troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.032
- Πόντοι
- 5.506
θα ερθω και εγω να πιω μια μπυραΣας αφήνω. Πάω να δω μια φίλη που δουλεύει σε καφέ
θα ερθω και εγω να πιω μια μπυραΣας αφήνω. Πάω να δω μια φίλη που δουλεύει σε καφέ
Σας αφήνω. Πάω να δω μια φίλη που δουλεύει σε καφέ
μαλακια νημα να κλειδωσει και τα κλειδια πεταμα στην αιτνα
στα σκασε το σισα ρεζ?μαλακια νημα να κλειδωσει και τα κλειδια πεταμα στην αιτνα
nope δεν το εκανα εγωΡε χαμένε...
Πάλι έδωσες ντρόγκια στο σκυλί;;;
Θα το ξεκάνεις το κακόμοιρο... 'Ασε που από τις τόσες φορές που του έχεις δώσει, έχει αρχίσει να παρουσιάζει στερητικό...
που εχει μπλεξει ο μαλακας ο νιπλης αραγε?
ουτε τσιαγαρα δεν εχω πως πας τωρα πρωι πρωι μεσα στο ψωλοκρυο?στα σκασε το σισα ρεζ?
ουτε τσιαγαρα δεν εχω πως πας τωρα πρωι πρωι μεσα στο ψωλοκρυο?
τι κανουμε το κοβουμε η παμε?
το ιδιο και εγω ρε....
θα παμε ρε σιγα μην το κοψουμε....εχω ακομα 4 ΟΜΕ πρασινα που αφησε η αλλη χτες θα τα πιω και μετα θα παωτι κανουμε το κοβουμε η παμε?
Να βουτήξουμε τις καραμπίνες και να αρματωθούμε λες μήπως και κινδυνεύει;που εχει μπλεξει ο μαλακας ο νιπλης αραγε?
ενα μαρλμπορο ΕΝΑθα παμε ρε σιγα μην το κοψουμε....εχω ακομα 4 ΟΜΕ πρασινα που αφησε η αλλη χτες θα τα πιω και μετα θα παω
αστα ...του ριξε χαπι βιασμου η καριολα και σιγοπεθαινει γαμωνταςΝα βουτήξουμε τις καραμπίνες και να αρματωθούμε λες μήπως και κινδυνεύει;
Τα πράγματα είναι σοβαρά τότε.αστα ...του ριξε χαπι βιασμου η καριολα και σιγοπεθαινει γαμωντας
καντο δυο μονοφυλα....θα σωσεις για λιγοενα μαρλμπορο ΕΝΑ
βαλε μουσικη και μην βλεπεις μουμιεςα σορρυ ειναι και ο σαρηγιαννης που αφιερωσε την ζωη του να ψαχνει στα λυμματα κοβιντ