TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εγω δεν φοραω λευκο ουτε βρακακι ..μονο μαυρο με δαντελανα τα μας !!! ,θα ανεβασεις φωτο σου με λευκο βρακάκι ?
εγω δεν φοραω λευκο ουτε βρακακι ..μονο μαυρο με δαντελανα τα μας !!! ,θα ανεβασεις φωτο σου με λευκο βρακάκι ?
Δεν αποδέχομαι τον κτητικό χαρακτηρισμό ? Ανήκω σε όλες ?kaλως τον αρκουδινο της τζο
ανεβασε αυτο , κατι πρεπει να του δειξεις τωρα που σου εκανε την τιμη και ηρθε στο νημα σουεγω δεν φοραω λευκο ουτε βρακακι ..μονο μαυρο με δαντελα
δεν εχω νημα φιλε εγω.... ποτε δεν ειχα και δεν θα εχωανεβασε αυτο , κατι πρεπει να του δειξεις τωρα που σου εκανε την τιμη και ηρθε στο νημα σου
δεν θα παρω προτιμω να γυριζω γυρω γυρωλυνεται αυτο , κατσε να μπει ο @baros πιο μετα και κανονιζεται
αρνητικος εισαι σημερα !!δεν θα παρω προτιμω να γυριζω γυρω γυρω
Ελα ρε τακη coming for blood-legacy ειναι το τραγουδι,φαγωθηκες!γιατι δεν κοιμαστε???
ρωτησα απο εχθες το μουνι το κουταβουλια να μου βρει το τραγουδι απο το σημερινο τρειλερ του σουρβαιβορ, και με εγραψε στις τριχωτες αρχιδαρες του το μουνι!!!!
Κάτι τέτοιο;;; ? δε νομίζωεγω δεν φοραω λευκο ουτε βρακακι ..μονο μαυρο με δαντελα
τι μλκ εισαιΚάτι τέτοιο;;; ? δε νομίζω???
νευρα φιλε πολλα πολυ δουλεια εχουμε...με αυτον του πουστη που μπλεξαμε μας βλεπω στα 50 εφυγες στον οαεδαρνητικος εισαι σημερα !!
αφου διαφορετικοι δεν ειναι οι στιχοι?Ελα ρε τακη coming for blood ειναι το τραγουδι,φαγωθηκες!
το αλμπουμ ειναι το punisher του 2016αφου διαφορετικοι δεν ειναι οι στιχοι?
ντροπη σου....με τον κηδεμονα σου τη δευτερα.....δεν το βρισκω
ο τακης φταιει κυριε....τι μου το κανατε εδω μεσα ρε μουνια ? Mega Star ?
se ligo θα σκασει μυτη η ναταλια γερμανουτι μου το κανατε εδω μεσα ρε μουνια ? Mega Star ?