διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Πλακα εκανα. Ξερω την αδυναμια σου στα κιτρινομαυρα. Παντως Γαλατα δεν ειμαστε ουτε με σφαιρες.
Πλακα εκανα. Ξερω την αδυναμια σου στα κιτρινομαυρα. Παντως Γαλατα δεν ειμαστε ουτε με σφαιρες.
Τι ηλικια εισαι νιπλη δεν σε ρωτησα ποτε.μονο VIP παιδια , με γκογκιτς και τους λοιπους ..
τελευταια φορα που πηγα εκτος επισημων ηταν με ενα φιλικο την δεκαετια του 90 με Νοτιγχαμ
με εχεις ξαναρωτησει και δεν εχω απαντησει ... γιατι να απαντησω τωρα ?Τι ηλικια εισαι νιπλη δεν σε ρωτησα ποτε.
Δεν το θυμομουνα, καλα παντως 50+ θα εισαι με αυτα που γραφεις.με εχεις ξαναρωτησει και δεν εχω απαντησει ... γιατι να απαντησω τωρα ?
βρε που να πας να γαμηθεις που ειμαι 50 +Δεν το θυμομουνα, καλα παντως 50+ θα εισαι με αυτα που γραφεις.
Βαρια το πηρες ε αρα κοντα στα 40 θα εισαι.βρε που να πας να γαμηθεις που ειμαι 50 +
για το πρωτο εχω να σου πω αυτο που λενε στο χωριο μου life's a bitch and then you dieΓια δυο πραγματα δεν εχω κατασταλλαξει, ποιο ειναι το νοημα της ζωης και ποιος ειναι το μεγαλυτερο ναυαγιο εδω μεσα.
Καθρεπτη δεν εχεις σπιτι τυπε ή τον εσπασες γιατι δεν αντεχες να βλεπεις τα χαλια σου;ποιος ειναι το μεγαλυτερο ναυαγιο εδω μεσα.
Τι εγινε κλωνε σημερα με ποιο θεμα θα μας σπασεις τον πουτσο μπας και ασχοληθει κανεις μαζι σου;Περαν πασης αμφιβολια το μεγαλυτερο ναυαγιο ειναι η ψυχοπαθης φωκια.
Πάω να φτιάξω ποπ κορν ?Καθρεπτη δεν εχεις σπιτι τυπε ή τον εσπασες γιατι δεν αντεχες να βλεπεις τα χαλια σου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι εγινε κλωνε σημερα με ποιο θεμα θα μας σπασεις τον πουτσο μπας και ασχοληθει κανεις μαζι σου;
Εχεις αποκατασταθει μονιμα με τη παλαμη σου τυπε....Δεν εχω θεματα , εχεις να μου γνωρισεις καμια μορφωμενη κοπελα να αποκατασταθω εσυ που εισαι επιστημονας ανθρωπος ?
Ποιηση σκέτη είσαι.....ΠΟΙΗΣΗΑν είναι εκείνη στρώσε τραπέζι
και βάλε ένα δίσκο να παίζει.
Αν είναι εκείνη σεντόνια ν’ αλλάξεις
και φώτα πολλά μην ανάψεις.
Αν είναι εκείνη, αν είναι εκείνη.
Κοίτα να δεις ποιος χτυπάει,
δεν είμ’ εδώ για κανέναν.
Για όλους η πόρτα μου κλείνει,
όμως αν είναι εκείνη
ΛεΠα
Με δικασες κανονικα.Εχεις αποκατασταθει μονιμα με τη παλαμη σου τυπε....
Απο ποιητική συλλογή της Λαίδης...Κοίτα αν θες τον εαυτό της στον καθρέφτη
να δεις κι εκείνος ότι θα σε βγάλει ψεύτη
γιατί δεν ήτανε ποτέ αληθινή, Μα ψεύτικηηηηη.
Εξαιρούνται οι μεγάλοι της βύζοι, τα πυκνά της μαλλιάααα,
το γλυκό το μουνί της που σε καίει σαν φωτιάααα,
είναι οι μόνες αλήθειες στο γυμνό της κορμί.
κουτα ποια ειναι η κυρατσα στο αβαταρ αυτη με τα φολιασμενα πτι φουρ?Απο ποιητική συλλογή της Λαίδης...