The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.275
- Πόντοι
- 25.467
Στην ηλικία μου ό,τι μπορώ.......![]()
Εύγε, φίλτατε.
Τα σέβη μου.
![Coolsmiley :cool2: :cool2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coolsmiley.gif)
Στην ηλικία μου ό,τι μπορώ.......![]()
Hayır.η φενερ θα κερδισει σημερα?
μας γαμησες.Hayır.
κερατουκλη ...Είδες πώς πετάχτηκε ο άλλος από το φωταγωγό μόλις έγραψα στο "φιλαράκι" του.![]()
Είδες πώς πετάχτηκε ο άλλος από το φωταγωγό μόλις έγραψα στο "φιλαράκι" του.![]()
μας γαμησες.![]()
fenner şehir takımı değil?ve Yunan yanlısı bölge?Hayır.
fenner şehir takımı değil?ve Yunan yanlısı bölge?
Yunanlılar her zaman çatışır.vai vai vai.Ρε άι σιχτίρ... Κωλότουρκα...
Προσεχε τυπε. Και εμενα η κωλο-γρια μου για να μου μαγειρεψει και να της ριξω ενα στα γρηγορα ηρθε, και μου εχει κατσικωθει 40 χρονια τωρα.δεν ξερω τυπε , θα ερθει να μαγειρεψει το καινουργιο μου κοριτσι , να μου κανει επίδειξη τι ξερει να κανει ( νομιζει και αυτη οτι θα την κρατησω ).
Παντως το καλο που της θελω να τρωγεται γιατι εχω δωσει ρεπο στην πινέζα και αν ειναι μαλακια θα μεινουμε νηστικοι
H Κωνσταντινούπολη έχει τρείς παραδοσια΄κες μεγάλες ομάδες την Fenerbahçe την Galatasaray και τηνfenner şehir takımı değil?ve Yunan yanlısı bölge?
η μπεσικτας ειναιι συνοικια αν δεν κανω λαθος.H Κωνσταντινούπολη έχει τρείς παραδοσια΄κες μεγάλες ομάδες την Fenerbahçe την Galatasaray και την
Beşiktaş
Εμεις Μπεσικτας ειμαστε, ετσι δεν ειναι;H Κωνσταντινούπολη έχει τρείς παραδοσια΄κες μεγάλες ομάδες την Fenerbahçe την Galatasaray και την
Beşiktaş
Μπακασετας μάλλον.Εμεις Μπεσικτας ειμαστε, ετσι δεν ειναι;![]()
Δεν κάνεις λάθοςη μπεσικτας ειναιι συνοικια αν δεν κανω λαθος.
Sarı kanaryaΕμεις Μπεσικτας ειμαστε, ετσι δεν ειναι;![]()
Πλακα εκανα. Ξερω την αδυναμια σου στα κιτρινομαυρα. Παντως Γαλατα δεν ειμαστε ουτε με σφαιρες.Sarı kanarya![]()