The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Καλημέρα Άγιε!!! Από τις 5 είμαι εδώ και τηρώ στάση αναμονής ?
Εύγε τέκνον μου!
Η ζωή είναι σύντομη για να την χαραμίζουμε στον ύπνο.
Καλημέρα Άγιε!!! Από τις 5 είμαι εδώ και τηρώ στάση αναμονής ?
Ουτε την βικαρα
5360m τύπε!!! Με τη hiking Greece θα πας;;;;Πατα you tube everest base camp k θα δεις.
Ξεκινας απο luckla κ με περπατημα 6 με 7 ωρες τη μερα ανεβαινει στο base camp του everest sta 6000 m υψος
Εύγε τέκνον μου!
Η ζωή είναι σύντομη για να την χαραμίζουμε στον ύπνο.
Μεσιέ εσείς κοιμάστε ποτέ?Ξυπνήστε ρεμάλια...
Ξημέρωσε.
Αυτόν τον πληρώνουμε για φύλακα ???
Μεσιέ εσείς κοιμάστε ποτέ?
Καλημέρα καλή Κυριακή σε όλους
τα ειπες ολα.....Το μουνί είναι μια τρύπα που χύνεται μέσα της όλη η ματαιοδοξία του κόσμου.
Κι εσείς έχετε πέσει μέσα με τα μούτρα.
Τι θέλει ένας γέρος στο μπου? Την υπενθύμιση να πάρει τα φάρμακά του?Οι φύλακες οφείλουν να είναι ξάγρυπνοι, κυρία.
Αν και η αλήθεια είναι πως οι γέροι κοιμούνται λίγο και κατά μικρά διαστήματα.
τα ειπες ολα.....
μαλιστα κυρια μουΤι θέλει ένας γέρος στο μπου? Την υπενθύμιση να πάρει τα φάρμακά του?
Αν δεν ήσασταν γερός θα πέφτατε και εσείςΤο μουνί είναι μια τρύπα που χύνεται μέσα της όλη η ματαιοδοξία του κόσμου.
Κι εσείς έχετε πέσει μέσα με τα μούτρα.
Τι θέλει ένας γέρος στο μπου? Την υπενθύμιση να πάρει τα φάρμακά του?
Μεσιέ βασιζόμαστε σε σαςμαλιστα κυρια μου
θα τους γαμησω ολους μπαρμπα μου σημερα,,,,εχω αναμικτα νευρα με νοσταλγιαΠάλι καλά που είστε εδώ.
Ό,τι σας ήθελα.
Ξεκινήστε παρακαλώ σε πέντε λεπτά να γράφετε τις απουσίες από τον Κυριακάτικο εκκλησιασμό.
Αν δεν ήσασταν γερός θα πέφτατε και εσείς
πες μου τα παντα....ειμαι βραχος θα σε στηριξωΜεσιέ βασιζόμαστε σε σας
Έτσι σας θέλω ανιψιέ μου. Σκληρό και αποφασιστικό.θα τους γαμησω ολους μπαρμπα μου σημερα,,,,εχω αναμικτα νευρα με νοσταλγια
με εχει πνιξει το δικιο και ο ερωτας....κοιμονται ολοι οι καριοληδες ε?Έτσι θα θέλω ανιψιέ μου. Σκληρό και αποφασιστικό.
Σας αφήνω. Πάω να δω μια φίλη που δουλεύει σε καφέΦάτε μάτια ψάρια, και κοιλιά περίδρομο... Αν με εννοείτε, κυρία.