The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.474
- Πόντοι
- 25.467
Στην ηλικία μου ό,τι μπορώ.......
Εύγε, φίλτατε.
Τα σέβη μου.
Στην ηλικία μου ό,τι μπορώ.......
Hayır.η φενερ θα κερδισει σημερα?
μας γαμησες.Hayır.
κερατουκλη ...Είδες πώς πετάχτηκε ο άλλος από το φωταγωγό μόλις έγραψα στο "φιλαράκι" του.
Είδες πώς πετάχτηκε ο άλλος από το φωταγωγό μόλις έγραψα στο "φιλαράκι" του.
μας γαμησες.
fenner şehir takımı değil?ve Yunan yanlısı bölge?Hayır.
fenner şehir takımı değil?ve Yunan yanlısı bölge?
Yunanlılar her zaman çatışır.vai vai vai.Ρε άι σιχτίρ... Κωλότουρκα...
Προσεχε τυπε. Και εμενα η κωλο-γρια μου για να μου μαγειρεψει και να της ριξω ενα στα γρηγορα ηρθε, και μου εχει κατσικωθει 40 χρονια τωρα.δεν ξερω τυπε , θα ερθει να μαγειρεψει το καινουργιο μου κοριτσι , να μου κανει επίδειξη τι ξερει να κανει ( νομιζει και αυτη οτι θα την κρατησω ).
Παντως το καλο που της θελω να τρωγεται γιατι εχω δωσει ρεπο στην πινέζα και αν ειναι μαλακια θα μεινουμε νηστικοι
H Κωνσταντινούπολη έχει τρείς παραδοσια΄κες μεγάλες ομάδες την Fenerbahçe την Galatasaray και τηνfenner şehir takımı değil?ve Yunan yanlısı bölge?
η μπεσικτας ειναιι συνοικια αν δεν κανω λαθος.H Κωνσταντινούπολη έχει τρείς παραδοσια΄κες μεγάλες ομάδες την Fenerbahçe την Galatasaray και την
Beşiktaş
Εμεις Μπεσικτας ειμαστε, ετσι δεν ειναι;H Κωνσταντινούπολη έχει τρείς παραδοσια΄κες μεγάλες ομάδες την Fenerbahçe την Galatasaray και την
Beşiktaş
Μπακασετας μάλλον.Εμεις Μπεσικτας ειμαστε, ετσι δεν ειναι;
Δεν κάνεις λάθοςη μπεσικτας ειναιι συνοικια αν δεν κανω λαθος.
Sarı kanaryaΕμεις Μπεσικτας ειμαστε, ετσι δεν ειναι;
Πλακα εκανα. Ξερω την αδυναμια σου στα κιτρινομαυρα. Παντως Γαλατα δεν ειμαστε ουτε με σφαιρες.Sarı kanarya