Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
ειναι απο τις λιγες που δεν με εχουν μπλοκαρειενδιαφερον σε πρωην..... μαλιστα , μιλησε μας γι αυτο το ενδιαφέρον
μαλλον απο τωρα θα ειναι λιγοτερες
ειναι απο τις λιγες που δεν με εχουν μπλοκαρειενδιαφερον σε πρωην..... μαλιστα , μιλησε μας γι αυτο το ενδιαφέρον
α γεια σου
ενδιαφερον σε πρωην..... μαλιστα , μιλησε μας γι αυτο το ενδιαφέρον
δεν σε εχει μπλοκάρει ??? μηπως ειναι κανα γκρανυ και δεν ξερει οτι μπορει να μπλοκάρει ? και εχει το κινητο μονο για να λαμβανει την αυλη συνταγογραφηση ?ειναι απο τις λιγες που δεν με εχουν μπλοκαρει
μαλλον απο τωρα θα ειναι λιγοτερες
με γαμησες....θα βαλω κιαλλο ουισκι
Θέλω σε κάποιον να μιλήσω
Και όσα νιώθω να του πω
Φίλε με άφησε τα πήρε όλα
Φίλε να ήσουνα εδώ
Refrain:
Φίλε την αγαπώ ακόμα
Έχω πιει και είμαι λιώμα
Μόνο εσύ καταλαβαίνεις
Φίλε το ξέρεις ήταν η ζωή μου
Το δάκρυ κι η αναπνοή μου
Μόνο εσύ καταλαβαίνεις
Για μένα ξέρω πως πεθαίνεις
Φίλε μπροστά σου κι αν λυγίσω
Τα δάκρυα μου κι αν θα δεις
Μείνε της φώναζα κοντά μου μείνε
Απ την ζωή μου μην χαθείς
ναι ρε....ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ η βραδινη βάρδια !!!!
θα μπουν τωρα τα κωλοπαιδα σε λιγο να το κανουν εδω μεσα πρακτορειο ΟΠΑΠ σε κληρωσεις ΚΙΝΟ με τα παπουδια ολα να λενε μαλακιες
ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ η βραδινη βάρδια !!!!
θα μπουν τωρα τα κωλοπαιδα σε λιγο να το κανουν εδω μεσα πρακτορειο ΟΠΑΠ σε κληρωσεις ΚΙΝΟ με τα παπουδια ολα να λενε μαλακιες
καλα που μου τοθυμησες....παω να παρω ζεστα κρουασανΤο ωριαίο δελτίο ειδήσεων για το τι χλαπάκιασαν λησμονήσατε.
εδω ειμαι απο της 06.00 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΞύπνησε και ο Τάσσος , πάει να ανοίξει μαγαζί
Ξεκίνησε πάλι ο Ριχάρδος τις διαφημίσεις !!!
Μαζι με Μητσοτάκη ότι πρέπει
Είχε γυρίσει και βιντεοταινία με συμπρωταγωνίστρια την οσκαρική Τέτα Ντούζου!!!Οι καλές εποχές
Τότε που τα τραγούδια ήταν μέσα από την ζωή .
Τότε που τα βιντεοκλίπ ήταν γυρισμένα σαν φιλμ νουάρ.
Τότε που χυναμε πανω σε ενα δάσος από μουνοτριχες.
Που βάζαμε βενζίνη σούπερ στο αυτοκίνητο ..
Που τα ρέστα τα παίρναμε τσίχλες μπάλες ποδοσφαίρου από τα περίπτερα ..
kaλως τον αρκουδινο της τζοΕίχε γυρίσει και βιντεοταινία με συμπρωταγωνίστρια την οσκαρική Τέτα Ντούζου!!!
να τα μας !!! ,θα ανεβασεις φωτο σου με λευκο βρακάκι τωρα ?kaλως τον αρκουδινο της τζο