TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
μαρινα τσιντικιδου φιλε απο τα πολυ ωραια γκομενακια και για εμενα την πιο προστυχη φατσα την ειχε η σοφια αρβανιτη
Δεν της φέρθηκε καλά η ζωή ?ατυχήματα, φωτιές κλπ ? μαθαίνω πως είναι καλύτερα και το παλεύει!!!μαιρη χρονοπουλου φιλε θεα η γυναικα η τεκνατζου δεν αφηνε ενηλικο για ενηλικο και πολυ τυπαρα πηγαιναμε στο σπιτι της στην παιανια και καναμε φωτογραφησεις τα επιπλα στην πισινα της
αστο φιλε ερχονταν στον εργοδοτη μου τοτε και του ελεγε νικο τον τασσο να στειλεις στην φωτογραφιση 23 χρονων εγω τοτε της ελεγε ο νικος ο τασος ειναι προισταμενος στην λιανικη δεν εχει δουλεια με αυτα τοτε του λεει την κυριακη που εχει ρεποωραια τυπισσα
οχι τυπε, αυτη ειναι πολυ νεα..ξαναγυρνα στην μαιρη χρονοπουλο, στην σαπφω νοταρα και στην μαντρα του αττικ να μας πεις ιστοριες...μαρινα τσιντικιδου φιλε απο τα πολυ ωραια γκομενακια και για εμενα την πιο προστυχη φατσα την ειχε η σοφια αρβανιτη
καριοληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που εισαι???/
το εγραψα παραπανω....το περισσοτερο ?
καλημερα Τασουλη...καφεδακι και λιγο μπου να ανοιξει το ματικαριοληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που εισαι???/
εγω εδω με τον λεφτακια αναπολω το κοντινο παρελθον μου ...προ 30 χρονωνκαλημερα Τασουλη...καφεδακι και λιγο μπου να ανοιξει το ματι
Τσιντι πουταναρα κανονικη , τρελα με την πουτσαεγω εδω με τον λεφτακια αναπολω το κοντινο παρελθον μου ...προ 30 χρονων
φιλε εριχνε κατι σκυψηματα η ταναπου να την κανουμε ματιΤσιντι πουταναρα κανονικη , τρελα με την πουτσα
Αυτή δεν γαμιόσαντο με το γλίτση το Μαστοράκη;;; ?Τσιντι πουταναρα κανονικη , τρελα με την πουτσα
ηταν γενικα του ερωτα ( ξεσκισμα )Αυτή δεν γαμιόσαντο με το γλίτση το Μαστοράκη;;; ?
και καφε κοφυ μπερυ για να ανοιξει η κωλοτρυπιδα σου , ολα να τα λες , ΟΛΑκαλημερα Τασουλη...καφεδακι και λιγο μπου να ανοιξει το ματι
φιλε για πολυ πουτσα αλλα ηταν ωραιο νινιΑυτή δεν γαμιόσαντο με το γλίτση το Μαστοράκη;;; ?
ρε μλκ με τοσο καφε που εχεις πιει στην ζωη σου μηπως ηρθε η ωρα να αλλαξεις δουλεια και να γινεις καψουλα νεσπρεσσοκαφε νεα ποικιλια νεσκαφε γκολντ...εχει βγαλει 3 θα τις δοκιμασω ολες
Αλήθεια ήταν ωραία γυναίκα αλλά δεν της το 'χα πως το έδινε απλόχερα!!!φιλε για πολυ πουτσα αλλα ηταν ωραιο νινι
πολυ πουτανι φιλε αρκει να ειχες χρημαΑλήθεια ήταν ωραία γυναίκα αλλά δεν της το 'χα πως το έδινε απλόχερα!!!
Αυτές δεν είναι μιας χρήσης τύπε ????;;;;ρε μλκ με τοσο καφε που εχεις πιει στην ζωη σου μηπως ηρθε η ωρα να αλλαξεις δουλεια και να γινεις καψουλα νεσπρεσσο
ολες γαμιολες ειναιπολυ πουτανι φιλε αρκει να ειχες χρημα