επειδη εισαι κομπλεξας και τα μετρας ολα με τα λεφτα τι σχεση εχει η γκομενα που παιρνει λεωφορειο με αυτα που σου λεω εγω;τι δεν καταλαβες αυτιστικε μου φιλε απο αυτα που εγραψα;η μηπως νομιζεις οτι επειδη φλεξαρεις χρημα γαμας μονο εσυ ωραια μουνια;καταλαβες γρι η να πας να γαμηθεις να τα ξαναγραψω;
σε τρωει ο κωλος σου μερες να σε γαμησω , αλλα βλεπεις οτι προσπαθω να το αποφυγω..
Δεν φλεξαρω βλημα , δεν γεννηθηκα ματσο, τα εβγαλα , αρα περασα και χωρις,
Οταν μεγαλωσεις και μεγαλωνουν και οι γκομενες , οπως και εσυ και αυτες κοιτανε και αλλα πραγματα, θα στο ελεγαν και τα παιδια εδω αν ρωτουσες..
Το χρημα σου δινει επιλογες , αν δεν το ειχες δαιμονοποιησει θα το καταλαβαινες και εσυ , αλλα δεν θες..
Ωραια μουνια μπορει να γαμησει ο καθενας , ειδικα οταν ειναι πιτσιρικες και ψαχνουν μονο πουτσο , περασα και εγω απο εκεινη την φαση πιτσιρικας που γαμαγαμε ωραια μουνια με μια μπυρα στο παγκακι.
Δεν ειπα πουθενα οτι γαμαω μονο εγω ωραια μουνια, μην γραφεις πραγματα που δεν εχω γραψει για να πατησεις πανω τους και να παρεις στηριξη απο εδω μεσα , μπορει να γραφουν μαλακιες πολλοι εδω αλλα τους κοβει το μυαλο, αλλο εδω μεσα αλλο η ζωη..
Με βασικο μισθό μοντελοπνιχτη δεν εχω δει ακομα στην ζωη μου,και δεν πιστευω να βρω ποτέ, ολοι αυτοι που μπορουν να καταλαβουν ξερουν οτι τα μουνια πανε εκει που τους καλυπτεται η ανασφαλεια.
Τωρα αν υπαρχουν οι εξαιρεσεις και σου ετυχαν εσενα μπραβο σου , χαιρομαι για σενα.
Παμε παρακατω