μπρο μου , ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , δεν πινει καφεδες στα κοφυ μπερυ
δεν διαφωνω καθολου

αν η καθε μετρια εχει 30 πεσιματα την μερα κατσε εσυ στη σταση του λεωφορειου και περιμενε να σε "ερωτευτει"

διαφωνω στο "οι γκομενες πρεπει να καταλαβουν" αλλα τεσπα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Μπραβο φίλε, να και ενα καλο νεο. Ελπιζω να βρεις αυτο που ψαχνεις και στους υπολοιπους τομεις
Σε ευχαριστώ και πάλι George. Το ότι είμαι ευχαριστημένος είναι αποτέλεσμα της καλής σχέσης των μεταβλητών Εργασία - Αμοιβή για την εργασία αυτή - Απόσταση από σπίτι - Κόστος πρόσβασης - Απαιτήσεις εραγσίας - Συνάδερφοι - Ρόλος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν διαφωνω καθολου

αν η καθε μετρια εχει 30 πεσιματα την μερα κατσε εσυ στη σταση του λεωφορειου και περιμενε να σε "ερωτευτει"

Οι πιρφόροι πλέον είναι σαν πανδημία πάντως.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.030
Πόντοι
5.506
δεν διαφωνω καθολου

μαλακα 5 καμελ αφιλτρα....μεινανε
με εχει πιασει τρομος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom