Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
τι να σας πω..μπορει να εχετε και δικιο για τις ευκαιριες..προσωπικα μιλωντας μια ευκαιρια εχασα στο επαγγελμα μου που απλα θα επαιρνα καλυτερα λεφτα τιποτα αλλο..
ουσιαστικα δηλαδη δεν εχασα και πολλα

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
οι ευκαιριες δεν ερχονται , τις κυνηγας ... αν ηταν ετσι ολοι θα περιμεναμε σε μια καρεκλα
Για ρωτα Τασσουλη ας πουμε , κοιμοταν και του ερχονταν οι ευκαιριες και του ελεγαν ανοιξε μας πουστη
με προλαβες το εγραψα βεβαια ...θα μπορουσα σημερα να ειμαι με κορη μεγαλοδικηγορου παντρεμενος ομως την εστειλα γιατι με προσβαλε στα δελφινια στην γλυφαδα λεγοντας μου οτι ο πατερας της εχει λεφτα και αυτος θα τα κανει ολα..εγινε της πουτανας στοπ μαγαζι μας ακουσαν ολοι φυγαμε μπηκαμε στο αμαξι μολις βγηκαμε στην παραλιακη της λεω κατεβα 2 την νυχτα και εφυγα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Όντως, Δεν γράψατε για πλούσιες.
εγραψε για τις ταινιες που η κορη του εργοστασιαρχη ερωτεύεται τον υπαλληλο του μπαμπα της , που παλι μονο στις ταινιες παντρευονται , διαφορετικα τρωει ενα πουτσο απο το παλικαρι και μετα τον σουταρει και ο αλλος γινεται αλκοολικος

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
εγραψε για τις ταινιες που η κορη του εργοστασιαρχη ερωτεύεται τον υπαλληλο του μπαμπα της , που παλι μονο στις ταινιες παντρευονται , διαφορετικα τρωει ενα πουτσο απο το παλικαρι και μετα τον σουταρει και ο αλλος γινεται αλκοολικος
αν αυτο καταλαβες παω πασο δεν θα σου αλλαξω εγω την κοσμοθεωρια σου ρε μαλακα..ο καθενας εχει τις παραστασεις του ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτά μέχρι να νιώσουν την βαρβατίλα στο κορμί τους! Μετά η μύτη κατεβαίνει απότομα. :)
και οταν ερθει η στιγμη ξαναρχιζουν παλι...

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
με προλαβες το εγραψα βεβαια ...θα μπορουσα σημερα να ειμαι με κορη μεγαλοδικηγορου παντρεμενος ομως την εστειλα γιατι με προσβαλε στα δελφινια στην γλυφαδα λεγοντας μου οτι ο πατερας της εχει λεφτα και αυτος θα τα κανει ολα..εγινε της πουτανας στοπ μαγαζι μας ακουσαν ολοι φυγαμε μπηκαμε στο αμαξι μολις βγηκαμε στην παραλιακη της λεω κατεβα 2 την νυχτα και εφυγα
α μπραβο ..

ΥΓ τα γαμημενα τα δελφινια τι κλεψιμο ειναι ρε πουστη μου με το μουνοπανο , βαραει τιμες οτι να ναι , μια μερα θα του καψω το μαγαζι

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
αν αυτο καταλαβες παω πασο δεν θα σου αλλαξω εγω την κοσμοθεωρια σου ρε μαλακα..ο καθενας εχει τις παραστασεις του ...
δεν καταλαβα αυτο , συμπληρωσα/διορθωσα λιγο τον Αγιο
ασε την δικη μου κοσμοθεωρία , σιγουρα εχω περισσοτερα παραδειγματα , εχω δει τα πραγματα και απο τις 2 πλευρες

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
χθες ημουν γιουτιουμπ login και εβλεπα κατι βιντεο απο το πισι

τωρα μπηκα απο το λαπτοπ χωρις συνδεση και μου εβγαλε προτεινομενα τα βιντεο που εβλεπα χθες με συνδεση απο το πισι

τι συμβαινει?μας παρακολουθουν?ποιοι ειναι τι θελουν?τι ξερουν για εμας?:boff:
και του αγιου στο παλιο σαιτ, πριν το κανει αναβαθμιση ο αντισθενης, του εβγαζε απο κατω συνεχεια διαφημιση για μεγεθυνση πεους..
:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom