Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Που τον θυμηθηκες τον τσιαντακη και τον εβαλες αβαταρ εσυ.κρεμμυδια καθαρισες?
Που τον θυμηθηκες τον τσιαντακη και τον εβαλες αβαταρ εσυ.κρεμμυδια καθαρισες?
Για τον Νιπλη τον κοβω....τωρα ποιος εκανε τον σκυλο τρεμω να κανω τη σκεψη.Λιάγκας: «Γνωστός μου πλούσιος επιχειρηματίας έδινε 2.000€ σε άπορο για να τον δένει σα σκυλί και να γελάει» %
Ένα αδιανόητο περιστατικό με Έλληνα επιχειρηματία που πλήρωνε έναν άνδρα για να σπάει πλάκα μαζί του, εξιστόρησε ο Γιώργος Λιάγκας, την Παρασκευή στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Στο πλατό του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένος ο γνωστός ηθοποιός, Ορέστης Τζιόβας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε...www.newsone.gr
Σφυρίδα σούπα.εσύ τι τσιμπήσατε άγιε μου;
Ειστε τοσο γεναιοδωρος που ενα δακρυ σχεδον κυλισε.
εδω δινει στη πινεζα 600 ευρω και τις κραταει και 50 ευρω καθε μηνα καπελο και θα εδινε 2000?Για τον Νιπλη τον κοβω....τωρα ποιος εκανε τον σκυλο τρεμω να κανω τη σκεψη.
Ενταξει ο αλλος εκτος απο γελωτοποιος εκανε και τον φυλακα σαν σκυλος....διπλη εργασια.εδω δινει στη πινεζα 600 ευρω και τις κραταει και 50 ευρω καθε μηνα καπελο και θα εδινε 2000?
Ειχατε απωθημενο να γινετε γιατρος μικρος απο οτι βλεπω.Αμοιβαία η συναισθηματική αναταραχή.
Κι εμένα στην σκέψη ότι θα αποχωρήσετε και πάλι χωρίς να πληρώσετε τα νοσήλια, μια σταγόνα ιδρώτας κύλισε στον αριστερό μαραμένο μου όρχη.
χιονιζει κολοκυθοσουπα επρεπε να τρωγατε.Σφυρίδα σούπα.
Ειχατε απωθημενο να γινετε γιατρος μικρος απο οτι βλεπω.
Σας διαβεβαιωνω οτι δεν μπορειτε να θεραπευσετε ουτε μεθυσμενο σκυλο.
Καπου αρχιζω και καιγομαι με αυτες τις απαντησεις, θα καταληξω στο οτι εχετε δικιο.Δεν έχετε με ποιον να τα πιείτε και τα πίνετε με το συμπαθές κατά τα άλλα τετράποδο σας;
Για μιλήστε λίγο γι αυτό...
Ξεκινήσατε κατευθείαν από κύνες; Ή προηγήθηκαν βατραχάκια;
niyə bu çirkin dildə danışırsan?Yunanlılar her zaman çatışır.vai vai vai.
çünkü çirkin insanlarla konuşuyorum.niyə bu çirkin dildə danışırsan?
bu pisdirçünkü çirkin insanlarla konuşuyorum.
Κουτα στείλε κάνα βυτίο πετρέλαιο και άσε τα τούρκικα μην γαμησω καμμία αδελφήBir yasam Paok...
Ελα για καφέ ρε Τασσαρε από πάνω είμαι γαμω την τύχη μου...Κουτα στείλε κάνα βυτίο πετρέλαιο και άσε τα τούρκικα μην γαμησω καμμία αδελφή
κινησης η θερμανσης?Κουτα στείλε κάνα βυτίο πετρέλαιο και άσε τα τούρκικα μην γαμησω καμμία αδελφή
Σήμερα φίλε έχω πάρει τον αναπτήρα αγκαλιά και πάω να πηδήξωΕλα για καφέ ρε Τασσαρε από πάνω είμαι γαμω την τύχη μου...
σου' χω ένα έκτακτο, βάλε αλυσίδεςκινησης η θερμανσης?
σαλεπι εχεις?Ελα για καφέ ρε Τασσαρε από πάνω είμαι γαμω την τύχη μου...