kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.796
- Πόντοι
- 4.496
Μοιάζει με μια που είχε φολιάσει μια ολόκληρη γειτονιά με τηγανόψωμα ???κουτα ποια ειναι η κυρατσα στο αβαταρ αυτη με τα φολιασμενα πτι φουρ?
Μοιάζει με μια που είχε φολιάσει μια ολόκληρη γειτονιά με τηγανόψωμα ???κουτα ποια ειναι η κυρατσα στο αβαταρ αυτη με τα φολιασμενα πτι φουρ?
ναι αυτην λεω τηγανοψωμα ηταν?Μοιάζει με μια που είχε φολιάσει μια ολόκληρη γειτονιά με τηγανόψωμα ???
Παω να ξαναπαιξω Diablo...αμα ξαναγινει τζερτζελες στειλε μηνυμα.κουτα ποια ειναι η κυρατσα στο αβαταρ αυτη με τα φολιασμενα πτι φουρ?
Καταδρομικη φωκια κανει εφοδους αμα δει θηραμα.Παω να ξαναπαιξω Diablo...αμα ξαναγινει τζερτζελες στειλε μηνυμα.
Ήταν του χώρου που κινούμαστε...υπηρεσία.κουτα ποια ειναι η κυρατσα στο αβαταρ αυτη με τα φολιασμενα πτι φουρ?
μπηκες ισοπεδωσες τους εισβολεις και αποχωρεις με το σκαλπ τους στη ζωνη....Παω να ξαναπαιξω Diablo...αμα ξαναγινει τζερτζελες στειλε μηνυμα.
Τηγανόψωμα σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτή στη φώτο του κούταναι αυτην λεω τηγανοψωμα ηταν?![]()
Αδελφέ ήθελα να σου στείλω μύνημα όταν μπήκε η Μαντώ η τραγουδίστρια αλλά λέω μπορεί να το χώνεις εκείνη την ώρα.Μαλακες οσο γαμουσα τον Diablo εγινε beef Αθηναιου με Νιπλη,μπηκε η υπερμουναρα Μαντω,ο Πεζεβεγκης και ο αυτιστικος κλωνος Psixopathis.Αντε γαμηθειτε ρε αρχιδια στειλτε κανενα μηνυμα....
Για δυο πραγματα δεν εχω κατασταλλαξει, ποιο ειναι το νοημα της ζωης και ποιος ειναι το μεγαλυτερο ναυαγιο εδω μεσα.![]()
Πιασε ενα κρασι απο τη καβα και δωσε μου λιγο αποφθεγμα σοφιας σεβασμιε γεροντα.Σχεδόν όλα τα πρεζάκια που κουράρουμε τις ίδιες απορίες έχετε.![]()
Τι τσιμπησες μάν εσύ;Πιασε ενα κρασι απο τη καβα και δωσε μου λιγο αποφθεγμα σοφιας σεβασμιε γεροντα.
Σαβουρα απο εξω , @@ διατροφη.Τι τσιμπησες μάν εσύ;
Μπράβο τυπε.Σαβουρα απο εξω , @@ διατροφη.
Πιασε ενα κρασι απο τη καβα και δωσε μου λιγο αποφθεγμα σοφιας σεβασμιε γεροντα.
Θα δωσω τα συγχαρητηρια στα τρυγλικεριδια μου.Μπράβο τυπε.
Ειστε τοσο γεναιοδωρος που ενα δακρυ σχεδον κυλισε.Αμέσως! Το ακριβότερο θα φέρω!
Μια ερώτηση μόνο.
Με μετρητά θα πληρώσετε ή με κάρτα;![]()
Δώσαμε... Δώσαμε.τοκ τοκ τοκ.
εσύ τι τσιμπήσατε άγιε μου;Δώσαμε... Δώσαμε.
κρεμμυδια καθαρισες?Θα δωσω τα συγχαρητηρια στα τρυγλικεριδια μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειστε τοσο γεναιοδωρος που ενα δακρυ σχεδον κυλισε.