Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Αυτος δικος μας ειναι ή να τον τραμπουκισω;Πού χαθήκατε ρε νιαμού;;; ξύπνησαν οι γυναίκες σας;;;
Αυτος δικος μας ειναι ή να τον τραμπουκισω;Πού χαθήκατε ρε νιαμού;;; ξύπνησαν οι γυναίκες σας;;;
οχι ρε δικος μας..περιμενε μπορει να ερθει σ/κ το γνωστο ναυαγιοΑυτος δικος μας ειναι ή να τον τραμπουκισω;
οχι ρε δικος μαςΑυτος δικος μας ειναι ή να τον τραμπουκισω;
Καλα παω να παιξω diablo...γαμιεστε.οχι ρε δικος μας..περιμενε μπορει να ερθει σ/κ το γνωστιο ναυαγιο
Πες τα αδελφέ.Πεντε το πρωι ρε ναυαγια συζηταγατε για ερωτες και μετα λετε εμενα αγαπουλη...βρε δεν γαμιεστε λεω εγω.
και οχι μονο!!μου αρεσει ο καφες πολυ
ασε να περάσει και ενας την ταφρο με τους κροκοδειλουςΑυτος δικος μας ειναι ή να τον τραμπουκισω;
η δικια σου θα εχει προγραμμα σημερα ?χθες ημουν γιουτιουμπ login και εβλεπα κατι βιντεο απο το πισι
τωρα μπηκα απο το λαπτοπ χωρις συνδεση και μου εβγαλε προτεινομενα τα βιντεο που εβλεπα χθες με συνδεση απο το πισι
τι συμβαινει?μας παρακολουθουν?ποιοι ειναι τι θελουν?τι ξερουν για εμας?
αυτο συμβαινει και με το facebook κατα τα αλλα το εμβολιο με το τσιπακι φταιειχθες ημουν γιουτιουμπ login και εβλεπα κατι βιντεο απο το πισι
τωρα μπηκα απο το λαπτοπ χωρις συνδεση και μου εβγαλε προτεινομενα τα βιντεο που εβλεπα χθες με συνδεση απο το πισι
εισαι πληγωμένο αγορι γιαυτο ,μιλας μας άνοιξε την καρδια σουολες γαμιολες ειναι
σου έχει βγάλει ποτέ προτεινόμενα βίντεο ή και διαφημίσεις τυχαία σε άσχετα σάιτ αφού προηγουμένως είχες κάνει απλά μια συζήτηση...?χθες ημουν γιουτιουμπ login και εβλεπα κατι βιντεο απο το πισι
τωρα μιλας για Rez που οποτε ανοιγει γκουγκλ για αναζητηση ολη η ΓΑΔΑ ειναι στα κομπιουτερ και περιμένει να κανει ενα παρανομο κλικαυτο συμβαινει και με το facebook κατα τα αλλα το εμβολιο με το τσιπακι φταιει
γιατι δεν γινεσαι εμπειρικος ψυχολογος;ψωλια στον αερα πιανειςεισαι πληγωμένο αγορι γιαυτο ,μιλας μας άνοιξε την καρδια σου
γιατι δεν γινεσαι εμπειρικος ψυχολογος;ψωλια στον αερα πιανεις
ειναι του σεμιναριου δηλαδη ....τωρα μιλας για Rez που οποτε ανοιγει γκουγκλ για αναζητηση ολη η ΓΑΔΑ ειναι στα κομπιουτερ και περιμένει να κανει ενα παρανομο κλικ
ελα ντε ουτε μπηκα ακομα ναδωη δικια σου θα εχει προγραμμα σημερα ?
καρφωθηκαν οι agent smiths οτι μας εχουν κλειδωσει τις ip ερασιτεχνεςαυτο συμβαινει και με το facebook κατα τα αλλα το εμβολιο με το τσιπακι φταιει
μακαροναδα θα φτιαξω κουμπαρουλη με κιμα και μακαρονια καροτου παρμεζανα κλπ σαλατικακοτόσουπα σήμερα
εσυ θα τα φτιαξεις ???μακαροναδα θα φτιαξω κουμπαρουλη με κιμα και μακαρονια καροτου παρμεζανα κλπ σαλατικα