athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.801
- Πόντοι
- 12.756
ναι αλλα φοβαμαι μην στο ριφιφι κανει αυτοις την τρυπα.
ναι αλλα φοβαμαι μην στο ριφιφι κανει αυτοις την τρυπα.
γιατι το λες αυτο? εγω κοιταζα για θερμη και περαια οταν ειχα προταση για εργασια.δυτικα ειναι στανταρ αυτο αλλα παραπανω δεν ξερω
το πολυ 100 μετρα αποσταση απο τα κτελ...δυτικα ειναι στανταρ αυτο αλλα παραπανω δεν ξερω
ειπα να σε αφησω σημεραοχι αποφασισα να διακοψω διπλωματικες σχεσεις, δεν μπορω να αντεξω βλακες σαν τον χθεσινο που μου ζαλισε τα αρχιδια.
Καλυτερα να εχω την ησυχια μου.
Είναι λίγο οξύμωρο αυτό που γράφετε.οχι αποφασισα να διακοψω διπλωματικες σχεσεις, δεν μπορω να αντεξω βλακες σαν τον χθεσινο που μου ζαλισε τα αρχιδια.
Καλυτερα να εχω την ησυχια μου.
ελα παρεα μου εξωπου θα βρουμε τετοιες?
τι κανεις φιλε μου?ξεκουραστηκες?θα μπασεις και μας στις παρυφες?ελα παρεα μου εξω
Με τέτοιες πήρες σήμερα μπραντς;ελα παρεα μου εξω
αν πας θα πληρωσεις τα παντα να ξεςτι κανεις φιλε μου?ξεκουραστηκες?θα μπασεις και μας στις παρυφες?
στεναχωρηθηκα που τον ειπε ψιλικαντζη ο σαικο και ηταν ο μονος που του σταθηκε ειλικρινα.αν πας θα πληρωσεις τα παντα να ξες
αλλος τον ειπε ξεπεσμενο αλλα τον γαμησα νευριασα...μονο εγω μπορω να τον βριζω ετσι οχι το καθε βλογιοκομμενοστεναχωρηθηκα που τον ειπε ψιλικαντζη ο σαικο και ηταν ο μονος που του σταθηκε ειλικρινα.
ξεπεσμενος ψιλικαΝτζης?αλλος τον ειπε ξεπεσμενο αλλα τον γαμησα νευριασα...μονο εγω μπορω να τον βριζω ετσι οχι το καθε βλογιοκομμενο
που εγιναν αυτα στο κορονοθρεντ?αλλος τον ειπε ξεπεσμενο αλλα τον γαμησα νευριασα...μονο εγω μπορω να τον βριζω ετσι οχι το καθε βλογιοκομμενο
και τις 2 μαζι τις θελω...ΚΑΙ ΤΙΣ 2ελα παρεα μου εξω
ναι εκειπου εγιναν αυτα στο κορονοθρεντ?
κατι χειροτερο για τον φιλο-φιδιξεπεσμενος ψιλικαΝτζης?
Η σύζυγος, μέλλουσα τονίζω,το γνωρίζει?τι κανεις φιλε μου?ξεκουραστηκες?θα μπασεις και μας στις παρυφες?
εχεις φαγωθει ρε μουνι να με χωρισεις.Η σύζυγος, μέλλουσα τονίζω,το γνωρίζει?
δεν θες να μαθειςΜε τέτοιες πήρες σήμερα μπραντς;
Δεν ειπα τιποτα κακο, απλα αμα δεν δω δεν πιστευω τις παπατζες του καθενος.στεναχωρηθηκα που τον ειπε ψιλικαντζη ο σαικο και ηταν ο μονος που του σταθηκε ειλικρινα.
Εγώ?εχεις φαγωθει ρε μουνι να με χωρισεις.