baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
δεν θες να μαθειςΔεν ειπα τιποτα κακο, απλα αμα δεν δω δεν πιστευω τις παπατζες του καθενος.
δεν θες να μαθειςΔεν ειπα τιποτα κακο, απλα αμα δεν δω δεν πιστευω τις παπατζες του καθενος.
ναι γιατι θα παθαινα καταθλιψη αμα εβλεπα τον νιπλη να γαμαει κανα 10ρι, δεν ειμαι ζηλιαρης φιλτατε.δεν θες να μαθεις
Κατά τον ίδιο τρόπο κάποιοι εδώ δεν πιστεύουμε αυτά για τα οποία κλαίγεστε.Δεν ειπα τιποτα κακο, απλα αμα δεν δω δεν πιστευω τις παπατζες του καθενος.
Όχι, να γαμήσω ένα τέτοιο θέλω.δεν θες να μαθεις
Δεν με απασχολει ιδιατερα ετσι κι αλλιως μου περασε, απλα ενιωθα μονος και μου βγηκε η αναμνηση.Κατά τον ίδιο τρόπο κάποιοι εδώ δεν πιστεύουμε αυτά για τα οποία κλαίγεστε.
Κατάθλιψη έχετε ήδη.ναι γιατι θα παθαινα καταθλιψη αμα εβλεπα τον νιπλη να γαμαει κανα 10ρι, δεν ειμαι ζηλιαρης φιλτατε.
καταθλιψη θα ειναι αμα κρατησει πολυ, δεν σκοπευω να χαλασω τη διαθεση μου για τοσο πολυ.Κατάθλιψη έχετε ήδη.
Και βαριάς μορφής μάλιστα.
Δηλαδή όποτε νιώθετε μόνος θα μπαίνετε εδώ και θα μας ζαλιζετε τα θυμιατά με την μιρλα σας;Δεν με απασχολει ιδιατερα ετσι κι αλλιως μου περασε, απλα ενιωθα μονος και μου βγηκε η αναμνηση.
οι γυναικες ξενες ειναι ετσι κι αλλιως δεν περιμενω τιποτα απο καμια.
Ρε ας το λεγατε απο την αρχη οτι δεν θελατε τετοια κουβεντα, θα ειχα κοψει.Δηλαδή όποτε νιώθετε μόνος θα μπαίνετε εδώ και θα μας ζαλιζετε τα θυμιατά με την μιρλα σας;
Δεν ανακοινώνουμε έτσι απότομα τη διάγνωση στον ασθενή, ρε γιατρέ, ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ.....Κατάθλιψη έχετε ήδη.
Και βαριάς μορφής μάλιστα.
Ολο δεν προκειται να μας ζαλιζεις και ολο εδω μεσα κωλοτριβεσαι ψαχνοντας απεγνωσμενα καποιον μαλακα να ασχοληθει μαζι σου...μεσα σε μια ωρα εχεις φυγει 4-5 φορες.Αμα μαζεψουμε 10 ευρω να πας να γαμησεις θα σταματησεις να μας ζαλιζεις τα αρχιδια;Ρε ας το λεγατε απο την αρχη οτι δεν θελατε τετοια κουβεντα, θα ειχα κοψει.
Δεν προκειται να σας ζαλιζω γιατι και εγω δεν εχω ορεξη να τρωω επιθεσεις απο τον καθε τελειωμενο εδω μεσα.
Ρε μαλακισμενο εσενα και του ρεζνοφ δεν σας εχω μιλησει ποτε, απο που και ως που σας ζαλιζω τα αρχιδια ?Ολο δεν προκειται να μας ζαλιζεις και ολο εδω μεσα κωλοτριβεσαι ψαχνοντας απεγνωσμενα καποιον μαλακα να ασχοληθει μαζι σου...μεσα σε μια ωρα εχεις φυγει 4-5 φορες.Αμα μαζεψουμε 10 ευρω να πας να γαμησεις θα σταματησεις να μας ζαλιζεις τα αρχιδια;
Ρε μαλακα αυτιστικε κλωνε δεν πας να κουμπωσεις 5 βιαγκρα να τον παιξεις στο Τσατουρμπειτ;Ρε μαλακισμενο εσενα και του ρεζνοφ δεν σας εχω μιλησει ποτε, απο που και ως που σας ζαλιζω τα αρχιδια ?
Αει γαμησου πανε πεθανε να τελειωνουμε.
Καλως τον Αχμεντ....να σου πω ρε σε ρωτησα και στο αλλο νημα εναν Kyriakos29 τον ξερεις;εγω εχω διπολικη διαταραχη και ειμαι αεκ τι να κανω ρε μαγκες υποστηριζω την σωστη ομαδα τον δικεφαλο?
Σε ξεχάσαμε ήδη.Βγαινω πουλο.
Έφυγε ο ένας ήρθε ο άλλος.Καλως τον Αχμεντ....να σου πω ρε σε ρωτησα και στο αλλο νημα εναν Kyriakos29 τον ξερεις;
ελα φιλε καλωσηρθεςεγω εχω διπολικη διαταραχη και ειμαι αεκ τι να κανω ρε μαγκες υποστηριζω την σωστη ομαδα τον δικεφαλο?