Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
Πολύ γαμήσι οι οδηγοί λεωφορείων που ψάχνονται!!! Λαϊκοκατάσταση αλλά γαμάνε!!! Έχω φίλους εγώ και ξέρω ?
οοοοοοχι αγαπητε..οι φτωχοι δεν γαμανε ωραια μουνια μονο οι μπουληδες λεφταδες εχουν αυτο το προνομιο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
επειδη εισαι κομπλεξας και τα μετρας ολα με τα λεφτα τι σχεση εχει η γκομενα που παιρνει λεωφορειο με αυτα που σου λεω εγω;τι δεν καταλαβες αυτιστικε μου φιλε απο αυτα που εγραψα;η μηπως νομιζεις οτι επειδη φλεξαρεις χρημα γαμας μονο εσυ ωραια μουνια;καταλαβες γρι η να πας να γαμηθεις να τα ξαναγραψω;
σε τρωει ο κωλος σου μερες να σε γαμησω , αλλα βλεπεις οτι προσπαθω να το αποφυγω..
Δεν φλεξαρω βλημα , δεν γεννηθηκα ματσο, τα εβγαλα , αρα περασα και χωρις,
Οταν μεγαλωσεις και μεγαλωνουν και οι γκομενες , οπως και εσυ και αυτες κοιτανε και αλλα πραγματα, θα στο ελεγαν και τα παιδια εδω αν ρωτουσες..
Το χρημα σου δινει επιλογες , αν δεν το ειχες δαιμονοποιησει θα το καταλαβαινες και εσυ , αλλα δεν θες..
Ωραια μουνια μπορει να γαμησει ο καθενας , ειδικα οταν ειναι πιτσιρικες και ψαχνουν μονο πουτσο , περασα και εγω απο εκεινη την φαση πιτσιρικας που γαμαγαμε ωραια μουνια με μια μπυρα στο παγκακι.
Δεν ειπα πουθενα οτι γαμαω μονο εγω ωραια μουνια, μην γραφεις πραγματα που δεν εχω γραψει για να πατησεις πανω τους και να παρεις στηριξη απο εδω μεσα , μπορει να γραφουν μαλακιες πολλοι εδω αλλα τους κοβει το μυαλο, αλλο εδω μεσα αλλο η ζωη..

Με βασικο μισθό μοντελοπνιχτη δεν εχω δει ακομα στην ζωη μου,και δεν πιστευω να βρω ποτέ, ολοι αυτοι που μπορουν να καταλαβουν ξερουν οτι τα μουνια πανε εκει που τους καλυπτεται η ανασφαλεια.
Τωρα αν υπαρχουν οι εξαιρεσεις και σου ετυχαν εσενα μπραβο σου , χαιρομαι για σενα.

Παμε παρακατω

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.397
Πόντοι
5.006
πότε προλαβαινει η γκομενα και ειναι και σε καταστολη και στην κουζίνα και στην τσιτα ...
Μπραβο της
Δώσε της καμία κλωτσιά και πήγαινε Μάνδρα για κανένα κόκκαλο με το τανκ.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Πολύ γαμήσι οι οδηγοί λεωφορείων που ψάχνονται!!! Λαϊκοκατάσταση αλλά γαμάνε!!! Έχω φίλους εγώ και ξέρω ?
οι ταριφες να δεις μολις τελειωσουν την διαλεξη γεωστρατηγικης ριχνουν τα χοντραδια στην κενταλ τζενερ

εχω φιλο ταριφα μαλακας ειναι αλλα φιλος

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
σε τρωει ο κωλος σου μερες να σε γαμησω , αλλα βλεπεις οτι προσπαθω να το αποφυγω..
Δεν φλεξαρω βλημα , δεν γεννηθηκα ματσο, τα εβγαλα , αρα περασα και χωρις,
Οταν μεγαλωσεις και μεγαλωνεις και οι γκομενες οπως και εσυ και αυτες κοιτανε και αλλα πραγματα, θα στο ελεγαν και τα παιδια εδω αν ρωτουσες..
Το χρημα σου δινει επιλογες , αν δεν το ειχες δαιμονοποιησει θα το καταλαβαινες και εσυ , αλλα δεν θες..
Ωραια μουνια μπορει να γαμησει ο καθενας , ειδικα οταν ειναι πιτσιρικες και ψαχνουν μονο πουτσο , περασα και εγω απο εκεινη την φαση πιτσιρικας που γαμαγαμε ωραια μουνια με μια μπυρα στο παγκακι.
Δεν ειπα πουθενα οτι γαμαω μονο εγω ωραια μουνια, μην γραφεις πραγματα που δεν εχω γραψει για να πατησεις πανω τους και να παρεις στηριξη απο εδω μεσα , μπορει να γραφουν μαλακιες πολλοι εδω αλλα τους κοβει το μυαλο, αλλο εδω μεσα αλλο η ζωη..

Με βασικο μισθό μοντελοπνιχτη δεν εχω δει ακομα στην ζωη μου,και δεν πιστευω να βρω ποτέ, ολοι αυτοι που μπορουν να καταλαβουν ξερουν οτι τα μουνια πανε εκει που τους καλυπτεται η ανασφαλεια.
Τωρα αν υπαρχουν οι εξαιρεσεις και σου ετυχαν εσενα μπραβο σου , χαιρομαι για σενα.

Παμε παρακατω
ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ δεν διαφωνω σε αυτα που εγραψες τωρα εκτος το κομματι που λες οτι με βασικο μισθο δεν εχεις δει μοντελοπνιχτη..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ με μουναρες γυναικες που ειναι φτωχοι αλλα δεν τους βλεπεις γιατι πολυ απλα δεν κανεις παρεα με τετοια ατομα..τι δεν καταλαβαινεις;
επισης επειδη ησουν φτωχος επεσες στην παγιδα και τα βλεπεις ολα με λεφτα πολυ απλα και σταρατα..
τωρα να με γαμησεις δεν μπορεις ΜΠΟΥΣΤΗ γιατι εχω περασει απο ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΣ..
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
οοοοοοχι αγαπητε..οι φτωχοι δεν γαμανε ωραια μουνια μονο οι μπουληδες λεφταδες εχουν αυτο το προνομιο
Έχει σημασία με.τι έρχεται ? Αν είναι ωραίος ο γκόμενος ας μου έρθει και με το πατίνι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
Έχει σημασία με.τι έρχεται ? Αν είναι ωραίος ο γκόμενος ας μου έρθει και με το πατίνι.
αυτο προσπαθω να του πω αλλα δεν το καταλαβαινει...υπαρχουν μουναρες που δεν ειναι ξεκωλιαρες και που ξερω εχω δει και ειναι με ατομα φτωχα ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
σκληρα λογια εκατερωθεν για να δουμε που θα παει αυτο :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ δεν διαφωνω σε αυτα που εγραψες τωρα εκτος το κομματι που λες οτι με βασικο μισθο δεν εχεις δει μοντελοπνιχτη..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ με μουναρες γυναικες που ειναι φτωχοι αλλα δεν τους βλεπεις γιατι πολυ απλα δεν κανεις παρεα με τετοια ατομα..τι δεν καταλαβαινεις;
επισης επειδη ησουν φτωχος επεσες στην παγιδα και τα βλεπεις ολα με λεφτα πολυ απλα και σταρατα..
τωρα να με γαμησεις δεν μπορεις ΜΠΟΥΣΤΗ γιατι εχω περασει απο ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΣ..
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
λογικο να μεινουν καποιες μουναρες με φτωχα και τιμια παιδια , αυτοι που εχουν οικονομικη ανεση ειναι πιο λιγοι αριθμητικά..
Εκτος αν ολοι που λενε τοσα χρόνια οτι οι γυναικες πανε στο χρημα λένε μαλακίες ... ειδικα αν δεν ειναι σαν γαμω το χριστό του ο αλλος

anyway εγω δεν εχω προβλημα αν ο αλλος ειναι φτωχος η πλουσιος , προβλημα εχω αν εχει κομπλεξ με αύτο ή δεν κανει κατι για να καλυτερευσει την ζωη του , δηλαδη με τους ΣΤΑΣΙΜΟΥΣ εχω θεμα ..
Τωρα αν καταλαβες καταλαβες , ορθογραφια ξερεις καλη οποτε φανταζομαι θα επιασες το νοημα

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
αυτο προσπαθω να του πω αλλα δεν το καταλαβαινει...υπαρχουν μουναρες που δεν ειναι ξεκωλιαρες και που ξερω εχω δει και ειναι με ατομα φτωχα ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ
Είσαι ο μόνος που το υποστηρίζεις αυτό στο σάιτ. Συνήθισα να ακούω ότι κυνηγάμε συμφέρον μόνο εμείς οι γυναίκες, συναισθηματικά πλάσματα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
λογικο να μεινουν καποιες μουναρες με φτωχα και τιμια παιδια , αυτοι που εχουν οικονομικη ανεση ειναι πιο λιγοι αριθμητικά..
Εκτος αν ολοι που λενε τοσα χρόνια οτι οι γυναικες πανε στο χρημα λένε μαλακίες ... ειδικα αν δεν ειναι σαν γαμω το χριστό του ο αλλος

anyway εγω δεν εχω προβλημα αν ο αλλος ειναι φτωχος η πλουσιος , προβλημα εχω αν εχει κομπλεξ με αύτο ή δεν κανει κατι για να καλυτερευσει την ζωη του , δηλαδη με τους ΣΤΑΣΙΜΟΥΣ εχω θεμα ..
Τωρα αν καταλαβες καταλαβες , ορθογραφια ξερεις καλη οποτε φανταζομαι θα επιασες το νοημα
πουθενα δεν διαφωνω...λιγες δεν ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..
για την στασιμοτητα αγαπητε πολλες φορες φταινε οι συγκυριες,ευκαιριες που δεν ερχονται κλπ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Είσαι ο μόνος που το υποστηρίζεις αυτό στο σάιτ. Συνήθισα να ακούω ότι κυνηγάμε συμφέρον μόνο εμείς οι γυναίκες, συναισθηματικά πλάσματα
ναι γιατι αν ισχυε θα το λέγατε ...
το ακουσαμε και αυτο

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
οχι ρε Μαντω δεν ειναι ολες ετσι ευτυχως..υπαρχουν γυναικες ΜΟΥΝΑΡΕΣ που ειναι και αστερια στην ψυχη

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Mantw
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467

Αυτά μόνο στις ταινίες του Ξανθόπουλου γίνονται.

Που τελικά η πλούσια κακομαθημένη εκτιμά την ντομπροσύνη και την λεβεντιά του φτωχού πλην τίμιου χειρόνακτα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
για την στασιμοτητα αγαπητε πολλες φορες φταινε οι συγκυριες,ευκαιριες που δεν ερχονται κλπ..
οι ευκαιριες δεν ερχονται , τις κυνηγας ... αν ηταν ετσι ολοι θα περιμεναμε σε μια καρεκλα
Για ρωτα Τασσουλη ας πουμε , κοιμοταν και του ερχονταν οι ευκαιριες να του χτυπησουν την πορτα και του ελεγαν ανοιξε μας πουστη

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
φιλαρακι ευκαιριες παντα ερχονται εμεις δεν της κυνηγαμε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
Αυτά μόνο στις ταινίες του Ξανθόπουλου γίνονται.

Που τελικά η πλούσια κακομαθημένη εκτιμά την ντομπροσύνη και την λεβεντιά του φτωχού πλην τίμιου χειρόνακτα.
δεν ειπα εγω για πλουσιες

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Κάποια στιγμή στη ζωή και οι "ξεκωλιάρες" ερωτεύονται τύπε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom