Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
εχει ακομα τα μπουζουκια εκει διπλα ?σε βλεπω στις 3 γεφυρες αστεγο
εχει ακομα τα μπουζουκια εκει διπλα ?σε βλεπω στις 3 γεφυρες αστεγο
Στα δυτικά να δεις!!! Πέραμα, Κερατσίνι, Πειραιά!!! Έχουν μαζευτεί όλοι όσοι δουλεύουν στο Ναύσταθμο και οι ιδιοκτήτες νομίζουν πως έχουν διαμέρισμα στη Γλυφάδα ?παραδειγμα η καλλιθεα δικιο εχεις
δεν ξερω φιλε πια δεν παω δυτικα ...ειμαι πολυ νοτια πιο νοτια δεν υπααρχειεχει ακομα τα μπουζουκια εκει διπλα ?
#cancelAthinaios44
#cancelBou.com
#cancelnayagia
ε τι την εχω την γυναικα;ειναι υποχρεωμενη ν αμαγειρευει,να καθαριζει κλπ..
δεν ξερω τυπε , θα ερθει να μαγειρεψει το καινουργιο μου κοριτσι , να μου κανει επίδειξη τι ξερει να κανει ( νομιζει και αυτη οτι θα την κρατησω ).Νίπλη τι έχει το μενού σήμερα;
θα κανουν τριπλεταΜόλις ενημέρωσα Μουτσινά - Συνατσάκη.
θα τον ξεκωλιασουνθα κανουν τριπλετα
αστον ρε μλκ θα παθει τιποταθα τον ξεκωλιασουν
Σε βλέπω για από έξω παραγγελία.δεν ξερω τυπε , θα ερθει να μαγειρεψει το καινουργιο μου κοριτσι , να μου κανει επίδειξη τι ξερει να κανει ( νομιζει και αυτη οτι θα την κρατησω ).
Παντως το καλο που της θελω να τρωγεται γιατι εχω δωσει ρεπο στην πινέζα και αν ειναι μαλακια θα μεινουμε νηστικοι
με βλεπω παλι να μυξοκλαιει και να λεω δεν πειραζει μωρο μου δεν ειναι ολες για ολα και απο μεσα μου να ριχνω καντηλιαΣε βλέπω για από έξω παραγγελία.
με βλεπω παλι να μυξοκλαιει και να λεω δεν πειραζει μωρο μου δεν ειναι ολες για ολα και απο μεσα μου να ριχνω καντηλια
βγαλμενο απο την ζωη την ιδια ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Η ΖΩΗμε βλεπω παλι να μυξοκλαιει και να λεω δεν πειραζει μωρο μου δεν ειναι ολες για ολα και απο μεσα μου να ριχνω καντηλια
θα πας απο τον αθηναιο να παρεις ταπερακιμε βλεπω παλι να μυξοκλαιει και να λεω δεν πειραζει μωρο μου δεν ειναι ολες για ολα και απο μεσα μου να ριχνω καντηλια
ασε το αλλο , μου λεει κατα της 4 θα φαμε
θα του δωσω κροκετες γουισκας που εχω για τα γατιαθα πας απο τον αθηναιο να παρεις ταπερακι
αρχιδια..εγω οσες γνωριζα πουτσα θελανε μονο και βολτες..ασε το αλλο , μου λεει κατα της 4 θα φαμε
λες και ειμαστε τιποτα μπουζουξηδες
δεν ξεκιναμε καλά με το φαγητο
Παντως αυτο το πραγμα που οταν οι πουτανες βρισκουν καπου που θελουν να κατσουν και να σωθουν για παντα και αρχιζουν να μαγειρευουν να καθαρίζουν να προσπαθησουν να δειξουν τις αρετες τους ( που δεν εχουν ) δεν το καταλαβαινω,,,,
προσπαθει να σε κανει μοντελο μια φορα την ημερα φαγητοασε το αλλο , μου λεει κατα της 4 θα φαμε
Παντως αυτο το πραγμα που οταν οι πουτανες βρισκουν καπου που θελουν να κατσουν και να σωθουν για παντα και αρχιζουν να μαγειρευουν να καθαρίζουν να προσπαθησουν να δειξουν τις αρετες τους ( που δεν εχουν ) δεν το καταλαβαινω,,,,
πουλο χθεςασε το αλλο , μου λεει κατα της 4 θα φαμε
δεν γαμιεσαι και εσυ , καλυτερα να μασουλαω την κουβερταθα πας απο τον αθηναιο να παρεις ταπερακι
ρε η τρελη μαγειρευει,καθαριζει η αρχιδια;πουλο χθες