troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.152
- Πόντοι
- 5.506
να γαμας κωλο και να ακους την καταρα ρε ανωμαλε?Νίκος Πάνος διπλός δίσκος (Κατάρα και 23 άλλες μεγάλες επιτυχίες).
να γαμας κωλο και να ακους την καταρα ρε ανωμαλε?Νίκος Πάνος διπλός δίσκος (Κατάρα και 23 άλλες μεγάλες επιτυχίες).
Νομιζω ο θειος υπερέβαλε λιγονα γαμας κωλο και να ακους την καταρα ρε ανωμαλε?
Δηλαδή το να τρώς ταυτόχρονα κουκιά και να φτύνεις πάνω στην γκόμενα τα φλούδια το θεωρείτε κάργα ρομαντικό.να γαμας κωλο και να ακους την καταρα ρε ανωμαλε?
οταν το σαι βαλει εκει πανω ποια μελη ειναι μεσα στο καθε νημα ειναι που θα γίνει το μαδομουνι του αιωνααντε τα μελη πες οκ οι επισκεπτες τι διαβαζουν 6:30 το πρωι για κουκια στον κωλο της ντεμη?
θα μπει ο χελλ να του διωξει ονομαστικαοταν το σαι βαλει εκει πανω ποια μελη ειναι μεσα στο καθε νημα ειναι που θα γίνει το μαδομουνι του αιωνα
κανει πολυ κρυο για να πας για ψαρια θειεΜετά τον κώλο της Ντέμη και τα κουκιά, λέω να κατέβω μέχρι την ψαραγορά.
Ξαφνικά μου ήρθε όρεξη για λευκή σούπα σφυρίδας, με πατάτες, καρότο, κρεμμύδι εσαλότ και σέλερυ.
εγω παλι εστειλα πριν λιγο μνμα σε μια πρωην και την ρωτησα αν κοιματαιΜετά τον κώλο της Ντέμη και τα κουκιά, λέω να κατέβω μέχρι την ψαραγορά.
Ξαφνικά μου ήρθε όρεξη για λευκή σούπα σφυρίδας, με πατάτες, καρότο, κρεμμύδι εσαλότ και σέλερυ.
2 κινησεις θα κανω σημερα...αντε να χιονισει να παει ο τρουμπ με την αγαπη του να κανουνε καρδουλες στα χιονια , να τρεχουν μεσα στο βουνο και να πετανε χιονομπαλες ο ενας στον αλλον με χάρη .. και μετα να την αρπαζει αγκαλια και να πεφτουν μαζι στο χιονι και να κανουν τα αγγελακια χιονιου
Πάρε και μπαταρίες για φακό μαζί με προφυλακτικά με το πρόγραμμα επιστροφής της γιουρομπανκ αν έχεις πόντους2 κινησεις θα κανω σημερα...
1-σκλαβενιτη για αγορα 5 μπουκαλιων τζιν,3 μπουκαλιων βοτκας,10 κρασιων και ορισμενα τροφικα κρεατικα
2-στο μπαρ απο της 8 η ωρα το απογευμα με στοχο να χιονισει τοσο πολυ που να αποκλειστω εκει αν οχι θα αποδειχτη σοφη η πρωτη κινηση
εγω παλι εστειλα πριν λιγο μνμα σε μια πρωην και την ρωτησα αν κοιμαται
και μου απαντησε τι εχεις παρει? μαλακω εγω φταιω που ρωτησα
ωραιος....εγω παλι εστειλα πριν λιγο μνμα σε μια πρωην και την ρωτησα αν κοιμαται
και μου απαντησε τι εχεις παρει? μαλακω εγω φταιω που ρωτησα
κανει πολυ κρυο για να πας για ψαρια θειε
γιατι δεν βαζεις λιγα τετοια στο φουρνο ? να γλυτωσεις και κανα κοκκαλο μην σε χασουμε μερες που ειναι
ωραιος....
απο ενδιαφερον την πηρες η απλα ηθελες σεξ....
πες μας
απο αδολο ενδιαφερον αληθεια και η μαλακισμενη με συγχυσεωραιος....
απο ενδιαφερον την πηρες η απλα ηθελες σεξ....
πες μας
ενδιαφερον σε πρωην..... μαλιστα , μιλησε μας γι αυτο το ενδιαφέροναπο αδολο ενδιαφερον αληθεια και η μαλακισμενη με συγχυσε
α γεια σουενδιαφερον σε πρωην..... μαλιστα , μιλησε μας γι αυτο το ενδιαφέρον