The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.476
- Πόντοι
- 25.467
περα την πλακα ειναι πολυ δυσκολη η συμβιωση γενικα...
ΩΧΧΧΧ!
περα την πλακα ειναι πολυ δυσκολη η συμβιωση γενικα...
τι θες να πεις ρε μουνι ? οτι δεν εδω μεσα δεν εχει αγγελιες σπιτιων ?οχι βρε μαλακα..αν ειχα χωρισει θα καυλαντιζα εδω;θα εψαχνα για σπιτι
οι γατες ειναι πιο ευκολες απο εσενα...εγω θα εβαζα τις γατες σπιτι και εσενα στην αυληοχι βρε μαλακα..αν ειχα χωρισει θα καυλαντιζα εδω;θα εψαχνα για σπιτι
ελα ρε δεν ειμαι τοσο δυσκολοςοι γατες ειναι πιο ευκολες απο εσενα...εγω θα εβαζα τις γατες σπιτι και εσενα στην αυλη
ρε μην τα λες σε εμενα αυτα... πηγαινε αναψε μια λαμπαδα ..ουτε αυγα δεν ξερεις να κανειςτι θεμα ρε μαλακες;φατε την γλωσσα σας ολα πανε πριμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ελα ρε δεν ειμαι τοσο δυσκολος
και για πες , σε ποια περιοχή ψαχνεις ?τι θεμα ρε μαλακες;φατε την γλωσσα σας ολα πανε πριμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ελα ρε δεν ειμαι τοσο δυσκολος
ε τι την εχω την γυναικα;ειναι υποχρεωμενη ν αμαγειρευει,να καθαριζει κλπ..ρε μην τα λες σε εμενα αυτα... πηγαινε αναψε μια λαμπαδα ..ουτε αυγα δεν ξερεις να κανεις
τι θεμα ρε μαλακες;φατε την γλωσσα σας ολα πανε πριμα
οχετος το νημα ΟΧΕΤΟΣ...
παω να ξαπλωσω λιγο να σκεφτω
τα γαμιολικα ζουν και βασιλευουνΈτσι όπως το γράψατε, ανησυχήσαμε.
Λησμονήσαμε προς στιγμήν ότι συμβιώνετε με τα γατιά, και ότι δεν εννοείτε την κυρία του σπιτιού.
ναι καλα οκ ...γαμιολη ουτε τζοκερ να ειχες κερδισει...εχω φαει σουβλακια και πιτσες ουυυυυυυυυυυυυυε τι την εχω την γυναικα;ειναι υποχρεωμενη ν αμαγειρευει,να καθαριζει κλπ..
ετοιμασου αυριο να παιζεις σε ολα τα καναλια , και απο εβδομαδα θα σε παρει καποιος Λιαγκας τηλεφωνο , να το σηκωσεις , ειδοποιησε και τον Αλεξ71 να ειναι ετοιμος να παρεμβειε τι την εχω την γυναικα;ειναι υποχρεωμενη ν αμαγειρευει,να καθαριζει κλπ..
παραδειγμα η καλλιθεα δικιο εχειςΠολύ δύσκολα πάντως βρίσκεις και τα δύο!!! Σπίτι να νοικιάσεις άμα σε διώξει η Κυρά και υπηρεσία που να μη σε φορτώσει στον καταψύκτη και την κάνει για πρώην σοβ. Ένωση
Να την φερεις στον παππου να της δωσει την ευχη του.
σε βλεπω στις 3 γεφυρες αστεγοτης ειπα αν χωρισουμε θα μεινω στο σπιτι της που νοικιαζει