The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
βαλε μουσικη και μην βλεπεις μουμιες
Τελικά το είπε και το έκανε ο αγαπημένος σας θείος.
Σας αποκλήρωσε.
βαλε μουσικη και μην βλεπεις μουμιες
Εγώ είχα προσφερθεί να σε παραχωρήσω σε αυτόν για θείο αλλά δεν ήθελε. Τελικά σε κράτησα εγώ και μια χαρά δέχομαι τα μπαξίσια σου.Τελικά το είπε και το έκανε ο αγαπημένος σας θείος.
Σας αποκλήρωσε.![]()
πουναι ο νιπλης ρε γαμιολες να βαλουμε ενα πεπαλαιωμενο ουισκι να πιουμε να μιλησουμε για οικονομικοερωτικα θεματα?
θα μπουνε οι ψωλαρμενιστες σε λιγο και το νημα θα γαμηθει
γαμιοληδες τεντιμποιδες μουνοσκυλα...θα τα παρατησω ολα και θα γινω μπελβεντερε σε στριπ σοουΈτσι!!!
Όλο "πόσους καφέδες ήπιες σήμερα" και "τι τσίμπησες μαν"...
All day bar restaurant το έχουν καταντήσει εδώ μέσα...![]()
γαμιοληδες τεντιμποιδες μουνοσκυλα...θα τα παρατησω ολα και θα γινω μπελβεντερε σε στριπ σοου
με εβαλες σε σκεψεις....Φιάλη Ντομ Περινιόν να γίνετε. Υπάρχουν απείρως περισσότερες πιθανότητες να σας χώσει στο αιδοίο του κάνα κλασάτο μουνί.![]()
Μη βρίζεις αδελφεθα τους γαμησω ολους μπαρμπα μου σημερα,,,,εχω αναμικτα νευρα με νοσταλγια
Μη βρίζεις αδελφε![]()
![]()
πηγες ποντιων?
Όχι δωδεκανησουπηγες ποντιων?
Τι τσίμπησες μανΈτσι!!!
Όλο "πόσους καφέδες ήπιες σήμερα" και "τι τσίμπησες μαν"...
All day bar restaurant το έχουν καταντήσει εδώ μέσα...![]()
αντε να πουμε μια σοβαρη κουβεντα εδω μεσα....ολοι κοιμουνται ρε μαλακα συνεχειαβουλε βουκου ζε α βε κμουα,βου ζα βου λι αβι α ροζ βου αλε βου κι βα
θα πεθανετε ολοι,θα κολλησετε κορονοιο ουτε ο αθηναιος δεν την γλυτωσε που δεν εχει αιμα αλλα υγρο φαιζερ μεσα του.αντε να πουμε μια σοβαρη κουβεντα εδω μεσα....ολοι κοιμουνται ρε μαλακα συνεχεια
Αδελφέ τι έχουμε τι νέα;αντε να πουμε μια σοβαρη κουβεντα εδω μεσα....ολοι κοιμουνται ρε μαλακα συνεχεια
με ποιους παιζουμε σημερα αδερφε? εχω κατι ζητηματα και δεν παρακολουθωΑδελφέ τι έχουμε τι νέα;